Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi: Jestem pierwszym gościem w tej jakże kultowej już galerii, która rodziła się w wielkich bólach :loveu:
Psiak fajny bardzo, taki trochę netoperek-gremmlin :evil_lol:
O papużce i tej śwince czy chomiku nie wypowiadam się, bo nie wiem, "z czym to się je" :cool3:

Posted

Witamy Witamy!!

Behemot napisał(a):
O papużce i tej śwince czy chomiku nie wypowiadam się, bo nie wiem, "z czym to się je" :cool3:

Co Cię głodzą w domu czy jak???:evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
:multi::multi::multi: Jestem pierwszym gościem w tej jakże kultowej już galerii, która rodziła się w wielkich bólach :loveu:
Psiak fajny bardzo, taki trochę netoperek-gremmlin :evil_lol:

HA :diabloti: a właśnie że MŁA byłam tu pierwsza :eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti:

Posted

serdecznie witamy

piesio kochany :loveu: tak słodko mu te uszko klapło :loveu:
mizianko ogromniaste dla niego
papużka słodziutka, świneczka też :) :loveu:

gorąco pozdrawiamy

Tajfun i niunia

Posted

[quote name='niunia32']

serdecznie witamy

piesio kochany :loveu: tak słodko mu te uszko klapło :loveu:
mizianko ogromniaste dla niego
papużka słodziutka, świneczka też :) :loveu:

gorąco pozdrawiamy

Tajfun i niunia

Witamy witamy i częściej zapraszamy, mizianko zostawię na rano bo już wszyscy śpią:p

[quote name='dogaja']Znam gościa. Ale był taki malutki. :cool3:

Nio proszę Cię przecież CI go powiększyłam później:razz:

Posted

Cześć :lol:

[quote name='Kacha3D']

Oto Jekuś:

Trochę naburmuszony, ale bardzo ładnie wytrymowany :loveu:

[quote name='Kacha3D']Teraz czas na prezentację Gracka:

Sztuczny, tak? ;)

[quote name='Kacha3D'] A oto i Fionka:

Mieszkanka jej nie zazdroszczę :roll:

Posted

[quote name='mmbbaj']Cześć :lol:Trochę naburmuszony, ale bardzo ładnie wytrymowany :loveu:

Bo bestia nie lubi jak mu sie zdjęcia robi:roll:

[quote name='mmbbaj']Sztuczny, tak? ;)

Czy sztuczny ptak byłby zdolny do tego???:mad:

[quote name='mmbbaj'] Mieszkanka jej nie zazdroszczę :roll:

To było tymczasowe podczas zdjęcia bo mieszka sobie w klatce 2 piętrowej moja droga:p

Posted

[quote name='Kacha3D']
Czy sztuczny ptak byłby zdolny do tego???:mad:

O, obiadek ci zjadł? :lol:

[quote name='Kacha3D'] To było tymczasowe podczas zdjęcia bo mieszka sobie w klatce 2 piętrowej moja droga:p

2 pietra powiadasz? chyba jej zaczynam zazdrościć :cool3:

Posted

Ty tu z nikim nie dyskutuj, tylko pogoń to nasze towarzystwo, póki czas, bo Ci z fajnego blagaska zrobimy przychlaścisko na różowo wytrymowane! :evil_lol:

Posted

[quote name='dogaja']Ty tu z nikim nie dyskutuj, tylko pogoń to nasze towarzystwo, póki czas, bo Ci z fajnego blagaska zrobimy przychlaścisko na różowo wytrymowane! :evil_lol:

do mnie pijesz :mad::mad: :mad: :diabloti:

Posted

mmbbaj napisał(a):
O, obiadek ci zjadł? :lol:

Nie mnie tylko TZtowi:p

dogaja napisał(a):
Ty tu z nikim nie dyskutuj, tylko pogoń to nasze towarzystwo, póki czas, bo Ci z fajnego blagaska zrobimy przychlaścisko na różowo wytrymowane! :evil_lol:

Już się przyzwyczaiłam do Waszych obecności i żal by mi było Was wyganiać:placz:

Posted

[quote name='Behemot']Oj, już Ci tak blogaska wyrychtujemy, że hej! Same jednorożce tu będziesz miała i królewny :loveu: Cieszkasz się? :loveu:

Nie drażnij lwa kobito bo Ci tam w paczce prześlę moją kuzynkę to będziesz piszczeć z rozpaczy i błagać o wybawienie od zła piekielnego:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Kacha3D napisał(a):
Nie drażnij lwa kobito bo Ci tam w paczce prześlę moją kuzynkę to będziesz piszczeć z rozpaczy i błagać o wybawienie od zła piekielnego:diabloti::diabloti::diabloti:

Kuzyneczka ile ma latek? :loveu: Jak młodziutka, to mięsko delikatne, a Behemoty pasjami uwielbiają młode mięsko - w każdej ilości :diabloti:

Posted

Behemot napisał(a):
Kuzyneczka ile ma latek? :loveu: Jak młodziutka, to mięsko delikatne, a Behemoty pasjami uwielbiają młode mięsko - w każdej ilości :diabloti:

ma 8lat i idealnie psuje atmosferę i życie:diabloti:

Posted

[quote name='Behemot']Kuzyneczka ile ma latek? :loveu: Jak młodziutka, to mięsko delikatne, a Behemoty pasjami uwielbiają młode mięsko - w każdej ilości :diabloti:

To tak lekką ręką wysyłasz dzieci na pożarcie? Przecież my ją tam rozszarpiemy, zanim usiądzie... :pissed:
Dobrze mówię, Edgar?

Posted

[quote name='dogaja']To tak lekką ręką wysyłasz dzieci na pożarcie? Przecież my ją tam rozszarpiemy, zanim usiądzie... :pissed:
Dobrze mówię, Edgar?

Na to licze:evil_lol:

Posted

[quote name='dogaja']To tak lekką ręką wysyłasz dzieci na pożarcie? Przecież my ją tam rozszarpiemy, zanim usiądzie... :pissed:
Dobrze mówię, Edgar?

Dobrze mówisz, Alienie :diabloti:
Kacha, nie masz więcej tych kuzyneczek? Bo mi to jedna wystarczy, ale Alien jest bardzo żarłoczny i z dziesięcioma by sie nie najadł :shake: Ale cholesterol ma w normie! :loveu:

Posted

[quote name='Kacha3D']Na to licze:evil_lol:

Ależ to moja ciocia Stefa! :placz: Alienie, pamiętasz, jak nam ciotuchna robiła słone paluszki z dziecięcych paluszków? Pyyyszności.... :loveu:

Posted

Behemot napisał(a):
Dobrze mówisz, Alienie :diabloti:
Kacha, nie masz więcej tych kuzyneczek? Bo mi to jedna wystarczy, ale Alien jest bardzo żarłoczny i z dziesięcioma by sie nie najadł :shake: Ale cholesterol ma w normie! :loveu:

Nie posiadam więcej rodzinę mam mała:cool1: A co to ja Caritas jestem czy jak paczki żywnościowe mam Wam wysłać czy coś ja chce Wam podesłać najgorsze diaboliczne dziecko świata:diabloti: