Gonitwa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Super wyglądają we trzy/troje...;) Aż się napatrzeć nie mogę- pewnie zwracacie niemałą uwagę przechodniów;) Quote
smitek0 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 To były nasze wakacje...................... to były Szedkowe Wakacje, na zawsze zostaną w naszej pamięci własnie jako Szedkowe................... Quote
smitek0 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 po raz kolejny zapłakaliśmy nad Tobą i pewnie nie po po raz ostatni Quote
Gonitwa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ja tu chyba czegoś nie rozumiem... Czy coś się stało?! Quote
Gonitwa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 :-(:-(Już wiem... :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Ale ze mnie tępak... :placz::placz::placz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Dopiero przeczytałam..... Szedka badz szcesliwa za Tm :(:(:(:( Quote
agpol Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 To była udana adopcja... Szeda znaczy szczęśliwa... Czy nasza Szedka była szczęśliwa? U Kasi i jej rodziny na pewno. Żyła szybko i umarła młodo... Mam nadzieję, że teraz jesteś naprawdę szczęśliwa i wolna, możesz biegać z zawrotną prędkością i bez ograniczeń. Tylko, czy Bóg ma zaprzęg:roll: ? Jak nie ma, to na pewno sobie sprawi. Zawsze będziemy cię mieć w pamięci i wspominać twoje wariackie wybryki..... Narazie ze łzami w oczach, z czasem z uśmiechem na twarzy.... Quote
Iskra73 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 dopiero przeczytalam i rycze :-( :-( w pracy przed monitorem ... eh jakie to straszne:shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Mam nadzieje,że spotkała sie z moja Milvunią...ona pokaże jej jak tam pieknie za Teczowym Mostem.... Quote
sucha Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 :-( Moje szczęście :-( Nigdy Cie kochanie nie zapomne [*] Quote
sucha Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Dzisiaj minął rok jak Cie nie ma... skończyłabyś dzisiaj trzy latka... Moje kochane słoneczoko! Tęsknie! :-( Cały czas pamiętam...:-( Quote
Recommended Posts