yunona Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Z niecierpliwością czekam na wpis co z Mają i oczywiście wszyscy pazury zaciskamy mocno :p Quote
aganiechaa Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Oby to nic poważnego, ale bardzo martwiące te informacje. Trzymam kciuki za malutką... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 Ze względu na to, iż u Agulli jest 3-ogoniaste stadko, a Majeczka potrzebuje odpoczynku po sterylce, zostaje pod opieką weterynarza do dnia jutrzejszego. Ponoć jest już wszystko dobrze, wychodzi na spacerki, a jutro wraca do Agulli, żeby podkurować się przed podróżą do nowego życia. Wszelkie szczegóły co do zdrówka podamy zatem jutro. Quote
Mattilu Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Uff, trochę spokojniej będę czekać do jutra:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Udało nam się skombinować kennel, w którym Majeczka będzie mogła odpocząć od reszty stada w trakcie nieobecności Agulli, także Agulla jedzie dziś po 11:00 odebrać naszą grubaskę;) dam znać, jak tylko będę coś wiedziec! Quote
Nutusia Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 To i lepiej - mniej się będzie stresować w domu niż w obcym miejscu o tak "stresujących" zapachach... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Majeczka już odebrana :) Wszystko jest w porządku, po obserwacji okazało się, że niepokojące objawy ustały, także mała jest już zdrowa i pozostało tylko zregenerować teraz siły :) Agulla przekazała, iż jak zobaczyła ją to o mało nie oszalała z radości :) biedaczka już myślała, ze znów będzie musiała spędzić noc w samotności... Domku, już niedługo! Quote
Nutusia Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Super-bomba-panorama! A na wątrobę warto pobrać jakieś "wspomagacze". Ten organ na szczęście ma zdolności do szybkiej regeneracji :) Quote
jola_li Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Majeczka już odebrana :) Wszystko jest w porządku, po obserwacji okazało się, że niepokojące objawy ustały, także mała jest już zdrowa i pozostało tylko zregenerować teraz siły :) Agulla przekazała, iż jak zobaczyła ją to o mało nie oszalała z radości :) biedaczka już myślała, ze znów będzie musiała spędzić noc w samotności... Domku, już niedługo! Wielkie UUUUUUUFFFFFF :)! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 Widziałam się wczoraj wieczorem z Majeczką - nie widać po niej zupełnie, że jest świeżo po zabiegu, no może poza abażurem na głowie ;) jest wesoła, z merdającym ogonkiem. Dzwoniłam dziś do DS. Na 1 maja jesteśmy umówieni na przekazanie Majeczki :) Jeśli nikt nie znajdzie się do transportu no to pakuję Maję i jadę z nią osobiście ;) Quote
Nutusia Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Gdyby było bliżej, to byście... poszły... w ramach pochodu ;) :) Quote
Gusiaczek Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Baaaaaaardzo się cieszę, że tak wszystko pięknie się układa :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 Nutusia napisał(a):Gdyby było bliżej, to byście... poszły... w ramach pochodu ;) :) Myslę, że Maja z jej grubiutkim zadkiem mogłaby nie dać rady... :evil_lol: a ja tym bardziej :mdleje: Quote
Mattilu Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Domek trzeba poinstruowac, ze Maja musi przejsc na zdrowy tryb zycia: przestac pic kawe i zaczac chodzic na spacery:evil_lol: Quote
inka33 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Widziałam się wczoraj wieczorem z Majeczką - nie widać po niej zupełnie, że jest świeżo po zabiegu, no może poza abażurem na głowie ;) jest wesoła, z merdającym ogonkiem. Dzwoniłam dziś do DS. Na 1 maja jesteśmy umówieni na przekazanie Majeczki :) Jeśli nikt nie znajdzie się do transportu no to pakuję Maję i jadę z nią osobiście ;) Tyś to już miała wcześniej obcykane, co...? :diabloti: Przedmajowe mizianki dla wesołej abażurzanki! :glaszcze: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 [quote name='inka33']Tyś to już miała wcześniej obcykane, co...? :diabloti: Przedmajowe mizianki dla wesołej abażurzanki! :glaszcze: Inko, Twój nieziemski talent wynajdywania szczególików i chwytania za słówka rozbawia mnie do łez :evil_lol: :lol: Quote
inka33 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Inko, Twój nieziemski talent wynajdywania szczególików i chwytania za słówka rozbawia mnie do łez :evil_lol: :lol: Teraz muszę się zastanowić, jak to zinterpretować... :hmmmm: Quote
Lili8522 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Maja w Majówkę myka do swojego domku :evil_lol: Ale się porobiło :razz: Quote
Mattilu Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 inka33 napisał(a):Teraz muszę się zastanowić, jak to zinterpretować... :hmmmm: Jak najlepiej Inko, jak najlepiej;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Popatrzcie na tą minę... :evil_lol: Quote
Recommended Posts