mbaszeski Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Dostałem taką wiadomość na PIESBOOK [FONT=lucida grande]Witam, [/FONT] [FONT=lucida grande]Na stacji benzynowej koło WARSZAWY, w niedziele z samego rana zostal porzucony maly piesek, wielkościa przypominający sarenkę. Jest bardzo wystraszony i nieufny. Przed chwilą dzwonilam na stację benzynową, dowiedzialam się ze piesek całą noc spędził na podwórku na tej stacji. Dostal jesc od pracowników ale nikt nie mogl go wziasc do domu. to jest ta stacja :[/FONT] [FONT=lucida grande]Nazwa: Stacja Paliw Statoil Sp. z o.o. [/FONT] [FONT=lucida grande]Adres: Janówek 16, 05-600 Janówek[/FONT] [FONT=lucida grande]tel: 486642018[/FONT] [FONT=lucida grande]Do kogo mogę się zgłosić aby ktoś go uratował ? nie wiem, straż miejska, schronisko ? BŁAGAM O POMOC[/FONT] [FONT=lucida grande]Wczoraj byłam na ten stacji i próbowałam go złapac lecz nie dało się...a nie mialam jedzenia i nie mialam czym go zwabic. Dzis jestem juz u siebie w domu, 250 km od tego miejsca i nie mogę mu pomóc. Gdybym miała bliżej, przyjechałabym po niego z kiełbasą i zabrała do siebie. Proszę pomóżcie, niech ktoś się nim zaopiekuje. Biedulek zamrznie, jest taki malutki. Cały się strząsł wczoraj. Proszę o pomoc..podaję na wszelki wypadek nr do siebie : ********. Jutro pracownicy stacji mają mi przesłać mmsem zdjęcie psiaka. Pozdrawiam Musze coś wykombinować. (jeśli ktoś chce numer to priv, nie powinienem tak publicznie pisać numer tej pani )[/FONT] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Może niech pani poprosi o pomoc fundację Mikropsy, oni są z Wawy. Grazia u nas. Ogólnie ok, cieszyła się , wygląda dobrze. Quote
Agata69 Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='mbaszeski']Dostałem taką wiadomość na PIESBOOK [FONT=lucida grande]Witam, [/FONT] [FONT=lucida grande]Na stacji benzynowej koło WARSZAWY, w niedziele z samego rana zostal porzucony maly piesek, wielkościa przypominający sarenkę. Jest bardzo wystraszony i nieufny. Przed chwilą dzwonilam na stację benzynową, dowiedzialam się ze piesek całą noc spędził na podwórku na tej stacji. Dostal jesc od pracowników ale nikt nie mogl go wziasc do domu. to jest ta stacja :[/FONT] [FONT=lucida grande]Nazwa: Stacja Paliw Statoil Sp. z o.o. [/FONT] [FONT=lucida grande]Adres: Janówek 16, 05-600 Janówek[/FONT] [FONT=lucida grande]tel: 486642018[/FONT] [FONT=lucida grande]Do kogo mogę się zgłosić aby ktoś go uratował ? nie wiem, straż miejska, schronisko ? BŁAGAM O POMOC[/FONT] [FONT=lucida grande]Wczoraj byłam na ten stacji i próbowałam go złapac lecz nie dało się...a nie mialam jedzenia i nie mialam czym go zwabic. Dzis jestem juz u siebie w domu, 250 km od tego miejsca i nie mogę mu pomóc. Gdybym miała bliżej, przyjechałabym po niego z kiełbasą i zabrała do siebie. Proszę pomóżcie, niech ktoś się nim zaopiekuje. Biedulek zamrznie, jest taki malutki. Cały się strząsł wczoraj. Proszę o pomoc..podaję na wszelki wypadek nr do siebie : ********. Jutro pracownicy stacji mają mi przesłać mmsem zdjęcie psiaka. Pozdrawiam Musze coś wykombinować. (jeśli ktoś chce numer to priv, nie powinienem tak publicznie pisać numer tej pani )[/FONT] Trzeba poszukać dziewczyn z okolic. Gdzie jest ten Janówek? To jest blisko Warszawy? Quote
Agata69 Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 Mamy nowego psa w boksie, młoda sunia leżała na trasie, na pasie zieleni. Na razie szukamy własciciela. Quote
mbaszeski Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 to jest ok 30-40 hm od dzielnicy Bemowo we Wawie. Mam plan pani Agato, więc dlatego dzwoniłem. Quote
mbaszeski Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Jakiś pan się zainteresował nim. Czekam na wiadomość czy się nim zaopiekuje . Ja w ten weekend jadę do Warszawy na noc, także gdyby go nie wziął to podjadę z tatą po pieska i zabieram go do domciu :) Quote
