INA Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 CHciałam zapytać czy ktoś z was podaje swiom psiakom tak profilaktycznie miód pszczeli. Ja podaje 1 łyżeczkę- czubatą dziennie. Mój Misiu bardzo go lubi. :drink1: Nawet gdy miał pogorszenie stanu(nerki) i nic nie chciał jeśc to miodu nie odmówił. Od kiedy daje mu m.i. miodzik i(Rutinoskorbin) żadne choróbsko go nie dopadło. Quote
Gosia Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 W porywach pyłek pszczeli. Psy są bardzo często uczulone na miód. Trzeba uważać. Gosia Quote
bartek_yo Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 wciagam temat na gore bo nie ma sensu zakladac nowego tematu. czy ktos z was podaje pylek pszczeli ?? slyszalem ze jest swietny dla szczeniakow w poczatkowych tygodniach zycia.....co wy na to ?? i w ogole jak wyglada pylek pszczeli :o ? Quote
kayla Posted May 19, 2004 Posted May 19, 2004 Ja jeszcze o miodzie - nie jest polecany dla malych ras, bo wiaze sie to z hustawka pociomu cukru we krwi. Male rasy miewaja sklonnosci do hipoglikemii i takich hustawek lepiej unikac. Quote
bartek_yo Posted May 20, 2004 Posted May 20, 2004 czy naprawde nikt tego nie stosowal lub nawet nie slyszal o pylku pszczelim ?? Quote
Recommended Posts