Agata69 Posted August 25, 2015 Author Posted August 25, 2015 Agatko, poleciało przed chwilą 150 zł z bazarku fony. Bardzo prosze potwierdz wpłaty na wątku bazarkowym, gdy juz dojdzie ta dzisiejsza ( w sumie 350 zł )http://www.dogomania.com/forum/topic/147341-wszechstronny-hiperbazarek-fony-zakonczony/ Potwierdziłam i się bardzo wzruszyłam. Nie proszę, nie żebrzę - a wy mi pomagacie i tak. Dzięki wielkie. Od razu wysąłłam 50 zł na mokre jedzonko dla Elzy. Szczegółowe rozliczenie na wątku rozliczeniowym. Quote
mar.gajko Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 I co tam na froncie? Już zjechaliście ze wsi? Rok szkolny zaraz. Quote
Agata69 Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 Tak, zjechaliśmy wczoraj. Jeszcze przed wyjazdem wykapałam futra w jeziorze. Trochę były zdziwione, ale za to czyste są przeogromnie. Zwłaszcza Miodek pojaśniał. W czysciutkim, wysprzatanym i wyremontowanym mieszkanku unosza się juz wszędzie kłaki. A dzisiaj mam akcję Kora. Sunia po zmarłej pani. Oddana do schronu okalecza się w boksie. Na cito znalazłam fajny dt w warszawie, z psem z podobnym problemem. dzisiaj sunia ma jechać, dogrywam transport. Odpocznę w trumnie chyba. Tfu. Quote
Agata69 Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 Ta bidula jedzie w październiku do domu, do Ani i do Lakiego. Ania adoptuje trezciego psa, klamka juz zapadła. Peppa czeka już ponad 2 lata... Quote
Agata69 Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 Bazarek musze zrobić bo znów pusto w kasie. Niegospodarna jakas jestem. Mój Miodeczek co śliczny jest bardzo. Quote
bela51 Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Zagladam ostatnio nieczesto, wybaczcie. Spojrzenie Kory, rozrywa serce. Dobrze, ze znalazłas jej dt. Podziwiam, skąd Ty wynajdujesz te domy ? Moze łatwiej je znależć dla małych psów? Dla Onków jedyna alternatywa są hotele, ktore rujnują nasze skromne fundusze :( Quote
mar.gajko Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Jesu, jaka bida ta Kora. Przerażenie samo. Quote
Agata69 Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 Wizyta przedadopyjna dla Kory ok. Mała jedzie chyba jutro. A szalona Ania z Danii w pażdzierniku zabiera nie tylko Peppę ale i Sonię, suczkę, która siedzi juz 5 lat. A ja poszłam do pracy i znowu zaczął się kocioł. Quote
Agata69 Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 Dzisiaj do dt pojechała Kora. Ostatnie dni koczowała w gabinecie dyrektora. Fajny dt, moze ds. Fajna dziewczyna zaoferowała pomoc w transporcie. ŁAńcuszek dobrych ludzi. Quote
bela51 Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Ciesze sie, ze Kora pojechala. Niech sie smutaskowi szczęści. Quote
mar.gajko Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Może przestanie się okaleczać, jak będzie cisza, spokój. Quote
Agata69 Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 Pchełka, co zaszczywała mi chatę. Quote
Agata69 Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 Taka sunia jest w schronisku. Znaleziona w lesie. dziewczyna ja dokarmiała, ale sunia nie dała sie złapac. Dopiero jak urodziła. Maluchy maja 3 tygodnie za 3-4 tyg będa do adopcji. Mozna juz robić rezerwację. ;-) mama jest bardzo wystrachana. Chodzę do niej i oswajam. Quote
Agata69 Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 I Laki. Tam jedzie Peppa i Sonia. Quote
mar.gajko Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Takie zdjęcia z domków, to zawsze miód na serce. A maluchy znajda domy, gorzej z mamą, zwłaszcza jak dzikawa. Quote
Agata69 Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Kora (Gela) zadomowiła się już i dogadała z innymi pieskami w rodzinie. Ludzie poszli z nia do normalnego weta, dostała antybiotyki, opatrunek żelowy. Jest dobrze, ludzie sa spokojni i cierpliwi. W domu tymczasowym spokojnie wróci do zdrowia i równowagi psychicznej. Gdy przyjdzie czas zaczniemy jej szukać wyjątkowego domu. Quote
Agata69 Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Misio co mi leżał na sercu i którego cudem wyadoptowałam, kiedy na chwilę wpadłam do schroniska. Ech, pięknie jest... Quote
mar.gajko Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Misio boski :) długi i niewysoki :) Quote
Agata69 Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Misio jest gruby jak beczka. Tak go urządzili w schronisku. Ale i tak go bardzo lubią. Tak mnie cieszy ta adopcja jak mało która. Quote
Agata69 Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 I jeszcze rozmowa z panem drugiego Misia, tego co był u mnie tak długo i 2 adopcje nieudane zaliczył. Misio w nowym domu okazał sie ideałem. Wszyscy sie nim zachwycaja. Grzeczny, miły, wesoły, kochany. Super łagodny. Och, tak mi róbcie... . Quote
mar.gajko Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Róbcie tak :) Agacie :) wy Miśki :) Quote
Agata69 Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 Moją Psote potrącił dziś samochód. Wybiegła na ulice za kotem. Kierowca nawet nie zwolnił, chociaż widział ja z daleka. Ulica byla pusta. Nawet sie nie zatrzymał. Nie będe złorzeczyć, ale wierze , że zło wraca. na szczęscie Psota żyje. Być moze fura tłuszczu która na niej jest zamortyzowała troche uderzenie. Mam nadzieje, ze narzady wewnętrzne nie oberwały zbyt mocno. Jestem w domu, czuwam przy niej. trzymajcie kciuki. Quote
Recommended Posts