Elizusiek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 http://img104.imageshack.us/img104/3260/p8140565ta9.jpg czipsopożeraczka :cool3: Quote
KaRa_ Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='Elizusiek']http://img104.imageshack.us/img104/3260/p8140565ta9.jpg czipsopożeraczka :cool3: Spróbowałaby je pożreć :mad: Toć to moje czipsy były:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 [quote name='Helga_psiaki']To Ci Gingerka:evil_lol: musiały być bardzo smaczne:loveu: Pewnie tak, bo z nikim się nie chciała podzielić. :shake: :mad: [quote name='Elizusiek']http://img104.imageshack.us/img104/3260/p8140565ta9.jpg czipsopożeraczka :cool3: Raczej czipsopilnowaczka. :lol: Niech no tylko ktoś śmie podejść bliżej, to... :kociak: [quote name='KaRa_TC']Spróbowałaby je pożreć :mad: Toć to moje czipsy były:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja myślałam, że to czipsy Czipsowej pańci Czipsika. :D Quote
Karolajnaxx Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Śliczna sunia :) Moja jest z 27 marca, ten sam rocznik :lol: Quote
Viz Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Ale ślicznotka! :loveu: I jaki dzielny stróż... :evil_lol: Quote
Pianka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Ale fajnie pilnuje tej paczki chipsów :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='Karolajnaxx']Śliczna sunia :) Moja jest z 27 marca, ten sam rocznik :lol: Witaj Karolajnaxx w galeryjce Gingerki! :loveu: Dziękujemy za miłe słowa. :p [quote name='Viz']Ale ślicznotka! :loveu: Viz witamy serdecznie i dziękujemy. :loveu: [quote name='Viz']I jaki dzielny stróż... :evil_lol: [quote name='Pianka']Ale fajnie pilnuje tej paczki chipsów :evil_lol: Stróż to rzeczywiście z niej jest. Jak ma jakiś smakołyk albo zabawkę, to pilnuje tego w dzień i w nocy, śpi z tym, nawet na spacery chce z tym wychodzić, ale jej nie pozwalam. A oddać czy podzielić się nie chce. :mad: Ale jak ja mam jakiś smakołyk, to zaraz jest przy mnie i patrzy tym swoim błagalnym spojrzeniem i... jak tu nie ulec? ;) Quote
Helga&Ares Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Asia na to cockerkowe spojrzenie każdy ulegnie:evil_lol: Quote
Matusz Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witamy Was ;) http://img104.imageshack.us/img104/3260/p8140565ta9.jpg Gingerka wie co dobre ! :loveu::diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='Helga_psiaki']Asia na to cockerkowe spojrzenie każdy ulegnie:evil_lol: Dokładnie. Ale niestety dlatego tak często widujemy na ulicach spasione spaniele. :shake: A cockerki mają ogromną tendencję do tycia, a odchudzić znacznie trudniej. :roll: [quote name='matusz5']Witamy Was ;) http://img104.imageshack.us/img104/3260/p8140565ta9.jpg Gingerka wie co dobre ! :loveu::diabloti: Oj, tak. Byle czego nie ruszy. :shake: Nawet nie każdą kiełbaskę czy szyneczkę zje. Wybredna z niej bestyja. :mad: ;) Quote
Helga&Ares Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ale Gingerka jest ładna, zgrabna i szczuplutka :):loveu: Quote
Viz Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 "asia_pie" napisał(a): Ale jak ja mam jakiś smakołyk, to zaraz jest przy mnie i patrzy tym swoim błagalnym spojrzeniem i... jak tu nie ulec? ;-) Jak na moje to się nie da nie ulec... :shake: Takie oczka piękne :loveu: Quote
