Kacha3D Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witam w naszej galerii:multi::multi::multi: Oto Jekuś: Teraz czas na prezentację Gracka: A oto i Fionka: Quote
Vectra Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 i otom i JA :loveu: :loveu: wpadłam zapalić :sg168: Quote
Kacha3D Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Witamy w naszych skromnych progach:laugh2_2: Pal do woli tu otwarte dla każdego:evil_lol: Quote
Behemot Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :multi::multi::multi: Jestem pierwszym gościem w tej jakże kultowej już galerii, która rodziła się w wielkich bólach :loveu: Psiak fajny bardzo, taki trochę netoperek-gremmlin :evil_lol: O papużce i tej śwince czy chomiku nie wypowiadam się, bo nie wiem, "z czym to się je" :cool3: Quote
Kacha3D Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Witamy Witamy!! Behemot napisał(a):O papużce i tej śwince czy chomiku nie wypowiadam się, bo nie wiem, "z czym to się je" :cool3: Co Cię głodzą w domu czy jak???:evil_lol: Quote
Vectra Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Behemot napisał(a)::multi::multi::multi: Jestem pierwszym gościem w tej jakże kultowej już galerii, która rodziła się w wielkich bólach :loveu: Psiak fajny bardzo, taki trochę netoperek-gremmlin :evil_lol: O papużce i tej śwince czy chomiku nie wypowiadam się, bo nie wiem, "z czym to się je" :cool3: HA :diabloti: a właśnie że MŁA byłam tu pierwsza :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: Quote
niunia32 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 serdecznie witamy piesio kochany :loveu: tak słodko mu te uszko klapło :loveu: mizianko ogromniaste dla niego papużka słodziutka, świneczka też :) :loveu: gorąco pozdrawiamy Tajfun i niunia Quote
dogaja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Kacha3D'] Teraz czas na prezentację Gracka: Znam gościa. Ale był taki malutki. :cool3: Quote
Kacha3D Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='niunia32']serdecznie witamy piesio kochany :loveu: tak słodko mu te uszko klapło :loveu: mizianko ogromniaste dla niego papużka słodziutka, świneczka też :) :loveu: gorąco pozdrawiamy Tajfun i niunia Witamy witamy i częściej zapraszamy, mizianko zostawię na rano bo już wszyscy śpią:p [quote name='dogaja']Znam gościa. Ale był taki malutki. :cool3: Nio proszę Cię przecież CI go powiększyłam później:razz: Quote
mmbbaj Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Cześć :lol: [quote name='Kacha3D'] Oto Jekuś: Trochę naburmuszony, ale bardzo ładnie wytrymowany :loveu: [quote name='Kacha3D']Teraz czas na prezentację Gracka: Sztuczny, tak? ;) [quote name='Kacha3D'] A oto i Fionka: Mieszkanka jej nie zazdroszczę :roll: Quote
Kacha3D Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='mmbbaj']Cześć :lol:Trochę naburmuszony, ale bardzo ładnie wytrymowany :loveu: Bo bestia nie lubi jak mu sie zdjęcia robi:roll: [quote name='mmbbaj']Sztuczny, tak? ;) Czy sztuczny ptak byłby zdolny do tego???:mad: [quote name='mmbbaj'] Mieszkanka jej nie zazdroszczę :roll: To było tymczasowe podczas zdjęcia bo mieszka sobie w klatce 2 piętrowej moja droga:p Quote
mmbbaj Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Kacha3D'] Czy sztuczny ptak byłby zdolny do tego???:mad: O, obiadek ci zjadł? :lol: [quote name='Kacha3D'] To było tymczasowe podczas zdjęcia bo mieszka sobie w klatce 2 piętrowej moja droga:p 2 pietra powiadasz? chyba jej zaczynam zazdrościć :cool3: Quote
dogaja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ty tu z nikim nie dyskutuj, tylko pogoń to nasze towarzystwo, póki czas, bo Ci z fajnego blagaska zrobimy przychlaścisko na różowo wytrymowane! :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='dogaja']Ty tu z nikim nie dyskutuj, tylko pogoń to nasze towarzystwo, póki czas, bo Ci z fajnego blagaska zrobimy przychlaścisko na różowo wytrymowane! :evil_lol: do mnie pijesz :mad::mad: :mad: :diabloti: Quote
