Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jadąc z pracy, zauważyłam jak z auta jadącego przede mną ktoś wyrzuca psa. Skomlącą i przerażoną, ale na szczęście tylko lekko poobijaną sunię zgarnęłam do auta. Zabraliśmy ją do weterynarza, zaszczepiliśmy, odrobaczyliśmy i umówiliśmy na sterylizację. Oceniono jej stan na kiepski, niedożywiona, z niedoborem cynku, z licznymi ranami, startymi zębami. Może jest jakiś miłośnik amstaffowatych psiaków, sunia jest bardzo przyjazna i ufna do ludzi, z naszym wilczakiem od razu się skumplowała. Bardzo lgnie do ludzi, do głaskania i przytulania. Jest raczej mała, ale to wrażenie potęguje jej skrajne wychudzenie. Przebywa w Łodzi. Kontakt: 605 48 48 55 (Paulina)

http://i127.photobucket.com/albums/p140/Kejsa_photo/IMAG03351-Kopia_zps148f9d27.jpg?t=1365542772

Posted

Kompletnie nikt się nie odezwał... Ale jest taka kochana i wdzięczna:) Była z nami dzisiaj na pierwszych zajęciach na szkoleniu i świetnie się spisuje.

Posted

Chodzimy z wilczakiem więc poszła z nami:) W domu głównie odsypia i męczy Lubego, pilnuje też nas bardzo, ale co ciekawe nie wiedziała jak schodzi się po schodach. Myślę też że ma więcej niż, jak ją ocenili dwa lata, bo jest bardzo spokojna i wyciszona, chyba że mi po wilczku każdy pies się już wydaje spokojny;) Wszystkim skradla serce, tylko nie mamy pomysłu na imię:)

Posted

Jak z waszą sunią się dogaduj :)
Kurde fajnie, że istnieje cień szansy, że mogłaby zostać u was. Astów coraz więcej, tych bezdomnych, a domów coraz mniej :(