Ziutka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='morisowa']Ziutka, specjalnie dla Ciebie :p (tylko, że te fotki są jakie są, nie ma czym się delektować) Aaaaaa dziękuje :bigcool: Jak to nie ma się czym delektować ? Zobacz np. na drugą fotę jaki Vituś uśmiechnięty ma pycholek :loveu: A Moris to tam wodę z kanału popija czy coś wywęszył :cool3: ? Quote
przyjaciel_koni Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Tak sobie oglądam... I podziwiam... Quote
KWL Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Dzisiejszy poranek był tak piękny że grzechem byłoby nie udać się na spacer z psyjaciółmi do miezbyt odległego lasku :-) Quote
gallegro Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='KWL']Dzisiejszy poranek był tak piękny że grzechem byłoby nie udać się na spacer z psyjaciółmi do miezbyt odległego lasku :-) Dobre sobie...hehe Te suche badyle nazywasz lasem :crazyeye:. Biedne psiaki :roll:. Przyjedzcie do nas, to Wam pokarzę taki prawdziwny, z drzewami :eviltong:. Quote
morisowa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Gallegro, bo te zdjęcia to jeszcze z przedlesia są ;) dalej i drzewa były. Ale psyjaciele Vita chętnie zobaczą ten Twój prawdziwy las :p Quote
gallegro Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='morisowa']Gallegro, bo te zdjęcia to jeszcze z przedlesia są ;) dalej i drzewa były.(...) Morisowa, toż tego nawet przedlesiem nazwać nie można :razz:. Te Wasze lasy, to jakoś tak na psy poschodziły :roll:. Biedne psiaki... popędzili ich jak, nie przymierzając, murzynów w bambusowy zagajnik :razz: :eviltong:. Quote
APSA Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='gallegro']Przyjedzcie do nas, to Wam pokarzę taki prawdziwny, z drzewami :eviltong:. Chętnie :diabloti:. W niedzielę 29-go? :razz: Jest nas tylko trzy ludzie i sześć psy-jaciół + Vit oczywiście :p Quote
KWL Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Czuje się w obowiązku bronić naszego lasku. Tym bambusowym zagajnikiem to przegieliście towarzyszu :-) Może i mały ale LAS. A fajny byłby wypad z siedmiopsem :-) Quote
gallegro Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Czy Ty KWL sądzisz, ze kilkoma drzewami oczy mi zamydlisz :razz:. Na drugim planie jak był zagajnik bambusowy, tak jest :eviltong:. Ale dość o tym, bo oto obok Waszej heroicznej obrony praw miejskich UPS!!! leśnych ;), zaistniał wątek, który poniekąd jest wypadkową mojej, bądź co bądź, nieroztropnej sugestii (zamiast się użalać nad sobą gallegro, trzeba było trzymać jęzor za zębami) :roll:. No cóż, kto mieczem wojuje... A więc tak... jeśli się powiedziało A... Czekamy... Uzbierałoby się słusznych rozmiarów stadko: - 5 szt. ludziów. - 13 szt. (trzynaście :crazyeye:) czworonogów. - że o kole od rowera nie wspomnę :evil_lol: Swoją drogą ciekaw jestem konfrontacji Vita i Bonusa. Z tego co miałem okazję przeczytać i obejrzeć, pod wieloma względami wydają się być niemal identyczni. P.S. Zapomniałem o najważniejszym... w niedzielę 29-go nie ma nas w domu :diabloti:. P.S.2 Żartowałem ;). Quote
morisowa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 29.03. to już jedyny dzień w marcu, kiedy nasza trójka ludziów ma wolne razem. Gallegro, a gdzie Twoja wieś? (no i te Twoje lasy?) Quote
KWL Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Tu Apsa i Morisowa. Po drobnym wywiadzie środowiskowym potwierdzamy chęć poznania Twojego prawdziwego lasu. Z drzewami. Quote
gallegro Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Spodziewajcie się PW. Kto jest upoważniony do reprezentowania Waszej grupy? Morisowa, Warszawa leży ok.70 km na zachód od mojej metropolii ;). Namiastkę lasu mamy na swojej posesji, ale w zasięgu wzroku jest ten prawdziwy, z wieloma dużymi drzewami :lol:. Quote
APSA Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Nie wybraliśmy reprezentanta, natomiast ja jako jedyna zmotoryzowana poprosiłabym instrukcje dojazdu :) Quote
