rotek_ Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 hala jesteś wielka:multi: dziewczyno ja ciebie chyba na dolny śląsk zatrudnię Quote
rotek_ Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 teraz wszystko zależy od jamniczki tej pani.....mam nadzieję że jamniory są spokojne i kontaktowe z natury:roll: Quote
BosiaB_86 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 :multi::multi: to 3mamy mocno kciuki, żeby coś wyszło z tego telefonu w sprawie Kuli!! :kciuki: Quote
Hakita Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Ojej!!! To mocno trzymamy kciuki za Kuleczkę!!! Quote
rotek_ Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 jutro wielki dzieńdla kuli i dla nas:B-fly: 3mamy kciuki Quote
rotek_ Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 rozmawiałam włsnie z osobą która ma doświadczenie z jamniorami....ogólnie nie jest źle:multi: jamniki to psy psymyśliwskie przyzwyczjone do przebywania z innymi psami:multi: ale wszystko zależy od suniek...każdy pies jest inny i nie można go traktowac jak jedną wielką całość Quote
rotek_ Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 hala, widzę że na tym wątku promieniejesz:cool3: z radości oczywiście Quote
rotek_ Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 zauważyłam ze posty powracają noca:evil_lol: naprawde...chyba tylko wieczorem możemy się porozumiewać :lol: Quote
Hala Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Dzisaj spotkanie zapoznawcze. Pani oraz jej 11sto letnia córką bardzo chcą już Kulę zabrać do siebie i same kontrolować dalsze leczenie. :loveu: Quote
rotek_ Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 a o której jest to spotkanie???? ja już na szpilkach siedzę:evil_lol: i 3mam mocno kciuki Quote
Hakita Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Ojej!!! :loveu: Trzymam mocno kciuki za Kuleczkę... Oby był to jej szczęśliwy dzień...:loveu: Quote
BosiaB_86 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Czy już coś wiadomo na temat Kuli?! Czy ta Pani z córką zdecydowały sie i przygarnęły Kuleczkę już dziś?! Czekamy na wieści od Kuli... :razz: Quote
rotek_ Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 bomba...w końcu chociaż jedna dobra wiadomość:multi: :bigcool: :sweetCyb: :bigcool: :sweetCyb: :bigcool: :sweetCyb: :bigcool: :sweetCyb: :bigcool: Quote
BosiaB_86 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: suuuuperowe wieści!! Kuleczko wszystkiego dobrego kochana w nowym domku!! :multi::multi::multi: Oby więcej takich szczęśliwych zakończeń wśród obornikowych psiaków... i nie tylko ;) Quote
AMIGA Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Niesamowite! Nie widziałam żadnych postów od 1 maja. I jak chciałam coś dopisać , to zobaczyłam dopiero wszystkie posty do wczoraj. I oczom nie wierzę!!!! HUUUUURRRAAAAAAAAAAA co za wspaniała wiadomość. teraz tylko czekamy na wieści z nowego domku - oby dobre :multi: Quote
rotek_ Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 dogo wariuje....:mad: a tyle jeszcze psów potrzebuje pomocy...kuli się udało:multi: hala, przenieś wątek do działu JUZ W NOWYM DOMU Quote
BosiaB_86 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 O nie :( Mam nadzieje, że jednak okaże sie, że to fałszywy alarm... :kciuki: Straszne by było gdyby sie powtórzyła historia Miśka... :-( :shake: Quote
Hakita Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 HURRRRRRRRRRRRAAA!!! :multi: :multi: :multi: Cudowne wiadomości!!! :loveu: :loveu: :loveu: Bądź szczęśliwa Kuleczko słodka przez całe swoje życie... Mam nadzieję, że z tą alergią to jakaś pomyłka...:roll: i wszystko będzie dobrze...;) Quote
BosiaB_86 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Qrcze oby ta cisza była dobrym znakiem... :kciuki: Quote
olenka_f Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 kiedy będzie jakaś wiadomość bo jak za miesiąc i to ta negatywna to Kulka to bardzo przeżyje:shake: Quote
BosiaB_86 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 :multi::multi::multi: czyli wygląda na to, że jednak wszystko jest na dobrej drodze :razz: Oby tak dalej... :kciuki: Powodzenia Kuleczko!! Czekamy na fotki cioteczko Halu :lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts