monia&Tofi Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Oj dawno nad morzem nie byłam, czas najwyższy... :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 olekg18 napisał(a):Co zobaczyłem hmmm .Cholera jak ja nie cierpie być miły :P No ładne fotki ,ładnego psa i ładną włascicielkę.hyhy Dzięki. :p Jak chcesz, to potrafisz być miły. :cool3: :eviltong: ;) monia&Tofi napisał(a):Oj dawno nad morzem nie byłam, czas najwyższy... :evil_lol: O tak, pogoda teraz piękna, w sam raz na wyjazd nad morze. :cool3: Helga_psiaki napisał(a):więcej fotek Asiu Będą, będą. Wczoraj byłam na zawodach konnych w ujeżdżaniu, porobiłam mnóstwo fotek, więc wrzucę cosik później. :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Wczoraj dogo nie działało, więc zdjęcia z zawodów konnych wrzucam dzisiaj. :cool3: Quote
BBeta Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Wpadłam dosłownie na chwile i uciekam, bo burza idzie także fotki obejrze wieczorem ;) Quote
Rybka_39 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witam:multi:Super fotki:cool3: Zapraszam do nas;) Głachy dla Gingerki:loveu: Quote
KaRa_ Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Czesc;) Wiesz juz ktorym jedziesz pociagiem?? Ja z ekipa jade tym z Poznania co rusza o 7:30;) Quote
Asia & Ginger Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 KaRa_TC napisał(a):Czesc;) Wiesz juz ktorym jedziesz pociagiem?? Ja z ekipa jade tym z Poznania co rusza o 7:30;) Czyli w Rawiczu będzie koło 9. To chyba pojadę z Wami. Byłabym wdzięczna jakbyście mi jakieś miejsce zajęli :cool3:, gdyby było to w ogóle możliwe, bo wiadomo jak to jest w pociągach w czasie wakacji. :mad: Podaj mi może swój nr tel., to zadzwonię jak będziecie się zbliżać do Rawicza i dasz mi znać jak wygląda sytuacja w pociągu. Co Ty na to? :razz: Quote
doris_day Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Oj, jak ogladam zdjecia spanielkow i ich galerie - chyba tez zaloze mojemu kawalerowi podobną :) Quote
monia&Tofi Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Wow :crazyeye: Koniki przepiękne, sama bym chętnie coś takiego pooglądała :loveu: doris_day, jasne, ze załóż :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='doris_day']Oj, jak ogladam zdjecia spanielkow i ich galerie - chyba tez zaloze mojemu kawalerowi podobną :) Doris_day witamy! :loveu: I czekamy na galeryjkę Twojego kawalera. :cool3: [quote name='monia&Tofi']Wow :crazyeye: Koniki przepiękne, sama bym chętnie coś takiego pooglądała :loveu: doris_day, jasne, ze załóż :cool3: Wspaniałe widowisko takie zawody. :cool3: Konie są przepiękne, takie eleganckie i dostojne. :loveu: Ach, jak ja kocham konie... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Elizusiek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ale to koniki piękne :loveu: Zawsze chciałam mieć białego konika i brykać sobie z nim po polach,lasach.... Quote
Marta_Ares Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ale sliczne koniki, super fotki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 sylwu$ napisał(a):aSIA PIE MASZ 2 SPANIELKI??!! Niestety już nie. Miałam, ale Koraduń odszedł za Tęczowy Most. :-( Zajrzyj na pierwszą stronkę, post nr 2. Elizusiek napisał(a):Ale to koniki piękne :loveu: Zawsze chciałam mieć białego konika i brykać sobie z nim po polach,lasach.... Ja też marzę o koniku, ale najchętniej kasztanku, gniadym albo izabelowatym. :loveu: A najbardziej to bym chciała mieć dwa, żebym mogła zabierać kogoś ze sobą na przejażdżkę. :cool3: Marta_Ares napisał(a):ale sliczne koniki, super fotki:loveu: :loveu: :loveu: Dzięki Marta. :p Wieczorkiem postaram się wkleić jeszcze trochę fotek konikowych. :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Jeszcze trochę fotek konikowych. :p Quote
Asia & Ginger Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 A teraz najpiękniejsze i największe konie na zawodach (takie właśnie mi się marzą): :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anecioreczek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Weszłam na strone głowną i... http://img231.imageshack.us/img231/6821/1165713128397391zxd9.jpg Jezusie Drogi:evil_lol::shake: Bede tu wpadać często,zwłaszcza ze mama mi karze(:evil_lol:) bo cocerki kocha więc prosze więcej zdjęć bo mnie w domu pobiją:placz::evil_lol: Koniki cudneee:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts