Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Helga_psiaki']To Ci Gingerka:evil_lol:
musiały być bardzo smaczne:loveu:
Pewnie tak, bo z nikim się nie chciała podzielić. :shake: :mad:

[quote name='Elizusiek']http://img104.imageshack.us/img104/3260/p8140565ta9.jpg

czipsopożeraczka :cool3:
Raczej czipsopilnowaczka. :lol:
Niech no tylko ktoś śmie podejść bliżej, to... :kociak:

[quote name='KaRa_TC']Spróbowałaby je pożreć :mad: Toć to moje czipsy były:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A ja myślałam, że to czipsy Czipsowej pańci Czipsika. :D

Posted

[quote name='Karolajnaxx']Śliczna sunia :) Moja jest z 27 marca, ten sam rocznik :lol:
Witaj Karolajnaxx w galeryjce Gingerki! :loveu: Dziękujemy za miłe słowa. :p

[quote name='Viz']Ale ślicznotka! :loveu:
Viz witamy serdecznie i dziękujemy. :loveu:

[quote name='Viz']I jaki dzielny stróż... :evil_lol:
[quote name='Pianka']Ale fajnie pilnuje tej paczki chipsów :evil_lol:
Stróż to rzeczywiście z niej jest. Jak ma jakiś smakołyk albo zabawkę, to pilnuje tego w dzień i w nocy, śpi z tym, nawet na spacery chce z tym wychodzić, ale jej nie pozwalam. A oddać czy podzielić się nie chce. :mad:
Ale jak ja mam jakiś smakołyk, to zaraz jest przy mnie i patrzy tym swoim błagalnym spojrzeniem i... jak tu nie ulec? ;)

Posted

[quote name='Helga_psiaki']Asia na to cockerkowe spojrzenie każdy ulegnie:evil_lol:
Dokładnie. Ale niestety dlatego tak często widujemy na ulicach spasione spaniele. :shake: A cockerki mają ogromną tendencję do tycia, a odchudzić znacznie trudniej. :roll:

[quote name='matusz5']Witamy Was ;)

http://img104.imageshack.us/img104/3260/p8140565ta9.jpg

Gingerka wie co dobre ! :loveu::diabloti:
Oj, tak. Byle czego nie ruszy. :shake: Nawet nie każdą kiełbaskę czy szyneczkę zje. Wybredna z niej bestyja. :mad: ;)

Posted

"asia_pie" napisał(a):
Ale jak ja mam jakiś smakołyk, to zaraz jest przy mnie i patrzy tym swoim błagalnym spojrzeniem i... jak tu nie ulec? ;-)

Jak na moje to się nie da nie ulec... :shake:

Takie oczka piękne :loveu:

Posted

Oj Aśka skad ja to znam to łakomstwo:diabloti: Figulec pochłania swoją miche w sekund 5 potem jeszcze wylizuję Bolerową :evil_lol::evil_lol: i nadal jest głodny:eviltong: na szczęście nie jest dokarmiany dbają o jego linię;)

Posted

asia_pie napisał(a):

Stróż to rzeczywiście z niej jest. Jak ma jakiś smakołyk albo zabawkę, to pilnuje tego w dzień i w nocy, śpi z tym, nawet na spacery chce z tym wychodzić, ale jej nie pozwalam. A oddać czy podzielić się nie chce. :mad:
Ale jak ja mam jakiś smakołyk, to zaraz jest przy mnie i patrzy tym swoim błagalnym spojrzeniem i... jak tu nie ulec? ;)

Heh, moja to strasznie się boi huku. Ostatnio miotła upadła mi na podłogę a ta już za łóżko :evil_lol:

Posted

asia_pie napisał(a):

Heh, moja to strasznie się boi huku. Ostatnio miotła upadła mi na podłogę a ta już za łóżko :evil_lol: A jak jest Sylwester... szkoda gadać

Posted

[quote name='Helga_psiaki']ale Gingerka jest ładna, zgrabna i szczuplutka :):loveu:
Jak tak dalej będzie jadła, to długo taka nie będzie. Muszę ją trochę ograniczać, bo po sterylce straszny żarłok się z niej zrobił. :roll:

[quote name='Viz']Jak na moje to się nie da nie ulec... :shake:

Takie oczka piękne :loveu:
Dzięki. Ale muszę być twarda, bo inaczej bedę miała spaślaka z brzuchem do ziemi. :evil_lol:

[quote name='madzia828']Oj Aśka skad ja to znam to łakomstwo:diabloti: Figulec pochłania swoją miche w sekund 5 potem jeszcze wylizuję Bolerową :evil_lol::evil_lol: i nadal jest głodny:eviltong: na szczęście nie jest dokarmiany dbają o jego linię;)
Ale Gingerka wcześniej była wybredna i to bardzo, taki francuski piesek z niej był, a teraz... :-o

[quote name='Karolajnaxx']Heh, moja to strasznie się boi huku. Ostatnio miotła upadła mi na podłogę a ta już za łóżko :evil_lol:
Z Gingerką to różnie bywa. Huku wystrzału z broni się nie boi, ale petard tak.
Kiedyś w Sylwestra (pierwszego w jej życiu) tak się schowała, że nie mogliśmy jej znaleźć. A ona biedna siedziała w garażu pod samochodem. :crazyeye: :lol:

Posted

Wkleiłabym fotki, ale Imageshack strajkuje. :mad:

Aha, jutro jedziemy z rodzinką (rodzicami, ciociami, wujkami, kuzynami) w góry do Kotliny Kłodzkiej. Będziemy tam do soboty. Oczywiście Gingerka jedzie z nami i jeszcze jeden psiak Pusia (jej fotki kiedyś wklejałam).
Ale się psiaki wyszaleją. :evil_lol: