Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy ;):multi:

no trochę to trwało zanim dotarliśmy do WAS, bo cioteczka Asia nie podlinkowała podpisu :eviltong::mad::eviltong:

no ale już jesteśmy ;)

Chcę powiedzieć tyle - Gingerka śliczna sunia, właścicielka też niczego sobie :loveu:

pasujecie do siebie i tyle:p

Korado

• zazdroszczę Wam tego zlotu :) a i i cieszę się, że za rok będzie gdzieś pod Poznaniem, wtedy na pewno wpadniemy, chyba wtedy to już z nowym nabytkiem:multi:

pozdrawiamy

• Posted

[quote name='matusz5']Witamy ;):multi:

no trochę to trwało zanim dotarliśmy do WAS, bo cioteczka Asia nie podlinkowała podpisu :eviltong::mad::eviltong:

no ale już jesteśmy ;)
    Witamy serdecznie w Gingerkowej Krainie. :loveu:
    Podpis był cały czas podlinkowany, ale przed zlotem chyba niechcąco usunęłam link. :roll:

[quote name='matusz5']Chcę powiedzieć tyle - Gingerka śliczna sunia, właścicielka też niczego sobie :loveu:[quote name='matusz5']
    pasujecie do siebie i tyle:p
    Dziękujemy za komplementy. :p

[quote name='matusz5']Korado

• Koraduń
  • , moje małe serduszko za TM. :-( To już 5 miesięcy. :-(

• [quote name='matusz5']zazdroszczę Wam tego zlotu :) a i i cieszę się, że za rok będzie gdzieś pod Poznaniem, wtedy na pewno wpadniemy, chyba wtedy to już z nowym nabytkiem:multi:[quote name='matusz5']

pozdrawiamy

Ja też się cieszę, że będzie pod Poznaniem, bo to znacznie bliżej i dojazd pewnie będzie lepszy. A jak by jeszcze było jakieś jeziorko, to już w ogóle full wypas. :p
    A cóż to będzie za nabytek? :cool3:

Posted

[quote name='asia_pie']

Ja też się cieszę, że będzie pod Poznaniem, bo to znacznie bliżej i dojazd pewnie będzie lepszy. A jak by jeszcze było jakieś jeziorko, to już w ogóle full wypas. :p
    A cóż to będzie za nabytek? :cool3:

no fajnie by było, dla mnie tez o wiele bliżej by to było dojechać :)

zabrałbym mojego Tobiasza, ale on do innych psów jest agresywny:shake: wiec nie da rady, po co ma być nerwowa atmosfera przez mojego łobuza:diabloti:

planuję królika długowłosego ;) z końskiego raju... nie chce zapeszać na razie, bo to tylko jak na razie plany, na razie trzeba myśleć o maturze a potem dopiero o psie...

Posted

[quote name='matusz5']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to na prawdę były szaleństwa :evil_lol:
    Oj, tak. W sumie to Gingerka bawiła się tylko z Torcią i Djuczkiem, bo byli podobnego do niej wzrostu, inne psy ją nie interesowały. :evil_lol:

[quote name='Helga_psiaki']ja bym się wybrała, ale mój łobuz nie słucha jak jest spuszczony ze smyczy
    Może się jeszcze nauczy przychodzić na zawołanie do przyszłego zlotu. :cool3:

[quote name='BORA']A masz szaleństwa Ginger i Tory? :evil_lol:

Czekam na kabelek. Dzisiaj dopiero był wysłany...:placz:
    Jasne, że mam, ale wkleję trochę później. :eviltong: I mam nawet wspólne szaleństwa Gingerki, Torci i Djuczka. :cool3:

[quote name='madzia828']widzę ze psiaki zadowolone ze zlotu:loveu::loveu: szkoda ze nas nie było moze za rok sie spotkamy:cool3:
    Psiaki się wyhasały na stoku za wszystkie czasy, na pewno im się podobało. :p
    Mam nadzieję, że za rok uda Wam się przyjechać na zlot. :cool3:

[quote name='Anecioreczek']Asiu powaznie zlot bedzie w przyszłym roku pod Poznaniem:-o
    a jakaś dokładna miejscowość i ośrodek?:-o

No chyba ze sobie ze mnie znowu jaja ludzie robią:placz::evil_lol:
    Jeszcze nie wiadomo dokładnie gdzie, ale pewnie nad jakimś jeziorem. Na razie trzeba się zorientować, gdzie nas przyjmą z tyloma psami. :-o

Posted

asia_pie napisał(a):

Jasne, że mam, ale wkleję trochę później. :eviltong: I mam nawet wspólne szaleństwa Gingerki, Torci i Djuczka. :cool3:

Psiaki się wyhasały na stoku za wszystkie czasy, na pewno im się podobało. :p
    Mam nadzieję, że za rok uda Wam się przyjechać na zlot. :cool3:

Nie wiem jak Ginger, ale Tora cały czas śpi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

asia_pie napisał(a):
    Z Ginger nie jest tak źle, wczoraj już miała ochotę na szaleństwa. :lol:
    Ale apetyt ma ogromny. :-o

A ja tu nie mam takich terenów do biegania :placz: Mieszkam prawie w centrum Białegostoku :shake:

Tora apetyt ma jak zawsze, ale dietka powraca :evil_lol:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
    Atos i Kora szaleją od wczoraj już:shake:

Atos nadrabia, w końcu biedak siedział często przywiązany do ławki. :evil_lol:
    BORA napisał(a):
    A ja tu nie mam takich terenów do biegania :placz: Mieszkam prawie w centrum Białegostoku :shake:

Tora apetyt ma jak zawsze, ale dietka powraca :evil_lol:

Ja terenów mam całe mnóstwo. :cool3:
    A Gingerka dostała takiego apetytu chyba po sterylce. :roll:
    Jak zacznie wyglądać tak jak Tora, też będzie musiała przejść na dietę. :evil_lol:

Posted

asia_pie napisał(a):
    Atos nadrabia, w końcu biedak siedział często przywiązany do ławki. :evil_lol:

:look3:

No cóż.ale jak chodzilismy na spacery z Tomkiem to mu wystarczyło 10 minuit żeby padł przez to gonienie Piłki:evil_lol: Chłopakowi Kondycha spadła:shake:

Posted

asia_pie napisał(a):

Jak zacznie wyglądać tak jak Tora, też będzie musiała przejść na dietę. :evil_lol:

:obrazic:
    Na następnym zlocie Tora będzie szczupła :eviltong: