Jump to content
Dogomania

Piękny 2-letni BOKSER już w nowym domu w Skierniewicach :)

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wstawiłam Atosa na strone adopcyjną. :p
Sugerowałabym dopisanie w ogłoszeniach, że pies zostanie wykastrowany przed oddaniem.

I może napiszcie coś więcej o jego charakterze, jaki ma stosunek
do psów, ewentualnie kotów, itd.

Guest Kamcia_14
Posted

olenka_f napisał(a):
no taki piękny pan jeszcze nie w domku?

No niestety :placz: .

Joaa - dopiszemy że pies zostanie wykastrowany ;) .

Posted

To ja już tylko uspokoję wszystkich bokseromaniaków - Atos znalazł już kochający domek w Skierniewicach:) w adopcji pośredniczyła ARKA więc niech ona napisze tu coś więcej. Boksio ma kumpla - wyżełka, mieszka w drugim końcu miasta, zasadzkas rozmawiała już telefonicznie z nowym właścicielem, złożymy Atosowi wizytę wolną chwilą.

Posted

To ja już tylko uspokoję wszystkich bokseromaniaków - Atos znalazł już kochający domek w Skierniewicach:) w adopcji pośredniczyła ARKA więc niech ona napisze tu coś więcej. Boksio ma kumpla - wyżełka, mieszka w drugim końcu miasta, zasadzkas rozmawiała już telefonicznie z nowym właścicielem, złożymy Atosowi wizytę wolną chwilą.

Posted

Juhu!!!!Więc moge już wywalić ten banerek i zarezerwować miejsce dla innego potrzebującego psiaka....jak ja się ciesze, że znalazł ten kochający domek...:)

Posted

justys95 napisał(a):
Juhu!!!!Więc moge już wywalić ten banerek i zarezerwować miejsce dla innego potrzebującego psiaka....jak ja się ciesze, że znalazł ten kochający domek...:)

Hihi, ja też tak robię:) jak wiem, że piesek znalazł domek, albo coś gorszego go spotkało... to szybko usuwam bannerek i wklejam następny:)
A tak w ogóle to nie wiem po co mi te bannerki jak i tak siedzę tylko na własnych tematach. Chyba pokręcę się trochę po forum coby psiaki rozreklamować.

Guest Kamcia_14
Posted

la_pegaza napisał(a):
:multi:

zmieńcie tytuł ;)

Już zmieniłam tytuł :multi: :multi:. Teraz tylko muszę napisać do moda z prośbą o przeniesienie ;)

Guest Kamcia_14
Posted

Widzę że moderatorzy działają szybko :lol: La pegazo - Dosłownie za chwilkę dam znać dziewczynom ! Dzięki :buzi:.

Posted

ekstra:bigcool: :bigcool: :bigcool: i jeszcze:Cool!: :Cool!: :Cool!: :B-fly: :B-fly:teraz czekamy na szczęśliwe wiadomości z nowego domku i całusy dla nowych właścicieli

Guest Kamcia_14
Posted

Joaa , Justys95 - bardzo dziękuje :modla::modla:. ! Kochane jesteście !

Guest Kamcia_14
Posted

Ja też Katarynko cieszę się ogromnie :) ARKO - masz jakieś wieści z nowego domku ? Jak zachowuje się Atosik :razz:

• 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

Słuchajcie, mam dobre wieści:) W zeszły weekend miało miejsce skierniewickie Święto Owoców Warzyw i Kwiatów, takie coroczne tutejsze dożynki. Wolontariusze zorganizowali stoisko promujące nasze schroniskowce, były zdjęcia psiaków, ulotki o sterylkach itp. Były też zbierane datki, łaziłam z puszką i zaczepiałam ludzi i przypadkowo udało mi się poznać nowych właścicieli Atosa!:multi: Zagadnięty przeze mnie pan oznajmił, że chętnie wpłaci, bo jego psiak adoptowany w maju jest z naszego schroniska. Od słowa do słowa zgadało się, że chodzi o pręgowanego boksia, który mieszka teraz z wyżłem, a więc ni mniej ni więcej tylko nasz Atos - teraz Czaruś:loveu: Czaruś jest szczęśliwy, kochany i rozpieszczany, państwo za nim przepadają. Jedyny problem jaki sprawia to ten, że robi sobie wycieczki po okolicy, ostatnio wyleciał za suką i przepadł na jeden dzień. Pogadałam panu o kastracji i wręczyłam broszurkę ARKI na ten temat, pan obiecał przemyśleć. Nie wzięłam tylko żadnego kontaktu, zapomniałam z wrażenia, o ja pierdoła:oops: