dogaja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Behemot napisał(a):Ależ to moja ciocia Stefa! :placz: Alienie, pamiętasz, jak nam ciotuchna robiła słone paluszki z dziecięcych paluszków? Pyyyszności.... :loveu: I te różowiutkie uszka do barszczu! Mmmmmmmmm... :loveu: Quote
Kacha3D Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Dobranoc[SIZE=4] ludziska idźcie spać żebym jutro nie miała dużo do czytania:loveu::evil_lol: Quote
Vectra Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Kacha3D']Dobranoc[SIZE=4] ludziska idźcie spać żebym jutro nie miała dużo do czytania:loveu::evil_lol: nie wywołuj wilka z lasu :diabloti: Quote
Behemot Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Kacha3D']Nie posiadam więcej rodzinę mam mała:cool1: A co to ja Caritas jestem czy jak paczki żywnościowe mam Wam wysłać czy coś ja chce Wam podesłać najgorsze diaboliczne dziecko świata:diabloti: Ale kto to się tym naje??? Nooo może Vectra, bo ona taka mało żarłoczna jest, ale my z Alienem potrzebujemy całego przedszkola śśśśśświeżej krfffffiiiii [quote name='dogaja']I te różowiutkie uszka do barszczu! Mmmmmmmmm... :loveu: Ooooo, rozmarzyłam się..... I te piętki zapiekane pod beszamelem :loveu: Alienie, masz jeszcze te stare przepisy cioci Stefy? Chyba Ćwierciakiewiczowa wykorzystała kilka w swojej słynnej książce kucharskiej, plagiatorka jedna! :mad: Quote
dogaja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Behemot'] Alienie, masz jeszcze te stare przepisy cioci Stefy? Chyba Ćwierciakiewiczowa wykorzystała kilka w swojej słynnej książce kucharskiej, plagiatorka jedna! :mad: Ćwierczakiewiczowa… Taaa… te ćwierć-tuszki, ćwier- śmuszki: trzy ćwierci do śmierci na takim żarciu! Kto by się tym najadł! A przepisy cioci… Hmmm… musiałabym poszperać. Pamiętasz krokodyle oczy w sosie z duszonych tarantul? I takie tłuściutkie pitbulle przekręcone przez maszynkę wraz z krótką smyczą (długa wchodzi między zęby) i polane takim różowym dressingiem? Albo potrawka z kota… Quote
Vectra Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='dogaja'] Albo potrawka z kota… Dawaj na te z kota :cool1: piczbulla zostawim na święto lasu wtedy go zjemy :cool1: Quote
dogaja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Vectra']Dawaj na te z kota :cool1: piczbulla zostawim na święto lasu wtedy go zjemy :cool1: No, nie wymagaj ode mnie, żebym o tej porze za dużo pisała. Ja Ci to zilustruję. A robi się normalnie: Wieszasz gadzinę, żeby skruszał. Spuszczasz pitbulla, a to, co zostanie - do gara i na dziko... Pychotka! Nawet nie wiadomo, kiedy znika! Quote
Vectra Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dogaja ,ale ten mój gupi piczbul nie fce ganiac kota :placz: :placz: no gupi poprostu jak piczbul no :placz: :placz: i co ja teraz pocznę biedna :-( Quote
Kacha3D Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 :shake:Książkę kucharską mi tu zrobiłyście... Ja nie mam nic przeciwko ale poproszę o jakieś sensowne przepisy nie dla wilkołaków i obłąkańców:mad: Quote
Kacha3D Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Jeziorko Chwila zadumy Zabawa w błotku Tarzanko Quote
dogaja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Vectra napisał(a):Dogaja ,ale ten mój gupi piczbul nie fce ganiac kota :placz: :placz: no gupi poprostu jak piczbul no :placz: :placz: i co ja teraz pocznę biedna :-( Kacha3D napisał(a): poproszę o jakieś sensowne przepisy nie dla wilkołaków i obłąkańców:mad: Vectra, ale ludziów gania, mam nadzieję? :diabloti: :angryy: :diabloti: No, to wiesz co robić? Zrobimy sobie tu luuuuuuuźniejszą galerię. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 dogaja napisał(a):Vectra, ale ludziów gania, mam nadzieję? :diabloti: :angryy: :diabloti: No, to wiesz co robić? Tak :cool1: ale tylko przez jedną sekunde i jak ktoś ją dotknie nogą to się uspokaja :diabloti: Quote
agbar Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 iiii jak tu milo:loveu: zglodnialam od tych przepiskow....aaa Kacha ja ci tu pale:) ooooo dmufam tera...fuuuuu:diabloti: Quote
Vogue Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 dealer napisał(a): Kacha ja ci tu pale:) ooooo dmufam tera...fuuuuu:diabloti: Ale tu zadymione......Feeee..... Quote
Kacha3D Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Vogue napisał(a):Ale tu zadymione......Feeee..... Rozbestwiło się towarzych:evil_lol: Quote
Vectra Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kacha3D napisał(a):Rozbestwiło się towarzych:evil_lol: kto :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o chamy bezczelne jakie :mad: :mad: :diabloti: Quote
Kacha3D Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='dealer']aaa Kacha ja ci tu pale:) ooooo dmufam tera...fuuuuu:diabloti: [quote name='Vektra']kto :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o chamy bezczelne jakie :mad: :mad: :diabloti: Zdjęć nie podziwiają tylko płuca trują:placz: Quote
Vectra Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Kacha3D'] o Kacha jaka śliczna fryzurka :loveu: :loveu: no nie mówiłaś że się wybierasz na trymowanko :cool3: [quote name='Kacha3D'] Zdjęć nie podziwiają tylko płuca trują:placz: :hmmmm: jakie zdjęcia ? :evil_lol: Quote
Kacha3D Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Vectra napisał(a):o Kacha jaka śliczna fryzurka :loveu: :loveu: no nie mówiłaś że się wybierasz na trymowanko :cool3: Fryzjer miał promocje na ekspresję:diabloti: Vectra napisał(a)::hmmmm: jakie zdjęcia ? :evil_lol: Lekarz zabronił mi się denerwować:lmaa: Quote
Vectra Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kasia ,Ty się kochanieńka nie denerwuj zapal sobie to uspokaja Quote
dogaja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Kacha3D'] Lekarz zabronił mi się denerwować:lmaa: Zapal sobie - to uspokaja. Quote
dogaja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Buhahahahahaha.... Vectra, co za synchronizacja! :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 dogaja napisał(a):Buhahahahahaha.... Vectra, co za synchronizacja! :evil_lol: no :evil_lol: przyjdzie KKKurde ktoś wredny NO :diabloti: Quote
dogaja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Vectra napisał(a): przyjdzie KKKurde ktoś wredny NO :diabloti: Myślisz o kimś konkretnym? :diabloti: Quote
Vectra Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 dogaja napisał(a):Myślisz o kimś konkretnym? :diabloti: no w sumie mam kilka propozycji ... zobaczymy kto przybędzie jako pierwszy i wszystko stanie się jasne :diabloti: Quote
Recommended Posts