Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do oddania jest roczny bokser.Sprawa bardzo pilna!!!Pies moze zostac tam gdzie jest tylko do piatku,potem pewnie trafi do schroniska(oby).
Prosze wklejajcie te informacje gdzie sie da,moze ktoś go wezmie. Pies przebywa w Tarnowskich Górach na slasku.

Guest Kamcia_14
Posted

Potrzebne są foty :cool3: . Koniecznie ;) .
I musisz się dowiedzieć coś o charakterze psa ! :lol:
A wiesz jak ma na imię pies :hmmmm:

Guest Kamcia_14
Posted

boksiedwa napisał(a):
hopkaj malutki

Na razie nie hopajmy , bo nie wiemy nic o psie :lol:.
Więc potencjalny domek również :lol: !

Posted

Pies ma na imie Logan,przeklejam maila jakiego otrzymałam od właścicielki :
"Witam.
Podaje krótki opis pieska.
Wabi sie LOGAN jest kupiony w slkepie nie ma rodowodu posiada wszystkie szczepienia,
Wychowywal sie z piecioletnia dziewczynka, z ktora ma swietny kontakt jest poprostu psem ktory nie posiada zadnych agresywnych odruchow, reaguje na imie bardzo dobrze, zna podctawowe komendy tj. noga, siat, zostan, nie wolno... jest bardzo towarzyskim pieskiem i pomimo wieku potrafi sie przyzwyczaic do nowego otoczenia i reagowa na komendy obcych osób - warunek komunikacja za pomoca smycz-kolczatka. jest jeden problem osoby, które nigdy nie mialy psa w domu moga nie znac tematu za to jesli ktos kto mial juz psa a w szczegolnosci boxera bardzo dobrze wie ze pozostawione same w domu moga niezle nabroic. sama pracuje po osiem godzin wiec na ten czas albo zostawiam go w domu i rodzicow albo przypinam go na smyczy, co znosi bardzo spokojnie (przynajmniej tak mowia sasiedzi) ogolnie przy mniew domu nie ma apsolutnie zadnych szkod nic nie gryzie i nie drapie, nie spi na lozku, nie wchodi na kanapy i fotele nie skacze na gosci (cieszy sie na czterech lapach), je wszystko nie marudzi zupelnie z jedzeniem, ale jednak mimo wszystko woli od puszki ryz z jakimis podrobami i wtartymi warzywami(powiem szczerze wychodzi to taniej i zdrowiej dla pieska) jest kochanym pieskiem. ja niebawem bedemusiala wyjechac za granice..."

Posted

Polarna Legenda napisał(a):
dobrze wie ze pozostawione same w domu moga niezle nabroic. sama pracuje po osiem godzin wiec na ten czas albo zostawiam go w domu i rodzicow albo przypinam go na smyczy, co znosi bardzo spokojnie (przynajmniej tak mowia sasiedzi) ..."

Mam pytanie bo jak widze właścicielka sama sobie przeczy CZY PIESEK DEMOLUJE-NISZCZY MIESZKANIE POD NIE OBECNOŚĆ WŁAŚCICIELI CZY NIE :cool1: Bardzo proszę o jedzoznaczną odpowiedź.

Posted

I jeszcze jedno wiem że to nie moja sprawa ale może właścicielka nie wie że piesek może pojechać z nią za granice!!! Na początek należałoby faflunia zaczipować i wyrobić mu paszport a potem uzbroić się w wielką cierpliwość i pobiegać po odpowiednich instytucjach żeby pozałatwiać reszte.

Posted

Polarna Legenda napisał(a):
dobrze wie ze pozostawione same w domu moga niezle nabroic. sama pracuje po osiem godzin wiec na ten czas albo zostawiam go w domu i rodzicow albo przypinam go na smyczy, co znosi bardzo spokojnie (przynajmniej tak mowia sasiedzi) ..."

Nie rozumie przypina się psa na smycz :shake: :angryy:
To on umi sam być w domu czy nie:cool1:
Proszę o jednoznaczną odpowiedź TAK lub NIE

Posted

izabela.szczepaniak napisał(a):
Nie rozumie przypina się psa na smycz :shake: :angryy:
To on umi sam być w domu czy nie:cool1:
Proszę o jednoznaczną odpowiedź TAK lub NIE

Z wypowiedzi wlascicielki wynika chyba że pies raczej sam w domu nie zostaje.Pisze jasno ze pod jej nieobecność pie przebywa u jej rodziców albo jest uwiązany na smyczy.Więc chyba troszke broi...

• 2 weeks later...