Neris Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Jeju to taki słodziak... mam nadzieję że będzie dobrze. Quote
brazowa1 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Skad ja wiedzialam... Dramatu ciag dalszy.Pies szuka znowu domu,wykazal sie umiejetnosciami niczym legendarny Lessie,ale jego wlasciciel chce go znowu oddac do schronu.Słuchajcie,ja juz nie mam siły. Zaraz Wam wszystko opisze. Chcecie znac dalszy los tego psa? Jamnikowaty pies,nazwany u nas Niko,ma tak naprawde na imie Lolek. Wyadoptowany ze schronu-czulam,ze to bedzie chybiona adopcja,wiedzialam....pisalam o tym na watku.I wykrakalam.Po miesiacu zadzwonil do schronu facet-krecil potwornie,ale to jest pierwszy wlasciciel Lolka,do ktorego pies wrocił...Rozumiecie? Pies wrocil do niego po tym wszystkim,co przeszedł.A ja nie moglam powiedziec nawet co o nim sadze,tylko byłam uprzejma,bo musze z nim wspołpracowac jak najdłuzej,zeby zechcial przetrzymac psa i przez ten czas znalezc psu dom. Jak to sie stało,ze lolek do niego wrocił?Otoz dziad,ktory kupil psa ze schronu,trzymał jamnika...w budzie.W ogrodzeniu z dziurami.Do tego,gdy pies mu zginal,nie zglosil tego do schronu,"bo on chce miec psa,ktory jego bedzie pilnowal,a nie on psa i mamy mu oddac kase za nietrafiona inwestycje". A cierpi Lolek-ktorego psia wiernosc byla silniejsza od wszystkiego innego. Chcecie znac ciag dalszy tej historii? Właściciel Lolka oznajmił,ze wyjezdza i mam mu znalezc dom,bo inaczej pies znowu pojdzie do schroniska.a z nim sobie pogadam,ale wpierw musze znalezc dom psu. Prosze,pomozcie mi! Potrzebne allegro.Oczywiscie bez tych wszystkich szczegołow dotyczacych tych durnych dziadow.Powod oficjalny oddania psa-wyjazd. jestem wykonczona. Quote
BIANKA1 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Zupełnie jak wrocławska Sara , która uciekła w czasie transportu ze schroniska do nowego domu i wróciła do właścicielki , która ją do tego schronu oddała :shake: Sara w końcu znalazła kochający dom i wierzę ,że Lolek też znajdzie . Quote
Celina12 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 :angryy::angryy::angryy:-brak słów co za.....:shake::shake::shake: Quote
akucha Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wystawiłam go tradycyjnie na trójmiejskich. Kto pomoże z Allegro???? naszych cioteczek allegrowych nie ma... ja nie potrafię. :-( :-( :-( Zdjęcia w pierwszym poście, tekst: Lolek wzywa pomocy!!! Trójmiasto. Małego mieszaniec jamnika, Lolek. Jest bardzo charakterystyczny; jasnobrązowy, biały ,duży krawat. Na jednej przedniej łapce biała skarpetka-z brązowymi dropami. Lolek jest szalenie sympatyczny, każdemu ledwo napotkanemu człowiekowi najchętniej wpakowałby się na kolana. gdy ktoś kuca, to przecież po to, żeby jamniol mógł dać buziaczka, prawda? Ma apetyt, chętnie wychodzi. Trochę ciska się na smyczy do innych psów, ale to przecież do oduczenia. Miły, łagodny, pogodny pies. Dlaczego Lolek szuka domu? Jego właściciel wyjeżdża, ostatnio wiele psów staje się bezdomnymi z tego powodu, niestety. Lolek szukał już raz domu, mamy nadzieję, że tym razem mu się uda. To sympatyczny, kochający ludzi piesek, urodziwy i niekłopotliwy. Kto uratuje Lolka??? Kontakt: wolontariuszka Wiola, tel. 505 378 195. Pomocy!!!! Quote
deedee77 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 MASAKRA!!!!!!Ludzie to świnie i półgłówki po prostu Loluś cudny!!!! Quote
olenka_f Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ja mogę wystawić go na allegro ale musze mieć tekst bo tego to już pisać nie umiem Quote
akucha Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Olenko :lol: :multi: Tekst jest na poprzedniej stronie (3 post od dołu). Quote
olenka_f Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 http://www.allegro.pl/item213782442_lolek_wzywa_pomocy_trojmiasto.html http://www.allegro.pl/item213782758_lolek_wzywa_pomocy_trojmiasto.html Quote
akucha Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :calus: A dlaczego teraz dwa? W drugim nie ma fotek. Ja ciemna w Allegro dlatego pytam... Quote
olenka_f Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 bo se nacisnęłam wstecz a potem znów zapisz i już ale to bez zdjęć może mi sie uda wyciąć:evil_lol: Quote
olenka_f Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 dodałam do tego drugiego zdjęcia i ma dwa nie wiem czy da rade zlikwidować aukcje ale od przybytku głowa nie boli i niech sobie Lolek ma dwie aukcje:evil_lol: Quote
deedee77 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Loluś w górę!!!!!!!!!Do dobrych właścicieli.... Quote
akucha Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jamnikowaty, nieszczęsliwy pies czeka! Nie zostało mu wiele czasu, pomocy!!! Quote
kaerjot Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 olenko, allegro podobno się czepia jak są dwie aukcje, ale może nie zauważą. Quote
Kasia25 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Historia tego psa jest okropna a człowiek taki podlec, no Biedny, mały pies ile on juz przeżył w tym swoim psim życiu:placz: Quote
Recommended Posts