Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety dom dla Dafne nie wypalił więcej na ten temat napisze Monika to ona przeprowadzała wizytę. U mnie w tej chwili może zostać tylko na płatnym po tym jak pogryzła buty dostała od mojego męża trzy tygodnie, które upłynęły już tydzień temu.Dafne bardzo potrzebuje ogłoszeń może ktoś może zrobić jej wyróżnioną tablice?

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Ludzie zdecydowali ,że jednak Dafne by mieszkała w kojcu. Co już mi nie odpowiadało.

Elza koniecznie musze założyć wydarzenie na facebooku i zbieram pieniażki na mała...Pomożesz mi?

Nie potrafię robić wydarzeń. To wiadomość od tej zainteresowanej osoby co Ci mówiłam [FONT=Times New Roman]Przygarneliśmy kotkę, nie dała się złapać i jej nie wysterylizowałam .Za chwilę urodzi.Koleżanka poradziła mi, żebym zaczekała z psem.I tak postanowiłąm zrobić.Odezwę się potem.Halina[/FONT]

Posted

[quote name='Elza22']Nie potrafię robić wydarzeń. To wiadomość od tej zainteresowanej osoby co Ci mówiłam [FONT=Times New Roman]Przygarneliśmy kotkę, nie dała się złapać i jej nie wysterylizowałam .Za chwilę urodzi.Koleżanka poradziła mi, żebym zaczekała z psem.I tak postanowiłąm zrobić.Odezwę się potem.Halina[/FONT]

Elza co o tym myślisz?

Posted

[quote name='Nutusia']Nie bardzo rozumiem z tym płatnym... W sensie, że za buty musisz oddać kasę?
Takie maleństwo do kojca - ludzie mają nierówno pod sufitem :([/QUOTE]

Dafne była u mnie na całkowicie bezpłatnym tymczasie tak samo jak pozostałe psy,karmę również we własnym zakresie pokrywałam. Mój móż i tak chciał aby Dafne natychmiast zmieniła miejsce pobytu udało mi sie przekonać go na te 3 tygodnie ale po tym czasie może zostać tylko na płatnym 200 zł miesiecznie. Buty oczywiście odkupiłam.

Posted

Ladymonia0610 napisał(a):
Elza co Ty zrobiłaś Dafne?:D Mój Boże:D

Miał być Irokez :D

Nie podoba Ci się? Moim zdaniem nowa fryzurka jej służy.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Nutusia']No i proszę! Czyli jednak nie dla wszystkich wakacje to przeklęty adopcyjny okres...
A jakieś szczególiki będą? ;)[/QUOTE]

Tak ;) Dafne będzie mieszkała 10km od mojej wioski.
Właścicielka starsza czyli 50+ . Mieszka w domku jednorodzinnym ale taki bliźniak jest ogródek.
Dafne będzie spała oczywiście w domu.

Elza będziesz płakała?