_beatka_ Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 obnizylam cene bazarku i narazie jest 13zl dla vitka:multi:zawsze coś, a obrózka przecież czeka:razz: Quote
Ziutka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 _beatka_ napisał(a):link jest już na poprzedniej stronie:cool3: Co ślepemu po oczach :evil_lol: :evil_lol: Quote
_beatka_ Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 nie szkodzi, mi też często się to zdarza:evil_lol: Quote
KWL Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Dzisiejsze sceny grupowe: Vito i Lucio - coś się za siatką poruszyło....;-o Nasz bohater - a teraz mnie pogłaszcz Quote
Fusica Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Masz piękne psy i piekny, dziki ogród... :loveu: Ehhhh, zazdroszczę Ci. Ja się ze zwierzem kiszę w bloku. Ale jak już kiedyś zgarnę kumulacje..., to też będę taki miała :evil_lol: I nabiorę tych psiorców i będę się nimi obkładała. Na dobry początek i żeby zafarcić moją przyszłą wygraną w totka, kupiłam sobie kalosze i gustowny sztormiaczek. Szykuje się do roli "prawie" farmerki... Quote
_beatka_ Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 oj Fusica, skąd ja to znam, ja też chcialabym domek z ogródkiem, a w ogródku stadko psiaków i ... żólwii:diabloti: Quote
przyjaciel_koni Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 KWL - dziękuję Ci za te zdjęcia !!!!!!! Zwłaszcza Wituś w ogrodzie mnie i Magdzie niezmiernie przypadł do gustu !!!! (taki ogród to jest to co psy lubią najbardziej !!!!) No i Wituś wspaniale wygląda !!!!! Taki szczęśliwy pies !!!!! Quote
_beatka_ Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 KWL jak będziesz mial chwile to przeslij mi proszę na pw albo maial numer swojego konta, żebym wiedzia gdzie mają iść pieniążki z mojego bazarku:razz: Quote
KWL Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Seria weekendowa: Wylegiwaliśmy się... Wystawialiśmy do słoneczka... Łaziliśmy za pńciem i marudziliśmy o mizianie... Tego Vito w sobotę dokonał :-) Quote
anouk92 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Vitia i Lucek wyglądają jak bracia - piękne szczęśliwe psiaki!!!:loveu: Quote
desdemona Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 piekny i zroiwnowazony pies. oby szybko domek sie dla niego znalazl. Quote
gallegro Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 desdemona napisał(a):piekny i zroiwnowazony pies. oby szybko domek sie dla niego znalazl. Było już na ten temat nieco wcześniej, ale przypomnę... Moim (i nie tylko moim) zdaniem, trudno będzie znalezć odpowiedni domek dla tego sympatycznego psiaka. I nie chodzi tu bynajmniej o Vitusia... Nie lada sztuką będzie zadowolić KWL'a :razz:. >KWL, popraw mnie jeśli się mylę :evil_lol:. Quote
Fusica Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 gallegro napisał(a):Nie lada sztuką będzie zadowolić KWL'a :razz:. >KWL, popraw mnie jeśli się mylę :evil_lol:. Tjaaa :evil_lol: Quote
KWL Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Oczywiście ze się mylicie ;-), wymaganie jest proste. Ma mieć lepiej niż teraz. :-P Quote
Fusica Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 KWL napisał(a):Oczywiście ze się mylicie ;-), wymaganie jest proste. Ma mieć lepiej niż teraz. :-P Biorąc od uwagę twoją miłość do zwierząt, poświęcenie, doświadczenie, dom z ogrodem, psie towarzystwo... Będzie ciężko. No chyba, że prywatny basen i osobisty fryzjer coś zmieni :evil_lol: Quote
gallegro Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Fusica napisał(a):Biorąc od uwagę twoją miłość do zwierząt, poświęcenie, doświadczenie, dom z ogrodem, psie towarzystwo... Będzie ciężko. No chyba, że prywatny basen i osobisty fryzjer coś zmieni :evil_lol: Oooooo, właśnie... wyjęłaś mi to z ust... Poprzeczka ustawiona wysoko.., bardzo wysoko :evil_lol:. Quote
_beatka_ Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 KWL osoba która wygrala kremy z mojego bazarku już dostala Twój numer konta więc jak dojdzie przelew to daj mi proszę znać:razz: Quote
Recommended Posts