Czaki Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Dzisiaj bawiąc się z psem wyczułam dziwną grudkę (pod skórą) nad penisem (przenosząc na człowieka to dolne okolice pępka). Brzuch w okolicy krocza jest twardy (nie wiem czy tak powinno być?). Pies wcześniej nie miał tego zgrubienia . Czy to coś poważnego? Pies nie kastrowany Quote
Czaki Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 No bez przesady chyba wiem jak wygląda sutek ;) Ta narośl jest większa niż sutek , ale też nie za duża (może jak fasola), a co z brzuchem , chodzi mi , ze jaki powinien być - twardy/miękki Może histeryzuje ale wole być zapobiegawcza :razz: Quote
gryf80 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 przy omacywaniu brzucha pies moze stwaiać opór poczatkowo ale za chwilę powinien "odpuścic)jeśli jest spiety cały czas to znaczyć może że go boli.ale generalnie brzuch powinien byc "miękki".jełśi faktycznie jest to guzek to warto obserwowac zmianę czy sie nie ppowiększa lub tez pokazac to lek wet Quote
Recommended Posts