BORA Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='asia_pie'] Tora od BORY, mojej siostry zlotowej :loveu: http://img408.imageshack.us/img408/1455/p8130216tl8.jpg Przytulona do cioci :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Mrówa23 z zagluconym Astorkiem Agga z Astorkiem Figa od Casia i Figa Czipsik od Aga&Czips Hadar, Tora i Ginger szaleją na stoku Quote
Matusz Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Witamy ;):multi: no trochę to trwało zanim dotarliśmy do WAS, bo cioteczka Asia nie podlinkowała podpisu :eviltong::mad::eviltong: no ale już jesteśmy ;) Chcę powiedzieć tyle - Gingerka śliczna sunia, właścicielka też niczego sobie :loveu: pasujecie do siebie i tyle:p Korado zazdroszczę Wam tego zlotu :) a i i cieszę się, że za rok będzie gdzieś pod Poznaniem, wtedy na pewno wpadniemy, chyba wtedy to już z nowym nabytkiem:multi: pozdrawiamy Quote
Asia & Ginger Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='matusz5']Witamy ;):multi: no trochę to trwało zanim dotarliśmy do WAS, bo cioteczka Asia nie podlinkowała podpisu :eviltong::mad::eviltong: no ale już jesteśmy ;) Witamy serdecznie w Gingerkowej Krainie. :loveu: Podpis był cały czas podlinkowany, ale przed zlotem chyba niechcąco usunęłam link. :roll: [quote name='matusz5']Chcę powiedzieć tyle - Gingerka śliczna sunia, właścicielka też niczego sobie :loveu:[quote name='matusz5'] pasujecie do siebie i tyle:p Dziękujemy za komplementy. :p [quote name='matusz5']Korado Koraduń , moje małe serduszko za TM. :-( To już 5 miesięcy. :-( [quote name='matusz5']zazdroszczę Wam tego zlotu :) a i i cieszę się, że za rok będzie gdzieś pod Poznaniem, wtedy na pewno wpadniemy, chyba wtedy to już z nowym nabytkiem:multi:[quote name='matusz5'] pozdrawiamy Ja też się cieszę, że będzie pod Poznaniem, bo to znacznie bliżej i dojazd pewnie będzie lepszy. A jak by jeszcze było jakieś jeziorko, to już w ogóle full wypas. :p A cóż to będzie za nabytek? :cool3: Quote
Matusz Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='asia_pie'] Ja też się cieszę, że będzie pod Poznaniem, bo to znacznie bliżej i dojazd pewnie będzie lepszy. A jak by jeszcze było jakieś jeziorko, to już w ogóle full wypas. :p A cóż to będzie za nabytek? :cool3: no fajnie by było, dla mnie tez o wiele bliżej by to było dojechać :) zabrałbym mojego Tobiasza, ale on do innych psów jest agresywny:shake: wiec nie da rady, po co ma być nerwowa atmosfera przez mojego łobuza:diabloti: planuję królika długowłosego ;) z końskiego raju... nie chce zapeszać na razie, bo to tylko jak na razie plany, na razie trzeba myśleć o maturze a potem dopiero o psie... Quote
Asia & Ginger Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Szaleństwa Gingerki i Djuczka :evil_lol: Quote
Matusz Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to na prawdę były szaleństwa :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 ja bym się wybrała, ale mój łobuz nie słucha jak jest spuszczony ze smyczy Quote
BORA Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 A masz szaleństwa Ginger i Tory? :evil_lol: Czekam na kabelek. Dzisiaj dopiero był wysłany...:placz: Quote
madzia828 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 widzę ze psiaki zadowolone ze zlotu:loveu::loveu: szkoda ze nas nie było moze za rok sie spotkamy:cool3: Quote
Anecioreczek Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Asiu powaznie zlot bedzie w przyszłym roku pod Poznaniem:-o a jakaś dokładna miejscowość i ośrodek?:-o No chyba ze sobie ze mnie znowu jaja ludzie robią:placz::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='matusz5']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to na prawdę były szaleństwa :evil_lol: Oj, tak. W sumie to Gingerka bawiła się tylko z Torcią i Djuczkiem, bo byli podobnego do niej wzrostu, inne psy ją nie interesowały. :evil_lol: [quote name='Helga_psiaki']ja bym się wybrała, ale mój łobuz nie słucha jak jest spuszczony ze smyczy Może się jeszcze nauczy przychodzić na zawołanie do przyszłego zlotu. :cool3: [quote name='BORA']A masz szaleństwa Ginger i