Gamba Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Patrząc na tego psiaka moza dostrzec w nim szczeniaka charta :roll: I być może ma coś z tego charta o czym świadczy jego figura i ogólnie wygląd! Jest młodziutki około 3-4 miesięcy, żywiołowy i bardzo sympatyczny! Znaleziony na mieście i zgłoszony jako pies błąkający się! Przebywa w kojcu z małymi suczkami,gdzie ciągle zaprasza je do zabawy! Nie może mi się w głowie pomieścić jak ktoś mógł porzucić takie cudeńko :shake: Zresztą zobaczcie sami : Quote
Dominiqa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 jednego nie rozumiem. PO CO LUDZIE BIORA PSY I INNE ZWIERZAKI ABY JAK SIE NIMI ZNUDZA WYWALIC JE? PO CO!???????? CIEKAWE JAK ONI BY SIE CZULI GDYBY NP... pobawić sie nimi a pozniej za okno!? DO JASNEJ CHOLERY!!!!!!!!!!!! CZY LUDZIOM JUZ ROZUMY POODBIERAŁO!??????????:angryy: Quote
Gamba Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Zdecydowanie poodbierało :angryy: :angryy: ! Po Kolę nikt się nie zgłosił pomimo dużej ilości ogłoszeń :angryy: Quote
agusiazet Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 A ja się pytam po, co ludzie je rozmnażają? Mimo, że Kola jest piękny i chwyta za serce, jego los jest straszny!!! Czy ktoś się zlituje? Quote
Gamba Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Los Koli jest taki jak tysięcy bezdomnych psów,niestety!Wszystko przez bezmyślność ludzi!A Kola przecież nic nie zawinił, a cierpi najbardziej ! Quote
Gamba Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Młodziutki Kola wypatruje domu! Czy ktoś go zechce? Quote
Gamba Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Ten malutki wulkan energii nie zasłużył sobie na taki los!Nie zawinił,a został skazany! Quote
Gamba Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Kola nie jest nigdzie ogłoszony!Dogomania jest pierwsza ;) ! Sam ogłaszam brzeskie psy tylko teraz cierpię na brak czasu i zwyczajnie nie wyrabiam!Byłbym wdzięczny bardzo za pomoc;) Quote
agusiazet Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Postaram się na tym długim weekendzie wystawić Kolę na Allegro!!! Quote
Gamba Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Chyba wciało mi ostatni post :angryy: Napiszę jeszcze raz! Ja zazwyczaj sam ogłaszam brzeskie psy tylko teraz praktycznie nie mam czasu!Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc :lol: . Quote
Kasia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 No to przespacerujemy się na pierwsza stronę poszukać domku...;) Quote
Gamba Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 fidelek2 napisał(a):No to przespacerujemy się na pierwsza stronę poszukać domku...;) Oooo...i dobry duszek brzeskich psów odnalazł małego Kolę :loveu: Śliczny,nie ?;) Quote
Gamba Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Uuuuu...nikt nie zainteresowałsię młodym Kolą?? Taka szkoda!Taki fajny psiak :shake: Quote
Kasia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Oooo...jak długo nikt tu nie zaglądał :shake: Kola hop na pierwszą stronę!!!!!! Quote
Gamba Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Informuję tylko,że Kola dalej siedzi w kojcu i jest w przytulisku! Hopaj do góry piesku... ;) Quote
Gamba Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Charcikowaty Kola przypomina się wszystkim na pierwszej stronie! Czas już kolego do domku :roll: Quote
olenka_f Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 robie mu allegro nie jestem w tym za dobra:roll: potrzebuje jakiś nr telefonu Quote
Gamba Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Olenko f dziękuje,ża dobre chęci ale już nie potrzeba ale Koli Allegro! Kola w piatek poszedł do nowego domu! Zgłosiło się po niego małżeństwo z dzieckiem!Mam nadzieję,że w nowym domu Kola bedzie grzeczy i nie bedzie dużo rozrabiał! Życzę mu wszystkiego najlepszego!:lol: Quote
olenka_f Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 to najlepsza wiadomość z dzisiejszego dnia, Koluniu bądź grzeczny i niech cie kochają:loveu: Quote
Recommended Posts