LILUtosi Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='AleksandraF']+ jeszcze 200 krew?[/QUOTE] Tak!!!! Ale najpierw martwmy się tym co dla weta. Bo ja nie mam kasy żeby założyć. Quote
Rubik Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 [quote name='LILUtosi']Tak!!!! Ale najpierw martwmy się tym co dla weta. Bo ja nie mam kasy żeby założyć.[/QUOTE] Tak jak pisałam wyżej Ola prześle, to co mamy na koncie. Z ostatnimi wpłatami powinno być ok 400 zł. Kończymy bazarki, więc coś jeszcze będzie. Na całość dla weta pewnie nie wystarczy, ale mam nadzieję, ze choć chwilę poczeka. Czy tą fakturę na 400 zł Skarpeta zgodzi się opłacić mimo, że Misia już nie ma :( ? Jak Ty się czujesz LILUtosi? Bo wiem, że Tobie jest najciężej. Quote
LILUtosi Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Owczarkowa raczej zaplaci. Co do mojego samopoczucia to na szczęście dzień mam tak teraz wypełniony że nie mam czasu mysleć a wieczorem padam jak kawka z wyczerpania. Dzisiaj byłam w Spa Dejlą Malamutką i obrabiałam ją 4 h, później na łeb na szyje do domu bo przyjechała Fundacja z lekami dla Zefirka ( ta co za zastrzyki Miśka jednego dnia płaciła), póżniej przyjechali państwo adoptować Odi (bez niej też smutno ale inaczej), a później skosiłam trawę w kojcach i na ogrodzie, karmienie i ciemno. Jednak jak znajde chwile czasu na refleksję to ciągle obrabiam temat, co źle poszło? Co można było lepiej? W którym miejscu była zła decyzja? Myślę wtedy o Miśku ale zaraz też powraca temat mojej Lilu co też nie udało sie pomóc. I wtedy pojawia się ten niepokój w duszy i sercu albo w rozumie..... Quote
Rubik Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Ja podobnie wałkuję temat... Ale nigdy nie wiadomo czy dana decyzja była dobra, póki nie wprowadzi się jej w czyn. Niestety :( A czy miałaś okazję porozmawiać z wetem? Ja myślę, że zrobiłaś wszystko co było można w tej sytuacji. Pamiętasz nasze obawy przed usunięciem nadziąślaków? Bałyśmy się, że odrosną większe, zabieg był jednak ryzykowny, ale konieczny, bo jak Miś miał jeść z taką paszczą. Teraz też operacja była koniecznością. Mam nadzieję tylko, ze to nie był błąd lekarski, ale tego się nie dowiemy. Walczyłaś o Misia tak długo jak to było możliwe i najlepiej jak to było możliwe Quote
AleksandraF Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Ja tematu nie wałkuję, ryzyko było bardzo duże, pisałaś LILUtosi, że guz był ogromny i ukrwiony. Szczury, które żyją przecież bardzo krótko, nauczyły mnie przyjmowania takich sytuacji. Nie na wszystko mamy wpływ, nie wszystko da się przewidzieć. NIKT nam nie mówił, że są duże szanse, że się na bank uda. Wpłynęło 50 zł od Poker, dziękujemy!!!!! Kiedyś gdzieś widać czegoś nie zapisałyśmy, bo fizycznie na koncie jest kilkadziesiąt złotych więcej niż w rozliczeniu, przelewam 450 zł. Czyli z długu 936 (+ DT) spłacamy 450. Quote
LILUtosi Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Dotarło 450 zł , jutro pojadę cos tam wpłacić. Quote
LILUtosi Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Dotarło 450 zł , jutro pojadę cos tam wpłacić. Quote
Marycha35 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 U mnie gleba finansowa, soreczki:( Posępię wśród znajomych, może namówię ich do pomocy! Quote
lula2010 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 nie zagladalam dawno na dogo ,bo jedna z moich buldozek sie rozchorowala,a tu takie smutne wiesci.....MISIU [*].....tak mi przykro ..... Quote
