jola&tina Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 W tym domku z Lulusiem jest też sunia Dora - Lolusiowa towarzyszka tułaczego życia??? Domek dla Misia - miejmy nadzieję, że to będzie w końcu ten!!!! PS. ja też chcę toruńskie pierniki. Quote
mar.gajko Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Trzymamy kciuki za sobote i zapytujemy co tam słychac. Quote
Agata69 Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Jutro jedziemy , jezeli pani potwierdzi smsa o wizycie. Jest mi coraz ciężej z 4 psami. Miodek odmówił wspólnych spacerów. On nie chce leciec na oslep, chce spokojnie spacerować, łapka za łapka. W związku z tym mam teraz po 3 tury spacerów. Najpierw wyosze Myszę , która sie załatwi albo nie. 50 na 50. Potem Miodeczek. Na końcu Misio i Psota, którzy potzrebuja długiego i energicznego spaceru. Wyspacerowana jestem po wsze czasy. Quote
Agata69 Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 W ogóle nie pojechałam. Dom jak się okazuje znany wolontariuszom z Torunia. Mieli psa ze schroniska i sobie nie radzili, nie słuchali rad behawiorysty. Pies miał lęk separacyjny. Oddali go do schroniska i pies tej samej nocy został zagryziony w kojcu. Odechciewa mi sie wszystkiego. A to Misia miejscówka nocna, na kanapie, wśród hiszpańskich poduszek. Quote
mar.gajko Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 To biało rude to takie ... puszyste jest :) Quote
Agata69 Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 To biało rude to takie ... puszyste jest :) Tak, biało rude obecnie jest w fazie kuli. Quote
mar.gajko Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Tak, biało rude obecnie jest w fazie kuli. Czyli faza IDEAŁU. Pysznie :) Quote
Agata69 Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Komu mogę wysłac fotki na bazarek? Kto mi wstawi na wątek? Quote
jola&tina Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Komu mogę wysłac fotki na bazarek? Kto mi wstawi na wątek? Możesz wysłać do mnie, ale wstawię dopiero wieczorem (późnym wieczorem). Może być? Quote
Agata69 Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Możesz wysłać do mnie, ale wstawię dopiero wieczorem (późnym wieczorem). Może być? przypomnij mi mejla. Quote
mar.gajko Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Jak tak ładnie prosisz, to mozesz i mi wysłac. Też wieczorem dopiero. Quote
Agata69 Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 znalazłam oba adresy i wysłąłam foty. Quote
jola&tina Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Dodam trochę fantów, ale nie wiem czy będą pasowały na taki ekskluzywny bazarek.Agata, skąd Ty bierzesz takie ładne rzeczy??? A więc: Komplet pościeli z haftem - nowy, ale bez metki i opakowania. 2 poszewki na poduszki 72x72 2 poszewki na jaśki 37x37 poszwa na kołdrę 176x205 - przeszywana na środku, z "okienkiem" prześcieradło 170x210 - przeszywane na środku,szew niedoszyty na długości ok 7 cm (można zeszyć ręcznie). Kolor trochę bardziej żółty niż na zdjęciu. Białe prześcieradło 100% bawełna - nowe, wymiary 160x200 Długopis PARKER - nowy Pantofelki - nowe, rozmiar 37 Quote
jola&tina Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Czarne rajstopy kryjące z dużym klinem - nowe, skład bawełna + elastan Ciepłe skarpety - nowe, rozmiar +- 24 No to jedziemy dalej Quote
Agata69 Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Piekne fanty Jolu, tylko podaj mi jeszcze ceny. A dla poprawy nastroju pozdrowienia od Biszkopta. Kochany Biszkopcik, zrezygnowany w schronisku nie czekał już na nic. Ale los przeznaczył mu jeszcze na starość wiele dobrego. Adoptowany przez Grażynkę, szczęsliwy w nowym domu z dobrymi ludźmi i psimi kolegami. Na fotce świąteczny spacer, a na nim Grażynka z rodziną, Łatka i As, Box, Biszkopt i Delma. Quote
Agata69 Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Jutro usiądę i zrobie bazarek. Ciuchy już nie potrzebne bo schudłam i nie zamierzam wrócic do poprzedniego wcielenia. Jesteśmy z Maria chore, ja mam grype a Maria swoje słynne infekcje po 40 stopni gorączki. Na dwor z psami wychodze okutana jak uciekinier z gułagu. Quote
Recommended Posts