Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dojechała Dafne ;) Kochana sunieczka;) Jechała mi na kolanach.
Właścicielka już jajko zniosła .
Bała się Dafne na początku chodziła za mna hmm:D coś mnie pamięta . W domu już poczuła się inaczej.
Córka właścicielki położyła się na podłodze i Dafne po kilku minutach się otworzyła.
Szeroki uśmiech dała się pogłaskać:)

Przygotowane było posłanko .

Uciekłam szybko bo łzy mi leciały ;( Jutro zadzwonie koło 14 jak Dafne;)

Elza jaka Dafne jest zadbana ja pierdziele;) A jaka pachnąca a sierść cudo. Tylko dalej szklanki można na niej położyć.

Posted

Na konto PayPAL wpłynęła wpłata od Elżbiety K. <3 w wys, 20 złotych na poczet transportu Dafne do DS Ślicznie dziękujemy <3 :)
Ok. czwartku pieniążki powinny znaleźć się na koncie Ladymonia0610

• 2 weeks later...
Posted

Fotki będą oczywiście ale dopiero w tygodniu podjadę.

Dostałam telefon w czwartek czy Dafne kiedyś miała już ataki padaczki?Zaszokowało mnie to pytanie Odpowiedziałam ,że nigdy nie miała .

Zadzwoniłam natychmiast do Elzy czy może u niej była taka sytuacja ..Sama była zaszokowana i odpowiedziała ,że nie.
Wiec wyszło tak:
Do właścicielki przyszło kilka nowych osób (rodzina) i Dafne się zestresowała i dostała ataku padaczki. Przewróciła się piana poleciała z pyszczka dostała dgrawek.
Natychmiast pojechali do weterynarza -który udzielił pomocy Dafne.Dostała zastrzyki oraz lekarstwa na następne dni.
Lekarz powiedział ,że stres mógł spowodować atak padaczki ;/
Właścicielka prawie zeszła na zawał :crazyeye: Po kilku godzinach jak zadzwonili do mnie czuła się już bardzo dobrze .Piła normalnie zjadła. Leżała sobie pod stołem.
Właściciele są bardzo zadowoleni z Dafne .
Tak się już rozkręciła ,że szczeka i drapie w drzwi do sypialni ;D .
Dzisiaj córka właścicielki wychodzi za maż i Dafne na 3-4godziny będzie u sąsiadki ,która ma też suczkę i polubiły się z Dafne.
I ma taki troszkę "brzydki"nawyk grzebania w koszu na śmieci:D wiecznie głodna jest.