Agata69 Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 Dwa telefony o Księcia. I już serce boli. Quote
Agata69 Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 https://m.facebook.com/Piesbook/photos/pcb.496634183827428/496633490494164/?type=1&source=48&ref=bookmarks&_ft_=top_level_post_id.496634183827428 Quote
jola&tina Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Tak to już w życiu jest . Radość i smutek na zmianę. A telefony o Księcia dobre? Czy nic z tego? Quote
bela51 Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Współczuje Agatko. Mnie ciagle przychodzi na mysl to co kiedys powiedział Sofokles. Co jest najwiekszym szczesciem. Quote
Agata69 Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 Dorwałam się d kompa. Ksiaze. Jutro z dziką rozkosza ucimamy mu jajka. Quote
Agata69 Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 Hej, nikt nie słyszy , że szukam domu, bo jestem taka maleńka i bezbronna? A ja jestem psem idealnym. Po pierwsze jestem kieszonkowa, dzisiaj na przykład byłam z opiekunką w banku i nikomu nie przeszkadzałam. Jestem bardzo grzeczną, dużo śpię, nie rozrabiam nie niszczę, bo po co. Wszystko umiem i rozumiem. Wiem, że czasami jesteście dziwni ale bardzo was kocham. Nie mam za dużo wymagań. Zjem wszystko, byle nie było za twarde, bo moje ząbki, mhm. .. w większości to już przeszłość. Trzeba mnie czasami okryć lub ubrać, bo marznę, tylko błagam-gustownie! Jestem Wisia wrzucona na śmierć do Wisły - czekam na ciebie CZŁOWIEKU. kontakt 509 727 921 Quote
Agata69 Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 Pantera siedzi w schronisku już jakiś czas a to taka fantastyczna sunia. Duża, piękna, pręgowana. Bardzo otwarta na ludzi. Jest psem pełnym energii, wesołym, lekko do monumentalne w stadzie. Jest bardzo skoczna. Uwielbia wodę, nurkowe, pięknie bawi się patyki em, kamieniem, piłką. Ładnie chodzi na smyczy i grzecznie jeździ w aucie. Bardzo łagodna. Idealny towarzysz dla osoby aktywnej, ale też sprawdzi się jako obrońca posesji. Czeka już tak długo... Kontakt: 509 727 921 Quote
bela51 Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Zaliczka z bazarku fony juz poleciała. ( 100 zł ) Quote
Agata69 Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 Zaliczka z bazarku fony juz poleciała. ( 100 zł ) Dziękuję kochana, zasponsorowaLyście kastrację Księcia. Quote
mar.gajko Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Piękne sobole. :) Wisia w ubranku wymiata. Ale na zime to jej jakiesik norki albo co, trzeba będzie. Quote
Agata69 Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 Książę ma powikłania po kastracji. O losie. Quote
bela51 Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Książę ma powikłania po kastracji. O losie. I co z nim ? Napisz, bo sie martwie.. Quote
bela51 Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Całe szczeście, Czasem zastanawiam sie, czy starym psom nie nalezałoby oszczedzic takich zabiegów ( poza ratujacymi zycie). Moja Janka ma 12 lat. Powinnam jej wyczyscic zęby , gdyz całe zycie miała z tym problem. Dwa lata temu miała ostatni zabieg (straciła wtedy 7 sztuk) !. A teraz panicznie sie boje, ze moze jej sie cos stac a ja nie poradze sobie z poczuciem winy. Quote
Agata69 Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Bela, Książę jest młodziutki. A stare psy dzięki zabiegom mają zapewniony komfort życia. I tak będziemy musiały pożegnać nasze psy. Oby nie odwrotnie. Astor czuje się dobrze, dostaje dobrą karmę wątrobowców. Rany na pysku pozamykane. Zęby nie bolą, chodzi sobie po posesji, jest zadowolony. Tylko upierdliwy bo dużo i bez sensu szczeka. Natomiast nie żyje Starek Skarpetek. Przeżył u Gity ponad 2 lata. W Schronisku został by uśpiony zaraz po kwarantanie. Wisia może jechać do domu gdzie jest Ruda i Lena. Wiem że będą ją kochać i opiekować się, ale nie wiem czy mam prawo dawać im kolejnego starego psa Oni mają 2 stare yorki, ok. 12 letnie, 15 letnią Rudzie i młodą Lenkę. Jeżeli nic nie znajdę to mam przywozić. A mi jest coraz trudniej... Quote
bela51 Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Ciesze sie, ze z Ksieciem juz ok. Sadziłam, ze on tez jest juz leciwy. :) Quote
jola&tina Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Starek Skarpetek - pamiętam jak go wiozłaś kawał drogi do DS. Mówiłyśmy wtenczas, że pożyje staruszek w dobrych warunkach przynajmniej tych kilka ostatnich miesięcy. Żył dwa lata. Quote
Agata69 Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Starek Skarpetek - pamiętam jak go wiozłaś kawał drogi do DS. Mówiłyśmy wtenczas, że pożyje staruszek w dobrych warunkach przynajmniej tych kilka ostatnich miesięcy. Żył dwa lata. Ponad 2 lata, dobrze mu było wg relacji opiekunki. Gdyby nie nowotwór dziąsła jeszcze by pożył. W środę Książę jedzie do ds. Była wizyta i wypadła ok. Dzisiaj chłopaki poszli na wieś na giganta Spotkałam ich na drodze wracając ze sklepu wiejskiego. Mam na myśli Mioda i Księcia. ☺ Quote
Agata69 Posted August 6, 2015 Author Posted August 6, 2015 Zawiozłam Księcia do domu. Wczoraj. Strasznie to przeżyłam i on też. Dom na wsi ale z miasto wym podejściem. Na razie się nie ciesze bo Książę szczyt w domu i goni kota. O Wisię nadal nikt nie pyta. Zrobiłam sobie remont w mieszkaniu, ma czyściutka i ładnie. Jak wrócimy ze wsi pieski pewnie odpowiednio zajmą się moim mieszkaniem. Ja się zabiję. Quote
Agata69 Posted August 6, 2015 Author Posted August 6, 2015 Czy na tym forum można kogoś zablokować? To znaczy żeby nie czytał naszych postów? Quote
Agata69 Posted August 6, 2015 Author Posted August 6, 2015 Kinga dziś znalazła na ulicy bardzo wygłodzona i głodną sukę a ta zaprowadziła ją do lasu, do nory pełnej... szczeniaków. Dokładnie 8. Towarzystwo trafiło do dt, ja przekazała dla nich budę po Szopie i Dodzie. To tak jakbyście pytały co tam u mnie słychać. Quote
mar.gajko Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Czy na tym forum można kogoś zablokować? To znaczy żeby nie czytał naszych postów? Tak, to chyba nie. Możesz nie widzieć czyichś postów, jak go dasz w "ignorowani". Quote
Recommended Posts