Dulska Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Deklaruję 20 zł miesięcznie od maja plus zafunduję psinie fryzjera Quote
Caragh Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 to jeszcze potrzeba 175... :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
margo2610 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Dzień dobry. To naprawdę piękny psiak. Proszę o numer konta do wpłaty. Pozdrawiam wszystkie dogo:crazyeye: Quote
Poker Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Mogę zadeklarować po 20 zł miesięcznie i wpłacić od razu albo co miesiąc przez 5 miesięcy. Piesio będzie w regularnym hoteliku czy PDT ? Pytam , bo niestety nie pomagam psom w PDT. Quote
Onaa Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Dulska napisał(a):Deklaruję 20 zł miesięcznie od maja plus zafunduję psinie fryzjera Dziękujemy :). margo2610 napisał(a):Dzień dobry. To naprawdę piękny psiak. Proszę o numer konta do wpłaty. Pozdrawiam wszystkie dogo:crazyeye: Za chwile podamy i dziękujemy :). Poker napisał(a):Mogę zadeklarować po 20 zł miesięcznie i wpłacić od razu albo co miesiąc przez 5 miesięcy. Piesio będzie w regularnym hoteliku czy PDT ? Pytam , bo niestety nie pomagam psom w PDT. Nico ma być w hoteliku stwz w Katowicach, tak jak był Rudasek. Byłam tam dwykrotnie, zawożąc i odwiedzając Rudaska. Na miejscu jest weterynarz. Dziękujemy za deklaracje :). Quote
Poker Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Z wpłatą poczekam ,aż się uzbiera więcej deklaracji. Pieniądze zarezerwuję. Quote
Onaa Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Poker napisał(a):Z wpłatą poczekam ,aż się uzbiera więcej deklaracji. Pieniądze zarezerwuję. Okej :). W każdym razie mały ma zaplanowany transport okazyjny na tą sobote jeśli tylko uda sie go wyciągnąć. Quote
Pysia Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 O! Kudłaczek jakie lubię! Wiecie jaki on jest z charakteru tak "mniej więcej" ? Quote
Funky Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Dogo07 wykorzystali swój limit wiadomości, i nie mogą przyjąć żadnej nowej dopóki nie zwolnią trochę przestrzeni. To odpowiadam tutaj: Kochana Dogo! Nie ma za co dziękować :smile: Jak mogę nie pomóc jak to taka bieda, do tego kudłata i jeszcze z pięknym imieniem? ;-) Pozdrawiam ciepło, Kasia :* Quote
Anula Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Nico miał założony wątek wraz z dwoma jeszcze kudłatkami - Oli i Filipkiem.Dwa kudłacze znalazły domek a Nico dalej czeka.Wątek był założony 24.06.2012r. miał wykupywane ogłoszenia ale zero było odzewu,prawdopodobnie powodem były kiepskie fotki i brak konkretnych wiadomości o Nico. Ostatnie ogłoszenia były zrobione 08.03.2013. http://www.dogomania.pl/forum/threads/228706-Hawa%C5%84czykopodobne-cudo-za-kratami-szukamy-DT-DS/page5 Nico bardzo mi leżał na sercu od momentu kiedy go zobaczyłam na wątku NT.Taki piękny pies i tyle czasu nikt go nie adoptował. Tylko mogę Nico oferować 10zł stałej deklaracji,tylko tyle mogę :-( Quote
danyww Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Wiem, że nie w temacie ale pomóżmy Bernardynom wygrać karmę w głosowaniu http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16492 Baaardzo proszę ..i dziękuję.:lol: Quote
iwonamaj Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 To ile jest już deklaracji, bo już się pogubiłam, a na FB pytają... Quote
Onaa Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 [quote name='rodzice']jestem - moze jakiś bazarek zrobię :) [quote name='Anula']Nico miał założony wątek wraz z dwoma jeszcze kudłatkami - Oli i Filipkiem.Dwa kudłacze znalazły domek a Nico dalej czeka.Wątek był założony 24.06.2012r. miał wykupywane ogłoszenia ale zero było odzewu,prawdopodobnie powodem były kiepskie fotki i brak konkretnych wiadomości o Nico. Ostatnie ogłoszenia były zrobione 08.03.2013. http://www.dogomania.pl/forum/threads/228706-Hawańczykopodobne-cudo-za-kratami-szukamy-DT-DS/page5 Nico bardzo mi leżał na sercu od momentu kiedy go zobaczyłam na wątku NT.Taki piękny pies i tyle czasu nikt go nie adoptował. Tylko mogę Nico oferować 10zł stałej deklaracji,tylko tyle mogę :-( To dużo, dziękujemy :), [quote name='Funky']Dogo07 wykorzystali swój limit wiadomości, i nie mogą przyjąć żadnej nowej dopóki nie zwolnią trochę przestrzeni. To odpowiadam tutaj: Kochana Dogo! Nie ma za co dziękować :smile: Jak mogę nie pomóc jak to taka bieda, do tego kudłata i jeszcze z pięknym imieniem? ;-) Pozdrawiam ciepło, Kasia :* :)) [quote name='monika083']to ja doloze dyche stalej bidulkowi Kolejna dyszka dla Nico, dziękujemy :). [quote name='Pysia']O! Kudłaczek jakie lubię! Wiecie jaki on jest z charakteru tak "mniej więcej" ? :) No właśnie cięzko powiedzieć coś wiecej, bo tam nie ma wolontariatu, wiemy tylko że nie chce podchodzić do krat, na widok człowieka tylko tak z daleka patrzy :(. Quote
Onaa Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 iwonamaj napisał(a):To ile jest już deklaracji, bo już się pogubiłam, a na FB pytają... Już podliczyłam, mamy już 185zł stałych deklaracji na Nico :) ! Quote
Funky Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Jesoo! No to trzymam już dzisiaj! :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Poker Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Dogo07 napisał(a):Prosimy jutro o trzymanie kciuków ! A co się mam dziać jutro? :crazyeye: Quote
Onaa Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 Niestety nie udało sie :(. Były dziewczyny dzisiaj po niego ale nie wydano im Nico, ponieważ jest bez kastracji, tak więc został zgłoszony na zabieg, a zabiegi są tylko w soboty, więc zabieg ma mieć za tydzień, a potem jeszcze dwa tygodnie :(. Czyli w sumie dopiero za trzy tygodnie moze pojechać do hoteliku. Musimy czekać niestety. Quote
Recommended Posts