Agata69 Posted May 18, 2015 Author Posted May 18, 2015 Nie nadążam. Gdzie do Rudej? Do domu? Nie zarzekaj się, bo to prowokuje los. No do domu, a gdzie? Ruda staruszka, wyadoptowana pzed Wielkanocą. Lenka jedzie na ds do Rudej. KPW? Mar.gajgo, ty jedz więcej orzechów. Quote
mar.gajko Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 No do domu, a gdzie? Ruda staruszka, wyadoptowana pzed Wielkanocą. Lenka jedzie na ds do Rudej. KPW? Mar.gajgo, ty jedz więcej orzechów. Orzechy? Orzechy? Co to jest "orzechy" ;) Quote
jola&tina Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Mnie nawet orzechy nie pomogą, ale cieszę się, że Lenka jedzie tak, gdzie pojechać powinna! Lenka jedzie do Rudej. Taka sytuacja. :smile: A ja nie biore juz psa do wakacji. Do wakacji już niedaleko. Jak wytrzymasz bez nowego czworonoga. Quote
mar.gajko Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 No to Chaps został? Bo Astror to chyba dożyje w dt. Quote
Agata69 Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 Takie mam cziłki do adopcji, trudne bo to smaczny kasek dla handlarzy. A Lenka jedzie do ds w sobotę. . Quote
Agata69 Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 Kala, była u Mikołaja na ds w lato. Wyadoptowana w sierpniu. Mieszka ze świetną rodzina w Grudziądzu. A Mikołaj czeka na wyniki matury. Quote
Agata69 Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 No to Chaps został? Bo Astror to chyba dożyje w dt. A Chapsa nie ma telefonów, a jezeli są to beznadziejne. Quote
mar.gajko Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Kala piękna. Cziłały trzeba wysterylizować, bo nigdy nie będzie pewności, że "raz", "dla zdrowia", "przez przypadek", ludzi eni ebędą szczenić, cokolwiek teraz będą mówić. A na Chapsa też przyjdzie kolej :) Quote
bela51 Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Takie mam cziłki do adopcji, trudne bo to smaczny kasek dla handlarzy. A Lenka jedzie do ds w sobotę. . Podziwiam Cie, skad bierzesz domy w takim tempie !!! Ale małym psom lepiej sie zyje, kazdy ma ochoty przytulic a potem moze zaadoptowac. Dla duzych tylko buda, w pakiecie z łancuchem :( Quote
Agata69 Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Wróciłysmy z Warszawy. Astor w dobrym stanie, wyglada dobrze, spokojny, nie wyglada na chorego, choć pyszczek biedny. Niestety opiekunka ma kłopoty mieszkaniowe, nie wwiem czy nie będziemy mu szukać nowego dt. Ale spokojnie, mamy jeszcze czas. . Quote
mar.gajko Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 To kiepsko się złożyło, on się pewnie już i do niej i do domu przyzwyczaił. Quote
Agata69 Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Ponieważ zawiozłysmy Lenkę do ds, odwiedziłysmy też Rudą bo to ten sam dom. Rudzia czysciutlka i wyczesana. Ustabilizowana emocjonalnie, silnie związana z opiekunką. Przeszła zabieg usunięcia guza listwy mlecznej i czyszczenie zębów. Jest zupełnie innym psem niz ta wycofana , nie wychodzaca z budy smierdzaca moczem suka sprzed 2 miesięcy. Pięknie. Quote
Agata69 Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Astor sie przyzwyczaił i ona tez. Nie bardzo chce go oddać, widać ze jej zależy. Mamy jeszcze czas do końca czerwca, moze jednak uda im sie wszystko poukładać. Quote
Agata69 Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 I Lenka. Została w domu Gosi I Tomka. Opuściłyśmy ten dom z ciężkim sercem widząc cierpienie rozstania w oczach małej. Bardzo nas myszka pokochała i zaufała. W jej myśleniu porzuciłyśmy ja. Pozwoliłysmy bardzo nierozważnie na bardzo duża z nią zażyłość. Teraz cierpi, ale jesli tylko wszystko sie ułozy będzie miała odpowiedzialnych i dobrych opiekunów. I długie dobre życie. Bardzo mi ciężko, Marysia tez przezywa. Coraz trudniej. Quote
Agata69 Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Chcę odpocząć przynajniej przez czerwiec. Jak wezme wczesniej psa do domu to mnie oplujcie. Quote
Agata69 Posted May 25, 2015 Author Posted May 25, 2015 Dzięki Fonie Chaps w ogólnopolskiej gazecie sprzedawanej w Biedronce. Quote
Agata69 Posted May 28, 2015 Author Posted May 28, 2015 Lenka odpoczywa na kanapie. Wydaje się że się udało. O Chapsa 1 telefon, dom będzie sprawdzany. szukam czegoś dla astora. Quote
Agata69 Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 Chaps idzie do domu. Lenka się zadomowiła i rozrabia jak zając w kapuście. Zapadla decyzja o szukaniu innego domu dla Astora. Marzę o tym, by znalazł się ds z dobrym, troskliwym człowiekiem. 1 Quote
Agata69 Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 Chaps pojechał do domu. Ja szukam miejsca dla Astora. Quote
Recommended Posts