Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rubik']LILUtosi, dziękuję za regularne wieści i dobrą opiekę nad Misiem :)[/QUOTE]

prosze bardzo, staram sie wykonywac nalezycie obowiazki, a ze przy okazji poprostu kocham te stworki
Misiek to kochany pies i nalezy mu sie super domek. On chyba byl lancuchowy bo, pod szyja ma dosc mocno wytarte

Posted

[quote name='LILUtosi']prosze bardzo, staram sie wykonywac nalezycie obowiazki, a ze przy okazji poprostu kocham te stworki
Misiek to kochany pies i nalezy mu sie super domek. On chyba byl lancuchowy bo, pod szyja ma dosc mocno wytarte[/QUOTE]

Miśka chyba nie da się nie kochać . Pisak na pewno jeździł samochodem, bo do auta Kingi, która go do hoteliku odwoziła, wskoczył jak do swojego. A jeśli był na łańcuchu, to dobrze, że trafił teraz do Ciebie, a naszym zadaniem jest znaleźć mu dom albo z kanapą, albo z ciepłą budą bez łańcucha. Łatwo nie będzie, ale powalczymy :)

Posted

Jak Misiu sobie radzi teraz z jedzeniem i piciem?
Nie próbuje sobie bidnej paszczy drapać...?
On ma jakieś szwy w ogóle założone?
Ile to ma się goić?

Oj, tak mnie ciekawość wzięła... :p

Posted

[quote name='inka33']Jak Misiu sobie radzi teraz z jedzeniem i piciem?
Nie próbuje sobie bidnej paszczy drapać...?
On ma jakieś szwy w ogóle założone?
Ile to ma się goić?

Oj, tak mnie ciekawość wzięła... :p[/QUOTE]

To ja dorzucę jeszcze jedno: kiedy możemy spodziewać się wyników histopatologii?

Posted

jesli chodzi o jedzenie i picie-odkurza az sie uszy trzesa. Dostaje ryz z miesem to co ma marudzic. Rano tez mu dalam miske i pochlonal ja w trymiga. Szwy ma , do zdjecia za dwa tygodnie. Wyniki nie spytalam kiedy beda, ale wysle zapytanie. Z min tydzien to pewnie potrwa.

Posted

[quote name='LILUtosi']jesli chodzi o jedzenie i picie-odkurza az sie uszy trzesa. Dostaje ryz z miesem to co ma marudzic. Rano tez mu dalam miske i pochlonal ja w trymiga. Szwy ma , do zdjecia za dwa tygodnie. Wyniki nie spytalam kiedy beda, ale wysle zapytanie. Z min tydzien to pewnie potrwa.[/QUOTE]

Rzeczywiście przy takim menu to grzechem byłoby, gdyby nie pałaszował :)

Posted

[quote name='Kluska123']To i ja odwiedzę Misia i dorzucę mizianko :loveu:[/QUOTE]

Witamy nową ciotkę i zapraszamy do regularnego odwiedzania i miziania Misia :D

Posted

Misiek dzisiaj zaliczyl spacerek w lesie, pozniej jedzonko, mizianko od ciotek i troche ode mnie, zastrzyki i teraz sobie spi. W trakcie mizianka pokazywal mi brzusio i wtedy poogladalam sobie paszczeke i powiem wam ze gdybym nie wiedziala ze ma operacje to bym sie nie skapnela. Dla mnie tam niczego szczegolnego nie widac. Normalna paszczeka.

Posted

[quote name='LILUtosi']Misiek dzisiaj zaliczyl spacerek w lesie, pozniej jedzonko, mizianko od ciotek i troche ode mnie, zastrzyki i teraz sobie spi. W trakcie mizianka pokazywal mi brzusio i wtedy poogladalam sobie paszczeke i powiem wam ze gdybym nie wiedziala ze ma operacje to bym sie nie skapnela. Dla mnie tam niczego szczegolnego nie widac. Normalna paszczeka.[/QUOTE]

To był naprawdę dobry dzień :) I oby jego paszcza taką już została :modla:

Posted

astunia nie miala szwow po laserze ,ale tez nie miala usuwanego zadnego zeba;na drugi dzien dostala troszke ryzu z rosolkiem , stopniowo zwiekszalam porcje;suchy pokarm dostawala namoczony (i tak jest do dzis ,bo sie cwaniara przyzwyczaila);miziaki dla psiaka od moich 3 sunieczek :eviltong: