Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ma na imię Nero. Ten piesek z którym się Nero spotkał miał szczepienia, i wszystko z nim jest ok. Ale jak mówicie że może się coś stać to na razie nie będę się spotykała z Nerem i innymi psami. :)

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjo - już strasznie dawno nic nam o Kleksiku alias Nero nie pisalas??? Jak on sie czuje??? Jak się zadomowił? Czy jest grzeczny??? Opisz nam coś pliiiissss:loveu:

Posted

Już się zadomowił. Ząbki go strasznie swędzą i strasznie wszystko gryzie. DAję mu takie kruche ciastka dla psów i kości żeby mógł się nad nimi pastwić i żeby nie gryzł już foteli ;). Jest strasznie zaborczy i wchodzi pod nogi jak się idzie - więc nie trudno się o niego wywalić :D. A tak ogólnie jest ok. Cieszy się kiedy przychodzę ze szkoły - piszczy kiedy muszę do niej iść.... cóż też był nie chciała tam iść i z nim zostać ale tak trzeba ;)

• 3 weeks later...
Posted

Przepraszam że nie odpisywałam ale jak by łt burze w poznaniu to mi zasilacz padł :/ więc mój brat zamówił przez internet ale okazało się że zły ( w sklepach też nie było ) więc na zdjęcia będziecie musiały poczekać bo jeszcze nie mam internetu a teraz piszę w pracy mamy :( u Nera wszystko oki. Zniszczył mi moje białę baleriny <zly> Ale nauczyłam go komendy leżeć. :) nie wiem kiedy nastepnie odpiszę bo nie wiem czy będę mieć internet . Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted

Zdjęć raczej nie będzie bo już jutro wyjeżdżam i nie miałam czasu kiedy zrobić. Mam już internet. Wyjeżdżam jutro i nie będzie mnie przez 2 miesiące a psiak zostaje u brata ( brat ma już 18 lat) - obiecał też ze zajmie się kotem i całym domem. Nie mogę wziąć psa choć chcę bo wyjeżdżam w miejsce gdzie jest ścisły rezerwat i nie wolno wprowadzać tam zwierząt :(

• 2 months later...
Posted

Przepraszam ze tak długo nie pisałam, więc:
Nero waży 33kg. i przy tym jest bardzo wysoki. Jest łakomczuchem lubi wszystko jesc :P Nawet brzoskwinie, winogrona i sałatę XD Miał wszystkie szczepienia ( nie wiem ajkie bo weterynarz się zapyatł : " szczepic tylko na wscieklizne czy komplecik szczepien?" ja powiedziałam ze wszystkie niezbędne i on powiedział ze to znaczy ze kompet. Ma ukochaną SONIE ( lablador) którą uwielbia ;) Bardzo mnie ciekawi co się z nim działo wczesniej..... bo jak wchodzę do sklepu i zostawiam Nera przywiązanego ( jestem cały czas na jego widoku) to się okropnie zachowuje(szczeka piszczy wyrywa się). Może ktos go w ten sposób zostawił? Jest strasznie uczuciowy ;) jak mnie widzi jak wracam ze sklepu bądz szkoły to piszczy jakby mnie nie widział miesiąc :P Uwielbia wszystkich :) Nikogo nie ugryzł ;) Jest łagodny jak baranek :) zamiast bronic posesi to podlizuje sie przechodniom ;)

• 1 month later...
  • 1 month later...