Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudak, który z Twoich podopiecznych potrzebuje teraz najbardziej wsparcia finansowego? Jeden mój deklarowicz znalazł domek i chciałam przeznaczyć swoje 10zł na któregoś Twojego biedaka :)

Posted

[quote name='__Lara']Cudak, który z Twoich podopiecznych potrzebuje teraz najbardziej wsparcia finansowego? Jeden mój deklarowicz znalazł domek i chciałam przeznaczyć swoje 10zł na któregoś Twojego biedaka :)[/QUOTE]

Super, że znalazł domek :)

Aktualnie wszystkie bardzo potrzebują wsparcia, bo te w PDT mają za mało deklaracji, a z kolei Urgo zbiera na operację usunięcia ząbków...
Proponuję Perełkę: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236492-Pere%C5%82ka-ju%C5%BC-bezpieczna-ale-PILNIE-potrzebne-280-z%C5%82-sta%C5%82ych-deklaracji-na-PDT[/url] , która ma tylko 20 zł stałych deklaracji, a na miesiąc trzeba dla niej 300 zł. Może Twoja deklaracja przyniesie jej szczęście i znajdzie wreszcie domek?

Posted

[quote name='teresaa118']Ja juz na Urgo zadeklarowalam stala kwote.Zobaczymy pozniej, jak sie rozwina moje zobowiazania w stosunku do innych psow. Chetniepomoge i abonuje watek[/QUOTE]

Bardzo dziękuję za pierwszą stałą deklarację dla Urgo :) i za odwiedzenie wątku.

Posted

[quote name='Tofikowa']zapiszę wątek
mogę pomóc w ogłaszaniu[/QUOTE]

[SIZE=3][B]Tekst dla Perełki: [/B][/SIZE]

"Perełka jest piękną, młodą, zdrową, łagodną, średniej wielkości sunią. Szuka kochającego i odpowiedzialnego domu.

Sunia jest nauczona zachowywania czystości w domu, idealny byłby dla niej domek z podwórkiem, ale w mieszkanie w bloku również będzie dla niej odpowiednie, jeśli będzie miała zapewnioną odpowiednią ilość spacerów.
Perełka jest niekonfliktowa, może zamieszkać z innymi zwierzętami oraz w domu z dziećmi.

Nowy opiekun będzie musiał podpisać umowę adopcyjną, w której zobowiąże się do należytej opieki nad sunią.
Nie wydamy jej na łańcuch.

W tej chwili znajduje się w domu tymczasowym w okolicach Białogardu, ale pomożemy w transporcie do nowego domu.

Adopcja jest całkowicie BEZPŁATNA, a sunia odrobaczona, odpchlona i zaszczepiona na wściekliznę oraz choroby wirusowe, posiada książeczkę zdrowia. Zostanie również wysterylizowana."

Kontakt: 788 938 175 (Justyna), e-mail zwierzakistepnica[małpa]gmail.com

województwo zachodniopomorskie, można ogłaszać na Szczecin najlepiej, bo w okolicach, w których przebywa ciężko z adopcjami...

zdjęcia;

[IMG]http://img248.imageshack.us/img248/1318/66051122.jpg[/IMG]

[IMG]http://img560.imageshack.us/img560/8919/perelka.jpg[/IMG]

[IMG]http://img202.imageshack.us/img202/2908/25736915.jpg[/IMG]

Posted

__Lara napisał(a):
To lecę na wątek Perełki - piękna jest, musi znaleźć domek :)

Też miałam taką nadzieję, że szybko domek znajdzie, bo piękna...a tu... dług rośnie za PDT i ZERO tel w jej sprawie :(

• 2 weeks later...
Posted

grazia68 napisał(a):
podrzucam do góry:) mogę zrobić ogłoszenia dla najbardziej potrzebującego:) chociaż tyle pomogę na dzień dzisiejszy :(

Dziękuję :) Dla kotka mogłyby byc?

Posted

"Młoda kotka do adopcji"

Broszka to piękna, młoda, wysterylizowana kotka. Jest zdrowa i oswojona. Tymczasowo pomieszkuje w stajni, ale z pewnością lepiej czułaby się w warunkach domowych, gdzie miałaby zapewnione więcej kontaktu z człowiekiem i głaskania, którego bardzo się domaga. Szuka odpowiedzialnego i kochającego domu, bez psów i najlepiej niewychodzącego. Dom tymczasowy również mile widziany.
Kotka znajduje się obecnie w Stepnicy (okolice Goleniowa).

Kontakt: tel 788 938 175, e-mail zwierzakistepnica[małpa]gmail.com

woj. zachodniopomorskie, miasta Goleniów lub Szczecin

Bardzo dziękuję :)

Posted

Cudak napisał(a):
Bardzo dziękuję :) teraz kciuki potrzebne za domek :)

Chyba przez to, że teraz kociaków pełno "do oddania", to nikt się dorosłym kotem (mimo, że pięknym...) nie interesuje :(