florida_blue Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 zdjecia bedą jak sie spotkam z Renatką :D Quote
florida_blue Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Mała Mi dzisiaj bedzie miała NOWE fotki :) Quote
florida_blue Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 u cioci Madzi na sniadanku: błagalny wzrok.... ..... i opłacało się - wpuscili na fotel :diabloti: jeszcze nie zrzucili :P i cieszą sie, że tak ładnie pozuję :) jeszcze jakieś koty tu łażą.. szkoda, że sie nie udała fotka... ale przynajmniej jest dowód, że kotów nie gonię (ba, wstyd sie przyznać, ale Ciapata mnie pobiła po pyszczku.... :oops: ) skończyły gadać i wreszcie wyszłyśmy na spacer... mogłam pobuszowac w trawie :) z Delmą - moja starszą troszkę koleżanką - też mieszkała kiedyś w schronisku.... i z Madzią - w tle zamek w Olsztynie - ładnie co ? a pózniej poszłysmy na autobus... ale pojechałyśmy stopem i nie musiałyśmy się gnieść w autobusie :D Urok osobisty pańci zadziałał - ma dar przekonywania :P Quote
Magdziak Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Tu troszke widać Tygrysia z Małą Mi:-): Test na koty u mnie przeszedł pomyślnie - koty dla Małej nie istnieją Quote
florida_blue Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 dziekujemy Madzi za mały retusz fotki z tygryniem - bo tylko sylwetki było widać :D Quote
gamoń Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Cieszę sie dziewczyny ,ze zainteresowałyście sie sunia i ,ze znalazła domek.;) Niech będzie bardzo szczęśliwa:lol: Quote
florida_blue Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 MałaMi z samego rana sie przypomina - cioteczki nie macie domku dla pogodnej małej psinki, którą nawet koty biją ??? jej nie ma - usuwa sie - nie reaguje na zaczepki - odchodzi i stara się znaleźć przy nogach panci.... Quote
olifka1 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Fajne fotki :) I Tygrysek mój idol :loveu: Do góry Mała Mi Quote
florida_blue Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Mała Mi juz zupełni zdrowiusia :) z Rhodoskiem na spacerze :loveu: Quote
olenka_f Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Rhodoskowi to ona siega do kostek co :eviltong: Quote
florida_blue Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 no Mała Mi malusia jest ... i bardzo mi sie podoba to, że Rodoska sie bała, unikała go troche, ale nie panikowała, nie szczekała, nie rzucała sie na niego.... taka fajna dziewczynka z niej - niekonfliktowa Quote
florida_blue Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 bardzo grzeczne maleństwo szuka domku :) Quote
olifka1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Czy to prawda że jakiś domek zakochał się a malutkiej??? Quote
halbina Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Śliczne maleństwo! I na pewno zasługuje na wspaniały domek. Quote
florida_blue Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Mała Mi pojechała dzisiaj do SUPER DOMKU do Sosnowca :) :laola::laola::laola: Quote
halbina Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Hurra! Oby było jej jak u Pana Bogiem za piecem! Quote
Recommended Posts