Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze , ale nie w najbliższym czasie
Dziś Bartuś kastracja z guzem jąder, przyjeżdżają dwa psy, Bandzior rozciął łapę - szycie itd.....
Nie mogę złapać oddechu normalnie, i te burze, trzeba psy tasować i do domu wrzucać jak grzmi. ech.
Łatwo policzyć 400 podzielic na 30 i wynik pomnożyć razy ilośc dni jakie u mnie był. Plus 200zł krew. Paliwo ma ode mnie gratis.

Posted

[quote name='LILUtosi']Dobrze , ale nie w najbliższym czasie
Dziś Bartuś kastracja z guzem jąder, przyjeżdżają dwa psy, Bandzior rozciął łapę - szycie itd.....
Nie mogę złapać oddechu normalnie, i te burze, trzeba psy tasować i do domu wrzucać jak grzmi. ech.
Łatwo policzyć 400 podzielic na 30 i wynik pomnożyć razy ilośc dni jakie u mnie był. Plus 200zł krew. Paliwo ma ode mnie gratis.[/QUOTE]

Wychodzi 174 zł.
Oj, masz co robić, widzę...

Posted

No mam, mam. Wróciłam. Te burze mnie wykończą. Dwa psy ponad plan w domu- jeden co burzy nie cierpi a drugi z łapą rozciętą a do tego nie lubią innych i trzeba uważać. A zapowiadają burze co najmniej do wtorku. Zwariuje. Te w domu też wchodzą mi na głowę bo grzmi.
Czekałam z utęsknieniem na wiosnę ale teraz już nie chce jej .....nie dogodzisz!

Posted

[quote name='LILUtosi']No mam, mam. Wróciłam. Te burze mnie wykończą. Dwa psy ponad plan w domu- jeden co burzy nie cierpi a drugi z łapą rozciętą a do tego nie lubią innych i trzeba uważać. A zapowiadają burze co najmniej do wtorku. Zwariuje. Te w domu też wchodzą mi na głowę bo grzmi.
Czekałam z utęsknieniem na wiosnę ale teraz już nie chce jej .....nie dogodzisz![/QUOTE]

Mam to samo. Wiosna - tak. Burza - nie

Posted

Strasznie mi przykro, że Misio
[*] nie dał rady :shake:
Psiaka już nie ma,ale długi jak czytam zostały :/
Czy faktura dla SKARPETY OWCZARKOWEJ została już wysłana ?

Posted

[quote name='DONnka']Strasznie mi przykro, że Misio
[*] nie dał rady :shake:
Psiaka już nie ma,ale długi jak czytam zostały :/
Czy faktura dla SKARPETY OWCZARKOWEJ została już wysłana ?[/QUOTE]

Poczta jeszcze nie.

Posted

Wpłynęły deklaracje od brzośki i marudy, do tego 35 zł od rutty! Dzięki!!! Zaraz podliczymy też bazarki.

Do spłaty mamy coraz mniej, jeszcze dojdzie do spłacenia jak rozumiem 60 zł zwrotu dla skarpety (15% z 400). Dobazarkujemy, fanty jeszcze mamy. A jeśli jakieś zostaną, to chętnie raz na jakiś czas zrobię bazarek dla Kajtuna.

Posted

Ja czekam jeszcze na jedną wpłatę z bazarku, fant wciąż u mnie, więc chwilę to jeszcze potrwa. Olu, może wysłać LILUtosi kolejną "transzę"?

Posted

[quote name='AleksandraF'](...) Dobazarkujemy, fanty jeszcze mamy. A jeśli jakieś zostaną, to chętnie raz na jakiś czas zrobię bazarek dla Kajtuna.[/QUOTE]
Dziękuję za pamięć o zbójniku! :Rose:

Posted

Przelałam LILUtosi wszystko co było na koncie, czyli 294,67.

Jeszcze zostaje 10 zł u Rubik z mojego bazarku i bazarek Rubik.

Brakuje nam ok. 200 zł + 60 dla skarpety.

Posted

Żegnaj Misiaczku
[*] biegaj szczęśliwy tam gdzie jesteś.

Żeby szybciej zlikwidować dług Miśka wpłacę 60zł tytułem trzech następnych miesięcy, będzie przynajmniej dla skarpety.

Posted

[quote name='Maruda666']Żegnaj Misiaczku
[*] biegaj szczęśliwy tam gdzie jesteś.

Żeby szybciej zlikwidować dług Miśka wpłacę 60zł tytułem trzech następnych miesięcy, będzie przynajmniej dla skarpety.[/QUOTE]

Dziękujemy!!!! Ja wciąż nie do końca umiem się pogodzić z jego odejściem...

[quote name='Marycha35']Czyli jest na zero wszędzie?[/QUOTE]

Jeszcze nie. Brakuje 211 zł + 60 zł dla skarpety na chwilę obecną. Z mojego bazarku będzie ok. 90 zł, Maruda666 zadeklarowała wpłatę :loveu: więc zostanie nieco ponad 100 zł. Ja mam nadzieję wykroję w najbliższym czasie jakiś bazarek.

• 2 weeks later...
Posted

Przelałam na konto 133 zł z bazarku. Już naprawdę niewiele długu zostanie: kilka zł dla LILUtosi i 60 zł dla Skarpety