Agata69 Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 (edited) Tak mamy lalę. Suzi 2. mloda, sliczna, uparta i zaszczana. Musi byc równowaga. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited December 13, 2013 by Agata69 Quote
Agata69 Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 Ale najważniejsza wiadomość: Nero wrócil z gigantu. Na razie mało wiem, pozwalamy opaśc emocjom. Quote
Agata69 Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 Jutro jade do schroniska. trzymajcie kciuki. Quote
mbaszeski Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 I jak zwykle kiedy jest wyjazd to ja nie mogę jechać, ja to mam pecha :-( Quote
Agata69 Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 Uploaded with ImageShack.us dziewczynka od dzisiaj w domu, byc może stalym, zalezy od tego czy sie zaaklimatyzuje. Proba do niedzieli, w niedziele woz albo przewoz. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Taka mini collie z z niej;) Trzymam kciuki za dziś... Quote
asiuniab Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 no to ja też za małą trzymam; oby Państwo fundowali małej trochę pracy i ruchu, bo tego typu psiaki tego wymagają:) Quote
Agata69 Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 Bylismy w schronisku. Relacje sa chlodne ale poprawne. Udalo sie sfotografowac 4 psiaki, w tym jedna suke , ktora trzeba szybko wyciagac bo ma straszna sraczke od dawna. czekam na fotki i zaraz wstawie. Quote
tanitka Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 czyli to było pokazanie kto tu rządzi Quote
Agata69 Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 (edited) Czasami na spacerze jest śmiesznie, bardzo miłośnie. Mały zimowy lansik. Edited December 15, 2013 by Agata69 Quote
Agata69 Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 Taka cudna, młoda sunia siedzi w schronisku, m aok. 1,5 roku, jest bardzo pro ludzka i wg mnie bardzo chora. Leci z niej kupa o wygladzie kakao. Do wyciągnięcia na cito. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Agata69 Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 Mały, jurny, dosc mlody, energiczny, zdezorrietowany. Uploaded with ImageShack.us Quote
tanitka Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 no,no co tam się dzieje na tych spacerkach :) Quote
Agata69 Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 Taki maluszek czeka na szanse. Znaleziony z obrożą i smycza, jakby komus zginał. Na razie nikt go nie szuka. Uploaded with ImageShack.us I taki piesek, straszny wiercipieta, sidzi ju długo. Uploaded with ImageShack.us Quote
Agata69 Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 Wiesci od Nero po ucieczce. Nie jest bez problemów, cały czas martwie sie o tą adopcję. [FONT="][/FONT] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
AniaB Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='Agata69'] Uploaded with ImageShack.us dziewczynka od dzisiaj w domu, byc może stalym, zalezy od tego czy sie zaaklimatyzuje. Proba do niedzieli, w niedziele woz albo przewoz. Agata, jakby był jakis problem z ta sunią, to u nas bardzo prężnie działają dziewczyny od collaków - na pewno pomogą małej.. Słodka jest!!:) Daj znać w razie czego:) Quote
Agata69 Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='AniaB'] Agata, jakby był jakis problem z ta sunią, to u nas bardzo prężnie działają dziewczyny od collaków - na pewno pomogą małej.. Słodka jest!!:) Daj znać w razie czego:)[/QUOTE] No to daje, sunia wrocila z adopcji po 3 dniach. Jestesmy zapsieni po kokarde. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 co się dzieje z tymi ludźmi.... Quote
Recommended Posts