Tory? :evil_lol: Czekam na kabelek. Dzisiaj dopiero był wysłany...:placz: Jasne, że mam, ale wkleję trochę później. :eviltong: I mam nawet wspólne szaleństwa Gingerki, Torci i Djuczka. :cool3: [quote name='madzia828']widzę ze psiaki zadowolone ze zlotu:loveu::loveu: szkoda ze nas nie było moze za rok sie spotkamy:cool3: Psiaki się wyhasały na stoku za wszystkie czasy, na pewno im się podobało. :p Mam nadzieję, że za rok uda Wam się przyjechać na zlot. :cool3: [quote name='Anecioreczek']Asiu powaznie zlot bedzie w przyszłym roku pod Poznaniem:-o a jakaś dokładna miejscowość i ośrodek?:-o No chyba ze sobie ze mnie znowu jaja ludzie robią:placz::evil_lol: Jeszcze nie wiadomo dokładnie gdzie, ale pewnie nad jakimś jeziorem. Na razie trzeba się zorientować, gdzie nas przyjmą z tyloma psami. :-o Quote
BORA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 asia_pie napisał(a): Jasne, że mam, ale wkleję trochę później. :eviltong: I mam nawet wspólne szaleństwa Gingerki, Torci i Djuczka. :cool3: Psiaki się wyhasały na stoku za wszystkie czasy, na pewno im się podobało. :p Mam nadzieję, że za rok uda Wam się przyjechać na zlot. :cool3: Nie wiem jak Ginger, ale Tora cały czas śpi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 BORA napisał(a):Nie wiem jak Ginger, ale Tora cały czas śpi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z Ginger nie jest tak źle, wczoraj już miała ochotę na szaleństwa. :lol: Ale apetyt ma ogromny. :-o Quote
Anecioreczek Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Atos i Kora szaleją od wczoraj już:shake: Quote
BORA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 asia_pie napisał(a):Z Ginger nie jest tak źle, wczoraj już miała ochotę na szaleństwa. :lol: Ale apetyt ma ogromny. :-o A ja tu nie mam takich terenów do biegania :placz: Mieszkam prawie w centrum Białegostoku :shake: Tora apetyt ma jak zawsze, ale dietka powraca :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Anecioreczek napisał(a):Atos i Kora szaleją od wczoraj już:shake: Atos nadrabia, w końcu biedak siedział często przywiązany do ławki. :evil_lol: BORA napisał(a):A ja tu nie mam takich terenów do biegania :placz: Mieszkam prawie w centrum Białegostoku :shake: Tora apetyt ma jak zawsze, ale dietka powraca :evil_lol: Ja terenów mam całe mnóstwo. :cool3: A Gingerka dostała takiego apetytu chyba po sterylce. :roll: Jak zacznie wyglądać tak jak Tora, też będzie musiała przejść na dietę. :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 asia_pie napisał(a):Atos nadrabia, w końcu biedak siedział często przywiązany do ławki. :evil_lol: :look3: No cóż.ale jak chodzilismy na spacery z Tomkiem to mu wystarczyło 10 minuit żeby padł przez to gonienie Piłki:evil_lol: Chłopakowi Kondycha spadła:shake: Quote
BORA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 asia_pie napisał(a): Jak zacznie wyglądać tak jak Tora, też będzie musiała przejść na dietę. :evil_lol: :obrazic: Na następnym zlocie Tora będzie szczupła :eviltong: Quote
Anecioreczek Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 No tak masz rok na głodzienie Psa:evil_lol: Quote
BORA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Anecioreczek napisał(a):No tak masz rok na głodzienie Psa:evil_lol: Spoko. Olka podpatrzyłam, już wiem jak to się robi :evil_lol: Quote
Matusz Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 hehehe ;) Gingerka jest piękna jaka jest :loveu::loveu: Asiu gdzie jakieś nowe fotki ??:eviltong: Quote
Anecioreczek Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Ale Czarek i Kajka chyba też głodza Olka,zobacz Jaki on tez jest chudy:diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 BORA napisał(a):Spoko. Olka podpatrzyłam, już wiem jak to się robi :evil_lol: Bo wiecie, Olek lubi chude psy, dlatego głodzi swoje, żeby wyglądały jak charty. :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='matusz5']hehehe ;) Gingerka jest piękna jaka jest :loveu::loveu: Asiu gdzie jakieś nowe fotki ??:eviltong: Dzięki. :loveu: Ok, to teraz szaleństwa Gingerki i Torci. :evil_lol: Quote
Recommended Posts