madzia828 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Oj Aśka skad ja to znam to łakomstwo:diabloti: Figulec pochłania swoją miche w sekund 5 potem jeszcze wylizuję Bolerową :evil_lol::evil_lol: i nadal jest głodny:eviltong: na szczęście nie jest dokarmiany dbają o jego linię;) Quote
Karolajnaxx Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 asia_pie napisał(a): Stróż to rzeczywiście z niej jest. Jak ma jakiś smakołyk albo zabawkę, to pilnuje tego w dzień i w nocy, śpi z tym, nawet na spacery chce z tym wychodzić, ale jej nie pozwalam. A oddać czy podzielić się nie chce. :mad: Ale jak ja mam jakiś smakołyk, to zaraz jest przy mnie i patrzy tym swoim błagalnym spojrzeniem i... jak tu nie ulec? ;) Heh, moja to strasznie się boi huku. Ostatnio miotła upadła mi na podłogę a ta już za łóżko :evil_lol: Quote
Karolajnaxx Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 asia_pie napisał(a): Stróż to rzeczywiście z niej jest. Jak ma jakiś smakołyk albo zabawkę, to pilnuje tego w dzień i w nocy, śpi z tym, nawet na spacery chce z tym wychodzić, ale jej nie pozwalam. A oddać czy podzielić się nie chce. :mad: Ale jak ja mam jakiś smakołyk, to zaraz jest przy mnie i patrzy tym swoim błagalnym spojrzeniem i... jak tu nie ulec? ;) Heh, moja to strasznie się boi huku. Ostatnio miotła upadła mi na podłogę a ta już za łóżko :evil_lol: A jak jest Sylwester... szkoda gadać Quote
Asia & Ginger Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='Helga_psiaki']ale Gingerka jest ładna, zgrabna i szczuplutka :):loveu: Jak tak dalej będzie jadła, to długo taka nie będzie. Muszę ją trochę ograniczać, bo po sterylce straszny żarłok się z niej zrobił. :roll: [quote name='Viz']Jak na moje to się nie da nie ulec... :shake: Takie oczka piękne :loveu: Dzięki. Ale muszę być twarda, bo inaczej bedę miała spaślaka z brzuchem do ziemi. :evil_lol: [quote name='madzia828']Oj Aśka skad ja to znam to łakomstwo:diabloti: Figulec pochłania swoją miche w sekund 5 potem jeszcze wylizuję Bolerową :evil_lol::evil_lol: i nadal jest głodny:eviltong: na szczęście nie jest dokarmiany dbają o jego linię;) Ale Gingerka wcześniej była wybredna i to bardzo, taki francuski piesek z niej był, a teraz... :-o [quote name='Karolajnaxx']Heh, moja to strasznie się boi huku. Ostatnio miotła upadła mi na podłogę a ta już za łóżko :evil_lol: Z Gingerką to różnie bywa. Huku wystrzału z broni się nie boi, ale petard tak. Kiedyś w Sylwestra (pierwszego w jej życiu) tak się schowała, że nie mogliśmy jej znaleźć. A ona biedna siedziała w garażu pod samochodem. :crazyeye: :lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Wkleiłabym fotki, ale Imageshack strajkuje. :mad: Aha, jutro jedziemy z rodzinką (rodzicami, ciociami, wujkami, kuzynami) w góry do Kotliny Kłodzkiej. Będziemy tam do soboty. Oczywiście Gingerka jedzie z nami i jeszcze jeden psiak Pusia (jej fotki kiedyś wklejałam). Ale się psiaki wyszaleją. :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Ok, wstawiam. :eviltong: Ginger sturliwuje się ze stoku. :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 http://img98.imageshack.us/img98/5338/p8140650kz1.jpg slicznosci:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Taki oto przystojniak zakochał się w mojej Gingerce na zlocie. :loveu: Quote
Marta_Ares Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 http://img98.imageshack.us/img98/6642/p8140660gp9.jpg jaka niedostepna udaje:evil_lol: :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Zmęczony i spragniony po zalotach Gutek. :loveu: Quote
Recommended Posts