Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Przywieziono do schroniska trzęsącą się brudną kupkę kłaków. Znalezisko okazało się młodziutkim psiaczkiem. Nazwano go Gremlinek. Futerko w opłakanym stanie, nadaje się tylko do całkowitego wycięcia. Proszę o pomoc w wydatku na fryzjera. Bez tego psiaczek w schronisku popadnie w jeszcze większe problemy. Nie da się tego rozczesać, nie ma jak wykąpać. Dorobi się odparzeń i choroby skóry.

Wpłaty

memory - 30zł
malawaszka - 83zł
agusiazet - 50zł
Razem -163zł

Wydatki

170zł leczenie
60zł fryzjer

6zł ogłoszenia

Razem 236zł

Brak 73zł

http://

Edited by monika55
  • Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melduję się u Gremlinka ,zdjęcia nie oddają jego uroku .Miałam to szczęście widzieć go na żywo.Podchodzi i pcha nosalek w kraty żeby go pogłaskać :)

Posted

[quote name='memory']Umaszczenie Gremlinka - bródka, brewki - ma coś sznupciowatego w sobie?[/QUOTE]
I też szczekacz i małe ADHD. Potrafi dopominać się głośno i wysokim hau o uwagę :evil_lol:. Ja sznupek to na całego !

Posted

[quote name='szafra']I też szczekacz i małe ADHD. Potrafi dopominać się głośno i wysokim hau o uwagę :evil_lol:. Ja sznupek to na całego ![/QUOTE]

no tak... :lol: to by pasowało :D

Posted

Takie proste strzyżenie to 55zł. Tyle płacę za mojego po zimie. Pitole na goło, bo jego piór nie da się rozczesać,choć przecież to robię. Zaraz pooglądam malucha.

Posted

[quote name='monika55']Takie proste strzyżenie to 55zł. Tyle płacę za mojego po zimie. Pitole na goło, bo jego piór nie da się rozczesać,choć przecież to robię. Zaraz pooglądam malucha.[/QUOTE]

O, tyle, co moje!
Dołożę 30 zł,.proszę o konto

Posted

Z jastrzębskiego:

[quote name='shanti'].....

Kudłaty Gremlinek bardzo chory. Pojedzie po 15.00 do lecznicy i tam zostanie na kroplówki i leczenie, ale szanse szczerze powiedziawszy ma małe. Bardzo potrzebne kciuki i dobre myśli.[/QUOTE]

Posted

Chyba parwo, a pewnie szczepiony nie był. Było u nas parwo, które skosiło szczeniaki. Przeżył jeden, adoptowany już chory. Gremlinek jeszcze wczoraj był żwawy. Dziś jak robiłam mu zdjęcie to poleciała z niego krew. Ledwo stał. Pojechał do weta na kroplówki i leczenie ale czarno to widzę.Nie je, nie pije, biegunka z krwią lub sama krew.

Posted

[quote name='malawaszka']on nie jest szczeniakiem to przy porządnym leczeniu może dać radę - trzymam bardzo mocno kciuki!!!![/QUOTE]

Też trzymam mocno i mam nadzieję!
A oprócz kroplówki i antybiotyku - surowicę dostanie?