kamila04112002 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Witam! Mam psa w wieku sześciu miesięcy. Wabi się Max. Gdy go wpuszczam na swoje podwórko goni Gucia (kocura), a z Burą kocicą się bawi! Raz nawet zauważyłam, że jedzą z tej samej miski! Dziękuje za szybkie odpowiedzi. [B]Pozdrawiam Kamila [/B] Quote
sila10 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Witam. Możliwe, że psiak czuje się samcem alfa i widzi konkurencję w kocurze. Często się tak zdarza między zwierzętami, że płeć przeciwną tolerują a tą samą atakują. W tym wypadku pomocna byłaby kastracja kocura. Pozdrawiam :) Quote
Beatrx Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 a może kocur po prostu przed nim ucieka a kocica nie? Quote
xxxx52 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='Beatrx']a może kocur po prostu przed nim ucieka a kocica nie?[/QUOTE] jestem samego zdania m Moje psy gonia tylko te koty co uciekaja ,a u psa wtedy budzi sie instynk lowiecki.te koty co sie psow nie boja i je ignoruja, psy podchodza do nich ,nie reaguja Quote
Wasylek Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Mój pies też tak ma ... jednak zauważyłam że kotkę szybciej zaakceptował niż kocurka :lol: Quote
Recommended Posts