spacerowiczka Gosia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 w grudniu 2006 skończyłam 8 m-cy ale ...jestem spragniona Quote
madziasto4 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witaj, jestem pierwsza :) Napisz coś więcej o piesku :) Quote
spacerowiczka Gosia Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Witaj, miło mi Cię poznać. opowiedzieć ... o moim psotnym piesku, nie jest to łatwe. Zaczęło się to 5 lat temu, kiedy wpadła mi do głowy myśl: "a może by tak drugiego pieska, tym razem małego wzrostu" przygotowanie rodziny też nie było łatwe [mąż się nie zgadzał] Mimo wszystkich negatywów rozpoczęłam swoje poszukiwania. ... ciężko było, szukałam i zbierałam złotówki. Pamiętam je jako koszmarne cztery lata, wiosną 2006 miałam już dosyć przeglądania ogłoszeń, dzwonienia, jeżdżenia, odwiedzania. Na samą myśł, że mam włączyć znów internet robiło mi się niedobrze. Quote
spacerowiczka Gosia Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [SIZE=2]na zdjęciu Napi [ur.10.05.1994r] i Luna [28.04.2006r] czasami ze sobą tak "tańcują" jak dwa michały jeden duży drugi mały Quote
Pegaza Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witaj a ja druga Madziu:eviltong: A jaki ładny tytuł bloga:eviltong: że o psiurkach nie wspomne:p Quote
spacerowiczka Gosia Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Witajcie.:multi: Napoczątku, puki Luna była takim nieporadnym, ciapowatym szczeniakiem było raczej wporządku. Potem [gdy skończyła 5-6 m-cy] nabierała odwagi do Napiego, trzeba było go uspokajać, a ją bronić. Teraz to zależy które zaczyna "awanturę" to, to psie "dostaje" o.p.r. A tak to jest z nimi :lol: ubaw, szcvzególnie gdy to Napi rozpoczyna zabawę ze szczeniakiem, czasami udaje mi się nagrać tą sytuację. Quote
spacerowiczka Gosia Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 ... no to?! atak na dużego !! może tym razem go ugryzę w dolną szczękę gdzie masz siodło ?? nie da rady, spadne i guza sobie zabije! Quote
rotek_ Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 nio...w sumie przez przypadek znalazłam twoją galerię.... ...kiedyś razem wybierzemy sie na spcer ja z Luną i ty z....Luną:evil_lol: Quote
Marzenuś Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Witaj. Fajne masz psiaki. Ja mieszkam pod Warszawą, a po mojego Busterka pojechałam właśnie do Świebodzic :p bardzo ładne miasto, w szczególności pomnik Jana Pawła II [*] Quote
Patikujek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Jakie fasjowe psiaki:loveu: A jaka groźna ta twoja panienka:evil_lol: Czekam z niecierpliwością na nowe fotki:) Quote
spacerowiczka Gosia Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 rotek_ napisał(a):nio...w sumie przez przypadek znalazłam twoją galerię.... ...kiedyś razem wybierzemy sie na spcer ja z Luną i ty z....Luną:evil_lol: Bardzo, bardzo chętnie ... mamy, Ty i ja z naszymi sumiami zaproszenie do Boguszowa na spotkanko z sunią shih-tzu Quote
spacerowiczka Gosia Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Marzenka18 napisał(a):Witaj. Fajne masz psiaki. Ja mieszkam pod Warszawą, a po mojego Busterka pojechałam właśnie do Świebodzic :p bardzo ładne miasto, w szczególności pomnik Jana Pawła II w Świebodzicach ?! być może znam, mame Twojego pieska. Porozmawiaj ze mną na PW o rodzince, o matce Twojego Busterka. Quote
spacerowiczka Gosia Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 :multi: :lol: :multi: w sobote zaplanowany już mam Yorkowy spacer w Świebodzicach. tylko prosze Cię chmurko aby te pare godzin było bez kropel deszczu:cool3: :mad: Quote
Mona4 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 sliczny psiaczek,szkoda ze tak daleko bo bym dowas dolaczyla Quote
Marzenuś Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 spacerowiczka Gosia napisał(a):w Świebodzicach ?! być może znam, mame Twojego pieska. Porozmawiaj ze mną na PW o rodzince, o matce Twojego Busterka. Za wiele powiedzieć nie mogę. Psy mieszkają na ulicy Mickiewicza chyba. Jest tam skład złomu czy cuś takiego. Ta pani ma bernardyna,dwie sunie kaukaza i jakiegoś mieszańca... Quote
spacerowiczka Gosia Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 dziękuję Monalisa4 wymiziane te które przyszły na spotkanko ................................................................... świat małych łap: http://www.mojageneracja.pl/5362619/ Quote
Mona4 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Witam milutko urwisa kochanego i jego panią Quote
Marzenuś Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 To chyba na ulicy Mickiewicza. Taki zakład Mak-Bud czy jakoś tak. Quote
anmi0 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 a tu co tak puusto?? zaglada tu ktos?? zapraszamy do nas :P Quote
Recommended Posts