Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak się Wam podoba taka koszulka?

Mnie rozbawiła serdecznie, może pudlomaniakom też się spodoba?

Można coś takiego nabyć w Internecie, strony nie wklejam bo nie płacą mi za reklamę ;)

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zarabista!
Juz zamowilam z dlugim rekawem!!!:multi:

Tylko wielkie jakies, ja dla siebie zamowilam S-ke, a nie jestem drobiazgiem....:razz:

Vella,
zmien moze tytul, na "jak sie wam podoba/pudlowe gadzety"
albo cos w tym stylu.
Moze temat sie rozkreci...

Posted

Na Allegro.Ja sobie z grzywcem kupiłam :loveu:

mają jeszcze takie cuda:

http://www.allegro.pl/item185890058__pudel_poodle_giftset_zestaw_18_czesci.html

przywieszki pudlowe chyba sie skonczyły narazie ,ale z tego co widziałam,to w niedługim czasie powinny znow byc wystawione na aukcje.

Mozna na Allegro znalezc jeszcze to:

http://www.allegro.pl/item188650573_tabliczka_uwaga_pudel_bialy.html

http://www.allegro.pl/item188755540_tabliczka_uwaga_pies_pudel_czarny.html

Posted

właśnie zamówiłam :multi:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=188755540

a ja mam ostatnio taki pomysł- patent na siatki z motywem swojego pudla i tych które mnie zauroczyły. Znacie takie białe, ecru płócienne siatki, czasem dostępne w marketach służące do zakupów- kupiłam takich kilka za 2,50, obrobię odpowiednio fotę mojego pudla by był sam jego kształt, lub jego mordka, bez tła, w sumie można i z tłem ale ja mam czarnego pudliszona i chcę by to było w stylu czarny motyw na białej siatce- i dam fotę do naniesienia przez firmę drukującą zdjęcia na nietypowych powierzchniach. Chcę sobie zrobić całą galerię podobnych siatek.:razz:Podobny pomysł mam na poduszki na kanapę tylko tu chcę wyciąć kształt poduszek w kształt sylwetki z danej foty pudla.Na kanapie zamiast typowych poduszek moze siedzieć naturalnych wielkości psa kilka poduszek i tak na przykład razem pudel czarny biały morelowy, srebrny, brąz- każdy inaczej wyglądający.

Posted

podusie:

torebki, etui na kom. itp.:

ramki:

skrzynki na listy i koperty:

szyld:

figurki, magnesy:

Niektóre nawet pomysłowe, prawda? :razz:jak znajdę coś nowego pomyslowego to wkleję jeszcze:)

Posted

Kookierka;) to efekt mojego błądzenio- buszowania po wszelkich stronach pudlowych zagranicznych napisałam chyba w googlach poodle i jakoś gdzieś mi tak w kolejnych zapuszczaniach się wgłąb takie ciekawostki pojawiły.Tam są do nabycia ale niestety nic z tych rzeczy nie pochodzi z Polski:(A szkoda.

• 2 weeks later...
Posted

Większe mieli, ale tylko w baby rozmiarze :lol: :eviltong: A pudelkowy rampers przyleciał ze Stanów, więc w sumie tak samo jak większość gadżetów tu umieszczonych.

Guest Reyes
Posted

Taka mała a już takie fajne kiecki nosi :]

Posted

To jest dopiero fajna kiecka (sory nie mogłam się oprzeć, żeby się nie pochwalić)

wszyscy w rodzinie mają lekkiego bzika na punkcie Ali, ale co się dziwić to pierwsza dziewczynka:cool3: a tak to same chłopy jak okiem sięgnąć.

• 3 weeks later...
Posted

Gośka napisał(a):
To jest dopiero fajna kiecka (sory nie mogłam się oprzeć, żeby się nie pochwalić)

wszyscy w rodzinie mają lekkiego bzika na punkcie Ali, ale co się dziwić to pierwsza dziewczynka:cool3: a tak to same chłopy jak okiem sięgnąć.

RÓŻOWE DELICJE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: