Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słyszałam w TV o nawałnicach w ok.Włocławka. Od razu pomysłałam o Tobie :( No i w zła godzine chyba...

U mnie nawet porzadnej burzy nie było w tym roku.. Troche popadało i pogrzmiało.

Zwariowana ta pogoda coraz bardziej :(

Posted

Było strasznie ale nie zdążyłam się bać bo musiałam pocieszać psy. Mysza uciekła za lodówkę przesuwając ja o kilkanaście cm. Ti wielka lodów a z zamrażarką.

Posted

Nie ma leniucha wania, ciągle coś. Ruszyły my z dużą akcją pomocową dla schroniska. Zmienił się dyrektor, jest fajna współpraca. Obnaża się też nędza schroniska i wieloletnie zaniedbania. Już są zmiany ale potrzeba rewolucji. Dzisiaj wprowadzamy do schroniska nową grupę wolontariuszy. Wczoraj było zebranie. Jeżdżę tak codziennie między wsią a miastem. Z Miodem bo inaczej ucieka i siedzi na wiejskiej drodze i czeka... jeszcze wczoraj zaczął mi się remont w mieszkaniu. Syn przyjechał z Krakowa i zdręcza o różne rzeczy. Nadal mam 2 tymczasy: Wisię i Księcia. Właśnie zaczyna się burza. Tak po krócej bo zaraz wyjeżdżam do schroniska.

Posted

Chociaż to życia popołudnie, jest cudnie.

Agato poetko, co jest przyczyną Twojej radości?

Szczęściem należy się dzielić. Podziel się z nami!

Sie powtarzam, ale pewno Ci umkneło :)

Bela, Ty o takich przyziemnych sprawach, a Agata w chwili euforii i natchnienia, nie wie nawet gdzie ziemia

Posted

Agato poetko, co jest przyczyną Twojej radości?

Szczęściem należy się dzielić. Podziel się z nami!

Bela, Ty o takich przyziemnych sprawach, a Agata w chwili euforii i natchnienia, nie wie nawet gdzie ziemia

Bo u mnie życia zmierzch, to romantyzm mi zdechł :(

Posted

Zdjęłam Wiśce szwy z brzucha. Jutro jadę zawieźć Maję do nowego dt z opcją ds. Mam też pogrzeb. Umarła Halinka. Jak urodziłam Marysię trochę mi pomagała w domu. Była u nas na prawach rodziny. Wszyscy trąbią o śmierci Kulczyka a mi po głowie chodzi tekst Sojki:
"Wszyscy równi wobec śmierci i płomienia...."