Kacha3D Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 mmbbaj napisał(a):O, obiadek ci zjadł? :lol: Nie mnie tylko TZtowi:p dogaja napisał(a): Ty tu z nikim nie dyskutuj, tylko pogoń to nasze towarzystwo, póki czas, bo Ci z fajnego blagaska zrobimy przychlaścisko na różowo wytrymowane! :evil_lol: Już się przyzwyczaiłam do Waszych obecności i żal by mi było Was wyganiać:placz: Quote
Behemot Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Oj, już Ci tak blogaska wyrychtujemy, że hej! Same jednorożce tu będziesz miała i królewny :loveu: Cieszkasz się? :loveu: Quote
Kacha3D Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Behemot']Oj, już Ci tak blogaska wyrychtujemy, że hej! Same jednorożce tu będziesz miała i królewny :loveu: Cieszkasz się? :loveu: Nie drażnij lwa kobito bo Ci tam w paczce prześlę moją kuzynkę to będziesz piszczeć z rozpaczy i błagać o wybawienie od zła piekielnego:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
dogaja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Vectra']do mnie pijesz :mad::mad: :mad: :diabloti: No, może się tak nie rozpychaj! Sama nie jesteś.:angryy::angryy::angryy: Quote
Behemot Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Kacha3D napisał(a):Nie drażnij lwa kobito bo Ci tam w paczce prześlę moją kuzynkę to będziesz piszczeć z rozpaczy i błagać o wybawienie od zła piekielnego:diabloti::diabloti::diabloti: Kuzyneczka ile ma latek? :loveu: Jak młodziutka, to mięsko delikatne, a Behemoty pasjami uwielbiają młode mięsko - w każdej ilości :diabloti: Quote
Kacha3D Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Behemot napisał(a):Kuzyneczka ile ma latek? :loveu: Jak młodziutka, to mięsko delikatne, a Behemoty pasjami uwielbiają młode mięsko - w każdej ilości :diabloti: ma 8lat i idealnie psuje atmosferę i życie:diabloti: Quote
dogaja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Behemot']Kuzyneczka ile ma latek? :loveu: Jak młodziutka, to mięsko delikatne, a Behemoty pasjami uwielbiają młode mięsko - w każdej ilości :diabloti: To tak lekką ręką wysyłasz dzieci na pożarcie? Przecież my ją tam rozszarpiemy, zanim usiądzie... :pissed: Dobrze mówię, Edgar? Quote
Kacha3D Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='dogaja']To tak lekką ręką wysyłasz dzieci na pożarcie? Przecież my ją tam rozszarpiemy, zanim usiądzie... :pissed: Dobrze mówię, Edgar? Na to licze:evil_lol: Quote
Behemot Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='dogaja']To tak lekką ręką wysyłasz dzieci na pożarcie? Przecież my ją tam rozszarpiemy, zanim usiądzie... :pissed: Dobrze mówię, Edgar? Dobrze mówisz, Alienie :diabloti: Kacha, nie masz więcej tych kuzyneczek? Bo mi to jedna wystarczy, ale Alien jest bardzo żarłoczny i z dziesięcioma by sie nie najadł :shake: Ale cholesterol ma w normie! :loveu: Quote
Behemot Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Kacha3D']Na to licze:evil_lol: Ależ to moja ciocia Stefa! :placz: Alienie, pamiętasz, jak nam ciotuchna robiła słone paluszki z dziecięcych paluszków? Pyyyszności.... :loveu: Quote
Kacha3D Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Behemot napisał(a):Dobrze mówisz, Alienie :diabloti: Kacha, nie masz więcej tych kuzyneczek? Bo mi to jedna wystarczy, ale Alien jest bardzo żarłoczny i z dziesięcioma by sie nie najadł :shake: Ale cholesterol ma w normie! :loveu: Nie posiadam więcej rodzinę mam mała:cool1: A co to ja Caritas jestem czy jak paczki żywnościowe mam Wam wysłać czy coś ja chce Wam podesłać najgorsze diaboliczne dziecko świata:diabloti: Quote
Recommended Posts