morisowa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='gallegro']Kto jest upoważniony do reprezentowania Waszej grupy? "Każdy z nas jest kierownikiem, zmieniamy się co tydzień. Wszystkie decyzje kierownika są ratyfikowane przez zgromadzenie. Sprawy wewnętrzne zwykłą większością. Większością kwalifikowaną w przypadku spraw najwyższej wagi." :laugh2_2: mam nadzieję, że w Twoich lasach nie żyją białe króliczki... :eek2: (przepraszam za moje zachowanie i dziwne wpisy, wszelką winę ponosi niejaki KWL, który zmusza nas do oglądania specyficznych filmów :jumpie: ) Quote
morisowa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Vito właśnie dostał propozycję adopcji :cool3: W niedzielę dwie dziewczyny przywiozły Apsie małą suczkę na tymczas. Przy przekazaniu był obecny Vito (i suki Apsy). No i właśnie usłyszałam, że jedna (ta co robiła tylko za kierowcę) jest zainteresowana przygarnięciem tego "dużego, czarnego, kudłatego" :evil_lol: Pyta, jaki jest do dzieci i kiedy może go lepiej poznać. KWL, co Ty na to? :p Quote
APSA Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Super! Wydamy tymczasa KWL'a i będziemy mogły wziąć Trevora :loveu: :evil_lol: Quote
gallegro Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 APSA napisał(a):Super! Wydamy tymczasa KWL'a(...) Ładne kwiatki... A ja naiwny myślałem, że KWL już w DS :roll:. Trzymaj się Krzysiek i... nigdy nie wierz kobiecie :cool3: :diabloti:. Quote
KWL Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Vito nie znosi dzieci :-P zjada jak tylko się coś takiego pojawi, chociaż chętnie wcześnie się poznęca :evil_lol: Przecież to nieadopcyjny staruszek z chorym sercem :cool1: A mamy przecież sprawdzonego do dzieci pięknego młodego psa - patrz podpis :-) Quote
KWL Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Vit jest niesamowity. Juz od jakiegoś czasu wiadomo że jeśli mam gdzieś dobrze wypaść to Vit powinien mnie poprzedzać. Dziś jednak przeszedł sam siebie i wydał naszego podopiecznego ze schroniska - Vidgeta :-) Quote
APSA Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Gallegro, KWL ma DTP, a Vito ma PS :evil_lol: Tak, kobietom zdecydowanie nie należy wierzyć :diabloti: Skoro Vit jest taki dobry w wydawaniu psów, może powinniśmy zacząć ogłaszać jego? I po kolei z jego ogłoszeń wydać wszystkich podopiecznych :evil_lol: Vito miszczem głupich min! TAK! TO JAAAAAAA! Oraz Vit zżerający moją rękę :diabloti: He he! A tego zajunca ktoś zna? :lol: Quote
KWL Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Bardzo dziękuję Asiu za spacer i cudne zdjęcia. Jak by ktoś kiedyś organizował konkurs na psie głupie miny to mamy medal gwarantowany :-) Quote
gallegro Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Co oni z tym biedakiem zrobili :mad:. Trzeba jak najprędzej odebrać tego psa :cool3:. A taki był ślicny, amerykanski :eviltong:. Quote
APSA Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Zdecydowanie Vitowi powinno się znaleźć lepszy dom, z nami marnie skończy :p Pomysłów Apsy ciąg dalszy czyli znów się znęcamy nad psem :diabloti: Pies spuszczony ze sznurka czym prędzej korzysta z okazji i się ulatnia... mój widok zupełnie mu nie służy :shake: Zmęczyłam biednego psa okrutnie, ledwo przebierał nogami, szedł łapka za łapką... aż na naszej drodze pojawił się zając i dwa ledwo żywe pSvy z prędkością światła zniknęły w lesie :siara: A właśnie - mamy las. Z drzewami: Zamęczony pies filmy :: DSCN0362.flv video by Punia1 - Photobucket Oj Vicie, Vicie :mad: filmy :: DSCN0375.flv video by Punia1 - Photobucket Quote
gallegro Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Przepraszam za off'a :oops:. http://www.dogomania.pl/forum/f85/mloda-onka-nieudana-adopcja-znowu-szuka-domu-116750/index31.html Quote
morisowa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 uprzejmie donoszę :evil_lol: słyszałam, że znów znęcają się nad Vitem! pozbawili go pięknego futerka! oszpecili!!! postaram się osobiście sprawdzić te informacje, może uda mi się zdobyć dowody zbrodni (znaczy zdjęcia zrobić) Quote
Recommended Posts