brzośka Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Incia kupiła ode mnie książkę poza bazarkiem. Zawyżyła znacznie kwotę, którą sobie zażyczyłam, w związku z tym idę za przykładem jej hojności i nie odliczę kosztów przesyłki :p Tak więc prześlę zaraz 50 zł na dług po Misiaczku :( Na konto Oli czy od razu do Agi? (jeśli do Agi to poproszę nr konta) Quote
AleksandraF Posted April 18, 2014 Author Posted April 18, 2014 Wal do mnie, będziemy porcjami przelewać, żeby się LILUtosi nie pogubiła. Przyszło już 25 zł od tobciu Quote
Rubik Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [quote name='Marycha35']U mnie gleba finansowa, soreczki:( Posępię wśród znajomych, może namówię ich do pomocy![/QUOTE] Nie masz za co przepraszać. Obecność też jest ważna, a wspierałaś nią Misia cały czas. [quote name='lula2010']nie zagladalam dawno na dogo ,bo jedna z moich buldozek sie rozchorowala,a tu takie smutne wiesci.....MISIU [*].....tak mi przykro .....[/QUOTE] :( [quote name='brzośka']Incia kupiła ode mnie książkę poza bazarkiem. Zawyżyła znacznie kwotę, którą sobie zażyczyłam, w związku z tym idę za przykładem jej hojności i nie odliczę kosztów przesyłki :p Tak więc prześlę zaraz 50 zł na dług po Misiaczku :( Na konto Oli czy od razu do Agi? (jeśli do Agi to poproszę nr konta)[/QUOTE] Dziękuję! A Ola jak widzę już resztę napisała Quote
LILUtosi Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Wczoraj byłam u weta i pobrałam wszystkie papiery i zapłaciłam te 450zł. Zsumowaliśmy wszystko i brakuje niecałe 150zł. Później to wstawię i dokładnie policzę. Czyli wyszło niecałe 1000zł plus ta krew. Quote
Marycha35 Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Lilu, ale brakuje do spłacenia wszystkich długów 150zł? Quote
LILUtosi Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 U weta tyle brakuje. jeszcze za krew 200zł. Wrzuciłam wczoraj wszystko do katalogu Miśka. Quote
brzośka Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 [quote name='AleksandraF']Wal do mnie, będziemy porcjami przelewać, żeby się LILUtosi nie pogubiła.[/QUOTE] Ok, zaraz zrobię przelew. Quote
Rubik Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Przelałam 50 zł: 20 zł sprzedaż pozabazarkowa 50 zł od mieszkanki Janowic Quote
Rubik Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='Marycha35']Jakoś idzie, supero:)[/QUOTE] Nawet dość szybko. Będzie jeszcze trochę w najbliższym czasie z bazarków. Podliczyłam te rachunki od weta, które zamieściła LILUtosi. Wyszło 582 zł. Czyli u weta (po odjęciu tych 450 zł) jest jeszcze 132 zł. Quote
LILUtosi Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='Rubik']Przelałam 50 zł: 20 zł sprzedaż pozabazarkowa 50 zł od mieszkanki Janowic[/QUOTE] Rachunek mi sie nie zgadza ;-0 Quote
Rubik Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='LILUtosi']Rachunek mi sie nie zgadza ;-0[/QUOTE] No tak :) Przesłałam 70 zł Quote
AleksandraF Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 od razu LILUtosi? Pisz mi takie rzeczy kobieto. Ja zbieram z bazarku kasę. Jeszcze musimy oddać ileś skarpecie, nie? Quote
AleksandraF Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 Wpłynęło, dziękujemy! [quote name='brzośka']Incia kupiła ode mnie książkę poza bazarkiem. Zawyżyła znacznie kwotę, którą sobie zażyczyłam, w związku z tym idę za przykładem jej hojności i nie odliczę kosztów przesyłki :p Tak więc prześlę zaraz 50 zł na dług po Misiaczku :( Na konto Oli czy od razu do Agi? (jeśli do Agi to poproszę nr konta)[/QUOTE] Quote
Recommended Posts