Gamba Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Gabryjella napisał(a):Korespondencji z allegro ciąg dalszy :cool1: dziewczyna jest z N. Sącza, czekamy na rozwój sytuacji :knuje: U mnie d*** zbita,nikt się nie odzywa poza jakimiś dresami,ze pies agresywny,umięsniony itd!Dla nich już Idola nie ma w przytulisku :cool1: Zdzwonilem sie z dziewczyną z Wawy (udzielała się na wątku Idola na molosach) ale to też jedna wielka niewiadoma :roll: Trzymam Gabi kciuki ;) Quote
akucha Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Najważniejsze, ze jesat zainteresowanie, jest z czego wybierać ;) Śliczny jest i znajdzie dobry dom GG czuwa!!!! Na pierwszą idziemy!!! Quote
akucha Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 GG, co w sprawie Idola słychać??? A może ja postów nie widze..., bo cuda się dzieją... Quote
Gamba Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 I ja dotarłem na dogo nareszcie!Przez pare dni nie miałem netu! A u Idola słychać tyle,że siedzi dalej w kojcu!Zresztą u psa schroniskowego każdy dzień wygląda podobnie :-( Do mnie niestety zgłaszają się same nieodpowiednie osoby!Tylko dlatego,że to AST,szkoda,ze na pozostałe psy tylu chętnych nie ma! Quote
akucha Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 A co tu taka cisza??? Gdzieście się wystawiacze podziali??? Na pierwszą stronę skacz! Quote
dariaopole Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 podnoszę, przynajmniej próbuje bo wciąż posty znikaja !:mad: Quote
Gamba Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 akucha napisał(a):A co tu taka cisza??? Gdzieście się wystawiacze podziali??? Na pierwszą stronę skacz! Są wystawiacze ;) Niestety nie mam zadnych nowych wieści o Idolu.Wiem tylko,że dalej siedzi w kojcu i nikt się po niego nie zgłosił!Ani były właściciel ani osoba chętna na adopcję :shake: Kurczę. liczyłem na to,że właściciel się zgłosi bo widać,że dbał o niego,Idol strasznie za nim tęsknił!A tymczasem ani widu ani słychu właściciela! Quote
Iv Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Podnosze pieknego asta:lol:. Gamba, tak sobie glosno mysle, ze moze chlopacy z mojej ulicy rozpoznaja w nim czyjegos psa?:roll: Moze go jakos skojarza? Quote
Gamba Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Iv napisał(a):Podnosze pieknego asta:lol:. Gamba, tak sobie glosno mysle, ze moze chlopacy z mojej ulicy rozpoznaja w nim czyjegos psa?:roll: Moze go jakos skojarza? No właśnie Iv,ja cały czas mam wrażenie,że znam tą mordkę i tego psa gdzieś juz widziałem.Tylko za nic nie mogę sobie przypomnieć gdzie ani kiedy :shake: Quote
akucha Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Gabryjella napisał(a):Wystawiaczka ma dość dogo i się z niego zmywa do czasu poprawy :evil: Jakby ktoś coś ode mnie chciał to jest gg, mail, lub kom. :p do zobaczenia jak się fo zregeneruje Gabi, Ty mnie nie denerwuj :cool3: No proszę, jak się wygodna zrobiła, no... Wracaj natychmiast!!! Wszystko widać, wystarczy zacytować czyjś post i wszystko się wyświetla! A dogo się już nie zregeneruje... Idol w górę, domu szukamy!!! Quote
Gamba Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Gabi no wiesz,to pewnie człowiek, który bardzo lubi psy i nie może się zdecydować jakiego by chciał!Czy szalonego ASTa,pudelka bo pewnie piesek chce mieć dzieci itd :evil_lol: A na poważnie to ludzie łamią mi serce,a już takie buraki :watpliwy: I tak masz szczęście,bo ja wtrafiam na samych dersów :cool2: Quote
Recommended Posts