Agula99 Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Trzymam kciuki za małą, niech jej się wreszcie powiedzie!!! Quote
karolciasz28 Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 W piątek sterylka, trzymajcie kciuki! Jest ciężko, p. Igi nie ma, psów 8, ale jakoś sobie radzą. A o liczbie kotów to już nie wspomnę... Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Cały czas cisza :shake: zero telefonów :shake: Quote
Agula99 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 A jakieś dramatyczne wołanie o pomoc na FB??? Quote
karolciasz28 Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Agula teraz to my tak sobie wegetujemy, bo bez p. Igi nic nie zrobimy. Nawet nie mam pojęcia co dzieje się z Dejzi... Quote
Agula99 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Kurcze noo, biedna psinka, czasami ta bezradność dobija, jednak wierzę, że coś wreszcie ruszy i się uda!!!!! Trzeba wierzyć!! Quote
figa33 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 szkoda tych psinek , kurcze rzeczywiście ta bezdradność jest okropna.. Quote
beataczl Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 karolciasz28 napisał(a):W piątek sterylka, trzymajcie kciuki! Jest ciężko, p. Igi nie ma, psów 8, ale jakoś sobie radzą. A o liczbie kotów to już nie wspomnę... jak sie sunia czuje po sterylce? Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Karolcia jest tam ktoś decyzyjny na miejscu w sprawie psów? Z kim się kontaktować? Kto wie co z tą mamą Malutkiej- Dejzi? Kto wie gdzie ona jest i kto ewentualnie może ją stamtąd zabrać? I jaka jest jej sytuacja, czy ktoś się nią opiekuje i czy można w ogóle ją zabrać z tego miejsca, czy ja dadzą?/ Quote
karolciasz28 Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Dominika na miejscu jest tylko pani Japonka ;). Spróbuję się z nią skontaktować co i jak. Na razie nie mam pojęcia co tam się dzieje. Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Spróbuj się dowiedzieć z kim p.Iga była wtedy po te zwierzaki, bo tylko ta osoba wie gdzie to jest. Spróbujemy pogadać z Majką z Wysokiej. Samba i jej trzy córeczki od Majki, które były tez stamtąd zabrane już w nowych domkach, może się zgodzi. Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Jest szansa na wyciągnięcie Dejzi z tej szopy, ale nie mamy pojęcia co się z nią dzieje, gdzie to dokładnie jest, z kim się kontaktować itd.... Pani Igi nie ma i nie wiemy z kim teraz rozmawiać. Trzeba znaleźć osobę, która z p. Igą była po te zwierzaki w tej wsi i wie gdzie to jest. Quote
Becia66 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 ktoś musi mieć kontakt z p.Igą, na pewno dzwoni i pyta o swoje zwierzaki więc można spytać. Karolcia, masz jakiś namiar ? Quote
karolciasz28 Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Zadzwonię jutro na spokojnie na domowy numer Pani Igi. Pani Acko ( nie wiem czy tak się nazywa ) powinna mi coś podpowiedzieć, ale obawiam się, że ona sama nie do końca to wszystko ogarnia. Postaram się dowiedzieć jak najwięcej. Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 karolciasz28 napisał(a):Zadzwonię jutro na spokojnie na domowy numer Pani Igi. Pani Acko ( nie wiem czy tak się nazywa ) powinna mi coś podpowiedzieć, ale obawiam się, że ona sama nie do końca to wszystko ogarnia. Postaram się dowiedzieć jak najwięcej. Koniecznie Karolcia się dowiedz, koniecznie !!! Quote
Agula99 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 No matko, niech by coś wreszcie ruszyło, tak żal psiaków!!! Quote
Becia66 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Agula99 napisał(a):No matko, niech by coś wreszcie ruszyło, tak żal psiaków!!! a już szczególnie tej, co została w szopie zamknięta. Quote
karolciasz28 Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Nie mogę się tam dodzwonić. Będę jeszcze próbować. Chciałam się umówić na żywo z panią, poszłabym do centrum japońskiego, gdyby nie miała kiedy w domu. Quote
Agula99 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 No i co z tymi biednymi suczkami??? Jest jakaś nadzieja??? Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Agula99 napisał(a):No i co z tymi biednymi suczkami??? Jest jakaś nadzieja??? Z tą japonką, która została za chiny przez telefon się nie dogadamy, musi ktoś tam podejść i z nią pogadać. Powiedziała, że ktoś spod Łańcuta był po jakąś suczkę, prawdopodobnie po Malutką, ale kto tam wie. Koniecznie trzeba się dowiedzieć KTO był z Igą po te zwierzaki, bo tylko ta osoba wie gdzie to jest. Koleżanka dzisiaj obdzwoniła wszystkich sołtysów gmin koło Przemyśla, ale to jak szukanie igły w stogu siana. Trzeba ta kobitę znaleźć i już. Może ta babka, która przychodzi do zwierzaków coś będzie wiedziała. Karolcia działaj !!! Quote
karolciasz28 Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Będę wieczorem dzwonić do p. Acko, jeśli będzie jutro w domu to tam podejdę, zresztą do centrum japońskiego też mogę iść. Myślę, że się z nią jutro zobaczę. Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 karolciasz28 napisał(a):Będę wieczorem dzwonić do p. Acko, jeśli będzie jutro w domu to tam podejdę, zresztą do centrum japońskiego też mogę iść. Myślę, że się z nią jutro zobaczę. Super Karolcia, spróbuj się z nią zobaczyć, przez telefon nie ma co gadać. I jak coś będziesz wiedziała dawaj znać !!! Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Wieści o Dejzi i Malutkiej mam takie: oleżanka wreszcie namierzyła sołtysa tej wsi i powiedział, że Dejzi wzięła jakaś kobieta, która niedawno straciła swojego psiaka - ma to sprawdzić. Co do Malutkiej, to nadal nie wiemy, czy to właśnie po nią był ktoś spod Łańcuta, czy nie. Karolcia podejdź tam w wolnej chwili i sprawdź to proszę... Quote
Recommended Posts