Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

własnie a czym on był odrobaczany..??moze jakims srodkiem ,ktoremu tasiemce smieja sie w twarz.;-)??
a w hoteliku warunki srdnie.. wiec mogl nawet tam cos złapac.. ale ja podejrzewam ,ze poprostu w hoteliku tak karmia ,zeby zabardzo nieprzytył...

Posted

Karmę to dowozi a i własnoręcznie gotuje Przyjaciel Koni. Inna sprawa z jej podawaniem... Vitia dostał w niedzielę swoją porcję psich smakołyków od Ziuty i dentaraski. Jeśli się w niedziele na spacerze dogada z Luckiem to jeśli moje sunie nie oprotestują na stały domek będzie czekał w DT.

Posted

Beatko, dobrze wiesz jak to się ostatnio skończyło :-).
A Vitia przypadł mi do serca, zresztą nie wiem kogo by nie rozkleiło jego zachowanie - jak się pogłaskany wtula...W hotelu nie ma możliwości poracowania z nim, a to by mu się przydało - nic wielkiego, kontakt z człowiekiem i innymi psami.
Oczywiście jeśli się dogada ze stadkiem, niestety nie mam możliwości izolowania go - będzie musiał w dzień mieszkać z suniami w ogrodzie.

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):
Nie wiem jakim środkiem był Wituś odrobaczany.
Wiem, ze są również takie, którym tasiemiec się nie oprze.....

Pogadam jutro z lekarzem.

pzryjacielu koni aniprazol wytłucze wszystkich nieproszonych loaktorów witusia..impreza nie jest droga..moze wymiotowac po nim.. ale niekoniecznie..

Posted

KWL napisał(a):
Karmę to dowozi a i własnoręcznie gotuje Przyjaciel Koni. Inna sprawa z jej podawaniem... Vitia dostał w niedzielę swoją porcję psich smakołyków od Ziuty i dentaraski. Jeśli się w niedziele na spacerze dogada z Luckiem to jeśli moje sunie nie oprotestują na stały domek będzie czekał w DT.

wow ale wiesci.. toja trzymam kciukasy ,zeby sie dogadał z twoim Luckiem.. ale witia to chyba taki zrównowazony piesek.. pewnie to bedzie zalezało od Lucka..?? a z tym podawaniem jedzonka w hoteliku to własnie to miałam na mysli.. ,ze pewnie podaja jak im pasuje..nasza mafia tez była jak kosciotrup..w tym hoteliku.. fakt ,ze karmiła maluchy.. i zawsze naciskałysmy P. Sławka (którego juz tam niestety niema..)żeby dawał czesciej jedzonko mafii...i w nieco wiekszych ilosciach...

Posted

Lucek nie jest agresywny, raczej rozrywkowy. Poza tym jest bardzo młody. W ogóle u mnie jest trochę dziwnie, bo nie ma stałej, hierarchii w stadku, w zależności od tego gdzie i co robi stado zmieniają się role.
Zobaczymy, obmyślam cały plan zresztą jak Vitie wprowadzić :-) Ale pierwszy warunek to żeby się chłopaki nie kłóciły, tym bardziej że Lucek jest sporo większy od Viti.

Guest Jacol123
Posted

Wygląda na to, ze kolejny wspaniały pies czeka na domek. Trzymam kciuki :)

Guest Jacol123
Posted

Vitia przypomina mi wyglądam hovawarta. Podrzucamy go w górę. Niech ktoś go zauważy!

Posted

Dzisiaj Wituś spotkał się z Luckiem !!!!!
Tylko raz było warknięcie (Lucka)....
Dokładnie opisze KWL .

Będą foty, jak tylko moje dziecię wrzuci na komp., a ja prześlę do KWL. Mam nadzieję, że Wujo wstawi.

Wyglądal obaj rewelacyjnie !!!! Tzn. Lucuś i Witek ....
Troszkę się Wituś wyczesał, ale to raczej wstęp....Samo futro....

Powinna już być kolejka po tego psiaka !!!!! Jest rewelacyjny !!!!
Naprawdę dziwię się ludziom !!!! Ślepi, czy co ???????

Oaza spokoju, do kotów nic nie ma, uwielbia spacery (i to spokojne), przytulaśny, nie brudzi .....Właściwie posiada wszelkie zalety !!!!