_beatka_ Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 dzwonil do mnie KWL, który chwilowo jest odciety od internetu, żebym napisala pare slów o Witku:razz: otóż nasz przystojniak jest bardzo inteligentnym i pojętnym psiaczkiem, o czy przekonala się Pani prowadząca hotelik w którym obecnie mieszka:cool3: Wituś jak zobaczyl, jak otwiera się okno to postanowil sam sprawdzić czy to rzeczywiście jest takie proste i ku zdziwieniu wszystkich nie mial z tym najmniejszych problemów:cool1: dlatego też jako, że wituś przejawia zdolności uciekinierskie taki jak Lucek KWL trzeba będzie znaleźć mu odpowiedzialany domek gdzie jego inteligencja i spryt będą w odpowiedni sposób używane:razz: Quote
BosiaB_86 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Wituś nie dość, że taki przystojniak z ciebie to jeszcze taki inteligentny jesteś :lol: :cool3: Nic tylko sie w tobie zakochać i przygarnąć do serducha :loveu: KOT DA KOCHAJĄCY DOMEK MĄDREMU, PRZYSTOJNEMU VITO?! Quote
Sawanna Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 _beatka_ napisał(a):Tofik 1 bardzo dziękujemy za wystawienie:multi: Drobiazg:eviltong: Quote
BosiaB_86 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Vito HOOOOOOOP!! do góry przypomnieć sie wszystkim!! :laola: Quote
_beatka_ Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Vituś się przypomina:multi::multi::multi::multi: Quote
gallegro Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Wituś na Allegro: http://www.allegro.pl/item193103860_witus_sliczny_futrzak_szuka_kochajacego_domku.html Quote
KWL Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Dziękujemy za aukcję ! Vitia w sobotę niestety wróćił do boxu, okazało się że niestety w tańszym hoteliku wystąpiły pewne problemy :-( Vitia bardzo nie chce zostawać sam w swoim pokoju, i posiada spore zdolności w dziedzinie otwierania drzwi i okien. Tak więc pilna jest zarówno kwestia adopcji jak i zbiórki finansowej na tego pięknego i mądrego psa. Quote
przyjaciel_koni Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 No właśnie.... Hotel, w którym znowu jest Wituś, to koszt 20zł dziennie. To koszmar....Niestety kolejny..... Bardzo proszę o pomoc dla Witusia !!!!! Może jakiś tymczas, lub tańszy hotelik.... Nie damy już rady ..... To wspaniały, mądry i grzeczny psiak. Tylko brać !!!!!!! Gallegro - dziękuję za wystawienie !!! Quote
_beatka_ Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 wlaśnie chcialam napisać, że wreszcie mi się dogo normalnie otwiera i moge wystawić vitka na allegro, ale widzę że już wujek gallegro mnie ubiegl:p Quote
BosiaB_86 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Co słychać u naszego przystojnego Vito?! :razz: Quote
BosiaB_86 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Vitia zapraszam na późnowieczorne bieganie :Dog_run: Quote
przyjaciel_koni Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Wituś chyba nie bardzo lubi zamknięcie. Ma ten sam objaw, jaki ma większość hotelowanych psiaków - nie chce wracać do boksu.... Na spacerze oczywiście jest wspaniały ! Spokojny ! Nawet troszkę potarzał się w trawce. Ale zaraz sprawdził, czy się nie gniewam... Do hotelu wraca bez problemu, tylko ten boks go niepokoi. Bardzo lgnie do człowieka, jest niesamowicie zapatrzony i ufny. Lubi dzieci, spacerując zawsze zwraca na nie uwagę, stara się kierować w ich stronę i merda pięknie ogonem. Mnie niepokoi jego waga. Niby zjada ładnie, ale wciąż nie widać efektu. Powinniśmy zrobić badania, ale naprawdę nie mamy za co..... Ja już nie dam rady...Sam hotelik dla Witusia to 20zł. dziennie. I do tego jeszcze Klivia. Jeśli ktokolwiek może pomóc - będę bardzo wdzięczna !!!! KWL - może napisz w tyt., że "b.prosimy o pomoc $$ na badania i hotelik!!!" Quote
_beatka_ Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 a czy witek byl odrobaczony? może ma poprostu robale? Quote
przyjaciel_koni Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Wituś był odrobaczany, ma szczepienia. Niestety nie widzę innej możliwości, niż sprawdzenie innych spraw. Szkoda, że Wituchna nie ma DT. Żal trzymać takiego misiaka w hotelu... Kolejny psiak będzie miał syndrom hotelowy... Quote
_beatka_ Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 kurcze to rzeczywiście w takim razie jest troche dziwne, że w ogóle nie tyje:roll: ostatnio wszystkie uzbierane przez mnie pieniążki poszly na madraska... kto pomoże misiowi? Quote
BosiaB_86 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Niepokojące faktycznie jest to, że Vito nie tyje :shake: Qrcze tak bardzo chciałabym pomóc...tylko teraz mnie na to nie stać :placz: Nawet DT nie mogę zaproponować :placz: :shake: Vito bidulku przypomnij sie wszystkim, może KTOŚ CI POMOŻE KOCHANY?! Quote
przyjaciel_koni Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Tak mi przykro, że znowu musimy prosić Dogo o pomoc..... Czuję się idiotycznie.... Ktoś może powiedzieć, że "trzeba było nie brać..." (tak mi mówią u mnie w pracy....). Jednak nie mamy szansy sami utrzymać tych wszystkich psiaków... Bardzo prosimy o wsparcie dla Witusia !!!! Witeczku - pokaż się na dobranoc - może kogoś zauroczysz !!!!!! U Witka jutro będzie też KWL (jeśli nic się nie zmieni). Pochodzą sobie troszkę. Spacer z Witusiem to sama przyjemność. Mam dla naszego psiaka świerzy kocyk. Ostatnio nie miał zbyt przyjemnego posłanka... No i oczywiście dostawa jedzenia (również ryżyk z serduszkami i wątróbką). Quote
BosiaB_86 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 przyjaciel_koni tutaj nikt Ci nie powie "trzeba było nie brać..." :calus: a jak powie to będzie miał ze mną do czynienia ;) [SIZE=2]Dogomaniacy na pewno pomogą Vito...prawda?! :razz: Sama bardzo bym chciała pomóc ale kiepsko stoje z kasą :placz: :shake: Więc moge tylko podnieś, żeby więcej osób zauważyło naszego Vitulka kochanego... Quote
przyjaciel_koni Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Dziękuję za słowa pocieszenia....Bardzo mi są potrzebne ..... Wituś ma się w miarę dobrze. Rozmawiałam z opiekującym się psiakami w hotelu i poprosiłam o "podkarmianie" Witusia. Spacerek był, było tarzanko w trawce, fotki (poproszę kogoś miłego o wstawienie), klepanko, głaskanie i ......parówka (przyjęta najmilej). Wituś jak zwykle bez zarzutu !!!!!! We wtorek trochę go wyczeszę, bo mi się skołtuni.... Prosimy o pomoc dla Witeczka - najbardziej pragnie własnego domu !!!!! Quote
Recommended Posts