Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj w Obornikach poznalismy pięknego szczeniaka. Niesamowicie chwycił nas za serce i dlatego zakładam ten wątek.

Chcemy go szybko wyciągnąc ze schroniska. Jest piękny i będzie duży. Ma grube łapy. Sami zobaczcie...

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękny Kleksik. Tak bardzo nie chciał wracać do schroniska. Po spacerze zapierał się łapkami, aby tylko nie wracac do tego miejsca. To był ciężki moment dla nas wszystkich, ale dla Niego chyba najtrudniejszy :shake: :shake:
Patrzył tak błagalnie w oczy Pani Hani... echhhhhhhhhh :-(
Musimy Mu jakoś pomóc !

Posted

Kleksik - będzie z ciebie wieeeelki Kleks jak dorośniesz. Ale jesteś niesamowitym słodziakiem! Mam nadzieję, że już niedługo ktoś cię mocno, mocno pokocha

Posted

Ale cudny dzieciaczek:loveu:
Pomocy w szukaniu domku, takie maleństwo musi mieć dobrą opiekę, dobrą karmę i dużo głasków....przecież to dziecko jeszcze:-(

Nie pozwólmy by siedział w schronie:-(

Posted

ma już to allegro czy nie ma, bo może przeoczyłam coś?
jakby co mogę założyć, tylko pisać do mnie pw, bo ja czasem sie gubie we wszystkich wątkach;)

Posted

Dobra, ja sie na allegro znam słabo, ale chciałam dobrze:

TUTAJ jest jego aukcja, jakby coś link nie działał, to wystarczy wpisać : szczeniak Kleks w Allegro;)

Jakby coś było nie tak to PW.

Posted

AAA dostałam maila:

"Treść wiadomości:
WItam serdecznie piesek faktyczne bardzo śliczny! Jestem z Torunia chętnie bym Go przygarnęła..zastanawiam się tylko jak ''duży'' będzie? no i niestety jakby co to transport jedynie pociągiem?! pozdrawiam
justyna"

Co mam odpisać szanowne Panie? Jesli chcesz Halu, to odpisz sama, maila podam Ci na PW.

Posted

no, zobaczymy. to jest piękny szczeniak, a takie mają zawsze łatwiej przy adopcji. jak nie ta Pani, może ktoś inny. liczba odwiedzających stronę Kleksa szybko rośnie, już mamy od wczoraj 200 osób. jestem dobrej myśli

Posted

Witajcie!
Jestem tu nowa, podoba mi się Kleksik, potrzebuję nawet dwóch szczeniaków, najlepiej wilczurowatych! Najchętniej młodych szczeniaków do pół roku! I żeby były duże! Mieszkam w okolicach Słupska!

Posted

Tak, pieski to dla mnie, a właściwie dla mojego męża do pilnowania warsztatu! Mają swoje boksy z budami, a wieczorem cały teren do biegania, nawet stawek z rybami, w którym latem psy się kąpią!

Posted

Hala napisał(a):
No i nastała cisza....

Musiałam nakarmić męża, który właśnie wrócił z pracy i psa pilnującego naszą posesję!:roll:

Posted

to ja czekam tluyko na pw czy mam już zdejmowac allegro:multi:

a sprawdzalas czy on jeszcze jest w shcornisku i czy juz te pieknosc ktos nie porwał?:diabloti:

Posted

Napisałam już na prywatne konto Hali i na jej gg że chętnie bym przygarneła pieska. Dlatego w tym celu jadę do schroniska po niego ;) ten piesek podbił mi serce :) Dzisiaj non stop wpatrywałam się w jego zdjęcie :) Mam nadzieję że pieskowi będzie u mnie dobrze - uważam że spełniam wszystkie wymagania dotyczące pobytu psa u mnie :) W razie jakich kolwiek zapytan w sensie czy jestem dobrą właścicielka dla tego psiaka proszę pytać :)

Posted

Przepraszam bardzo - ja mam jedno podstawowe pytanie - czy liczba 1993 to rok Twojego urodzenia? Jeśli tak, to czy twoja decyzja przygarniecia Kleksika jest podjęta razem z rodzicami???:p