kasykk Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Moj ukochany Dżejkoł bawi się juz z innymi pieskami za tęczowym mostem. Zmarł wczoraj po kilkunastogodzinnej śpiączce.. ;( I to nie była czekolada o ktorej pisalam! to nei byl kleszcze ktorego zlapal! Cś sie stało z jego mózgiem...nigdy nei chorował... Dżejkoł kocham Cię... http://i97.photobucket.com/albums/l227/Kasyk/S5001164.jpg mój Dżejkoł :) Quote
zurdo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Bardzo mi przykro. Czytałam o tej czekoladzie, myślałam, że to nic takiego. Nawet chciałam Ci wtedy napisać na pocieszenie o naszym foksterierku, kóry zjadł pudełko ptasiego mleczka razem z opakowaniem i celofanem... Dżejkołku <*> biegaj radośnie po Tęczowych Łąkach kasyk, trzymaj się Quote
szajbus Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Bardzo mi przykro. Bądź szczęśliwy piesku za TM i baw się dobrze z naszymi psinami Quote
szarotka11 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kasyk tak mi przykro....Tez myslę, że juz się zapoznał z wszystkimi pieskami za TM... i juz nie śpi... Dżejkoł Quote
Monia70 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Tak bardzo mi przykro.Jestem z Tobą myslami.Trudno przelać wtym momencie jakiekolwiek słow pocieszenia..... [*] [*] [*] Quote
Recommended Posts