Hala Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Wczoraj w Obornikach poznalismy pięknego szczeniaka. Niesamowicie chwycił nas za serce i dlatego zakładam ten wątek. Chcemy go szybko wyciągnąc ze schroniska. Jest piękny i będzie duży. Ma grube łapy. Sami zobaczcie... Quote
ellfica Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Piękny Kleksik. Tak bardzo nie chciał wracać do schroniska. Po spacerze zapierał się łapkami, aby tylko nie wracac do tego miejsca. To był ciężki moment dla nas wszystkich, ale dla Niego chyba najtrudniejszy :shake: :shake: Patrzył tak błagalnie w oczy Pani Hani... echhhhhhhhhh :-( Musimy Mu jakoś pomóc ! Quote
BIANKA1 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Czy mnie się wydaje , czy on taki raczej niskopodwoziowiec bedzie :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Hala'] No tak . Z tej perspektywy ma nogi :evil_lol: Quote
AMIGA Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Kleksik - będzie z ciebie wieeeelki Kleks jak dorośniesz. Ale jesteś niesamowitym słodziakiem! Mam nadzieję, że już niedługo ktoś cię mocno, mocno pokocha Quote
BIANKA1 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Hala'] Bardzo ładny mopsiu , pańcia też śliczna :evil_lol: Quote
ana289 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ale cudny dzieciaczek:loveu: Pomocy w szukaniu domku, takie maleństwo musi mieć dobrą opiekę, dobrą karmę i dużo głasków....przecież to dziecko jeszcze:-( Nie pozwólmy by siedział w schronie:-( Quote
AMIGA Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Kleksiku - trzmaj się dzielnie. Domek się znajdzie napewno! Taki jesteś przecież słodziak! Quote
Betbet Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ma już to allegro czy nie ma, bo może przeoczyłam coś? jakby co mogę założyć, tylko pisać do mnie pw, bo ja czasem sie gubie we wszystkich wątkach;) Quote
AMIGA Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 To straszne! Ile tych biedactw czeka na pomoc! Morze nieszczęść i morze nadziei! :-( Quote
Betbet Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dobra, ja sie na allegro znam słabo, ale chciałam dobrze: TUTAJ jest jego aukcja, jakby coś link nie działał, to wystarczy wpisać : szczeniak Kleks w Allegro;) Jakby coś było nie tak to PW. Quote
Betbet Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 a powiedz mi on był na coś szczeiony itp? ijakie informacje jeszcze tam jak coś wsadzić? Quote
Betbet Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 spokojnie szefowa, była błyskawiczna zmiana:) Quote
AMIGA Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kleksik - wstał nowy dzień, a nuż to będzie TEN dzień dla Ciebie???:p Quote
Betbet Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 śmiało, smiało wysyłaś znajomym z okolic Poznania linki do allegro! ja już jak zwykle zasypałam kilka osób na gg:cool3: Quote
Betbet Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kleksa od wczoraj obejrzało 105 osób mam nadzieje ze to wszystko, to nie tylko 3 ciotki z wątku;-) Quote
Betbet Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 AAA dostałam maila: "Treść wiadomości: WItam serdecznie piesek faktyczne bardzo śliczny! Jestem z Torunia chętnie bym Go przygarnęła..zastanawiam się tylko jak ''duży'' będzie? no i niestety jakby co to transport jedynie pociągiem?! pozdrawiam justyna" Co mam odpisać szanowne Panie? Jesli chcesz Halu, to odpisz sama, maila podam Ci na PW. Quote
Betbet Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 no, zobaczymy. to jest piękny szczeniak, a takie mają zawsze łatwiej przy adopcji. jak nie ta Pani, może ktoś inny. liczba odwiedzających stronę Kleksa szybko rośnie, już mamy od wczoraj 200 osób. jestem dobrej myśli Quote
Małgi Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witajcie! Jestem tu nowa, podoba mi się Kleksik, potrzebuję nawet dwóch szczeniaków, najlepiej wilczurowatych! Najchętniej młodych szczeniaków do pół roku! I żeby były duże! Mieszkam w okolicach Słupska! Quote
Małgi Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Tak, pieski to dla mnie, a właściwie dla mojego męża do pilnowania warsztatu! Mają swoje boksy z budami, a wieczorem cały teren do biegania, nawet stawek z rybami, w którym latem psy się kąpią! Quote
Małgi Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Hala napisał(a):No i nastała cisza.... Musiałam nakarmić męża, który właśnie wrócił z pracy i psa pilnującego naszą posesję!:roll: Quote
Betbet Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 to ja czekam tluyko na pw czy mam już zdejmowac allegro:multi: a sprawdzalas czy on jeszcze jest w shcornisku i czy juz te pieknosc ktos nie porwał?:diabloti: Quote
Alicja1993 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Napisałam już na prywatne konto Hali i na jej gg że chętnie bym przygarneła pieska. Dlatego w tym celu jadę do schroniska po niego ;) ten piesek podbił mi serce :) Dzisiaj non stop wpatrywałam się w jego zdjęcie :) Mam nadzieję że pieskowi będzie u mnie dobrze - uważam że spełniam wszystkie wymagania dotyczące pobytu psa u mnie :) W razie jakich kolwiek zapytan w sensie czy jestem dobrą właścicielka dla tego psiaka proszę pytać :) Quote
AMIGA Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Przepraszam bardzo - ja mam jedno podstawowe pytanie - czy liczba 1993 to rok Twojego urodzenia? Jeśli tak, to czy twoja decyzja przygarniecia Kleksika jest podjęta razem z rodzicami???:p Quote
Recommended Posts