Suzin81 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Witam Zwracam się z prośbą o pomoc bądź polecenie osoby, która zajmuje się resocjalizacją psów. Zależy mi na kimś konkretnym, kto pomoże mi i psu, a nie nastawia się tylko na szybki zarobek. Dodam, że pies jest po podstawowym szkoleniu, zarówno metodą tradycyjną jak i pozytywną - klikerową. Także chodzi mi o specjalistę nastawiającego się na zachowanie psa, a nie chodzenie przy nodze. Dobrze by było, aby był to ktoś z Aglomeracji Śląskiej (Gliwice, Katowice, Zabrze i okolice). Główny problem to rzucanie się na psy i ludzi. Będę wdzięczna za sugestie. Pozdrawiam Quote
Evodish Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Ja mogę chyba polecić panią Beatę Leszczyńską. Osobiście nie znam, ale słyszałem bardzo pozytywne opinie o samej behawiorystce jak i o metodach które stosuje (zresztą widać po stronie). Zapytać na pewno warto. Jest z Katowic, więc region by się zgadzał, tak jak i specjalizacja (jest behawiorystą, nie szkoleniowcem). Namiary są na jej stronie internetowej, nie wiem czy można tutaj podawać linki więc podpowiem tylko żebyś w wyszukiwarkę wpisała histeria przez dwa "s" ;) Quote
Suzin81 Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Przyznam szczerze, że nie znałam tej Pani, ale po sugestii znalazłam bez problemu stronę i jestem w trakcie jej wertowania. Pozdrawiam Quote
Beatrx Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Marek Fryc http://www.marekfryc.pl/ facet naprawdę zna się na rzeczy. Quote
Recommended Posts