Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

najwazniejsze ze jak mówisz pieski czuły sie dobrze niedaleko Ciebie mieszkaja tez moi znajomi którzy maja Alaskana o imieniu Dustin straszny uciekinier z niego non stop gdzies im zwiewa ale jest bardzo ładny pewnie tez go widujesz :)

Posted

moi znajomi bardzo często chodza do lasu na spacerek tam Dusti sobie bryka oni mieszkają na tym osiedlu na Powstańców ( nie wiem czy wisz gdzie) i tam za blokami jest las mozna ich często spotkac

Posted

Niestety tak nie wiem czy mówimy o tym samym przypadku ale owszem była taka sytuacja ale ona zdazyła sie na Bródnie i pies nie tyle pogryzł dzieciaka co go przewrócił i przygniutł do ziemi Dustin własnie pałaszował samkołyk by na smyczy jak dzieciak podbiegł i złapał za koniec kości która Dusti trzymał w zebach nie i niestety stało sie.

Posted
Doszły mnie słuchy że on mieszka z nimi na bardzo małym metrazu i wdodatku zadko je wyprowadza i tak chciałam sie dowiedziec czy to prawda

Szybki. Przepraszam. :(