Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LILUtosi napisał(a):
Ale do suczek jest ok !

Ale ja tego nie wiedziałam... Zamieściłam wczoraj na wątku propozycję treści ogłoszenia, nie było żadnych uwag, więc posłałam tak jak było... Poproszę osobę, która zamieszczała ogłoszenia, może zmieni ten fragment.

Posted (edited)

Treść ogłoszeń dalej nie zmieniona :shake: Pisałam do Pani dwukrotnie, dwukrotnie obiecywała, że zaraz zmieni i nic. Zła jestem okropnie. Nie wiem co z tym zrobić, coś da się w ogóle, poza bombardowaniem Pani mailami?

Widzę, że część ogłoszeń zmieniona, ale co z resztą

Edited by Rubik
Posted

ale to chyba nie jest jakaś wielka katastrofa? No bez paniki! Lepiej w tą stronę błąd niż jak by było napisane, że się dogaduje a w rzeczywistości zjada inne psy...

Posted

Jak będzie miało wpływ na to, czy ktoś zadzwoni czy nie to będzie katastrofa. Ale tego się nie dowiemy

Posted

Jezu, Ala.... bez przesady. Poza tym to też nie jest tak, że od razu ludzie zaczną lub nie zaczną dzwonić.. spokojnie...

Potwierdzam, że wpłynęło 50 zł od mieszkańców Janowic :-)

Posted

Nadal nie opanowałam forum i ze względu na rzadką obecność nie wiem, kiedy to nastąpi :) - chciałam zadeklarować stałą miesięczną wpłatę dla Miśka - 20 PLN. Mam nadzieję, że należy to zrobić właśnie tutaj, tj. w wątku Miśka :)

Posted

[quote name='Tromso']Nadal nie opanowałam forum i ze względu na rzadką obecność nie wiem, kiedy to nastąpi :) - chciałam zadeklarować stałą miesięczną wpłatę dla Miśka - 20 PLN. Mam nadzieję, że należy to zrobić właśnie tutaj, tj. w wątku Miśka :)[/QUOTE]

Tromso, poradziłaś sobie świetnie :D Właśnie tak trzeba było to zrobić. teraz czekamy na skarbnika czyli AleksandraF, która fakt odnotuje i dane na PW prześle

Posted

[quote name='Tromso']Na zdrowie (Miśkowi) :)
Bardzo ma miły pyszczek, mam nadzieję, że ktoś go ostatecznie weźmie na stałe...[/QUOTE]

Ja również mam nadzieję, że znajdzie swój dom...

A tymczasem przelałam na konto Miśka 160,31 zł z bazarku domowego :)

Posted

Potwierdzam wpłatę 30 zł na konto SKARPETY OWCZARKOWEJ tytułem zwrotu 15 % kwoty udzielonego wsparcia
Dziękujemy pięknie :loveu:

Trzymamy kciuki za wspaniały domek dla Misia :thumbs:

Posted

[quote name='LILUtosi']Michu tak sie przyzwyczail ze tz chodzi z nim na spacery ze jak tylko go zobaczy to jeczy wnieboglosy :razz:. Po za tym narazie wszystko ok .[/QUOTE]

Widać lubi spacerki i TZ-eta :)