Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałem taką wiadomość na PIESBOOK
[FONT=lucida grande]Witam, [/FONT]

[FONT=lucida grande]Na stacji benzynowej koło WARSZAWY, w niedziele z samego rana zostal porzucony maly piesek, wielkościa przypominający sarenkę. Jest bardzo wystraszony i nieufny. Przed chwilą dzwonilam na stację benzynową, dowiedzialam się ze piesek całą noc spędził na podwórku na tej stacji. Dostal jesc od pracowników ale nikt nie mogl go wziasc do domu. to jest ta stacja :[/FONT]

[FONT=lucida grande]Nazwa: Stacja Paliw Statoil Sp. z o.o. [/FONT]
[FONT=lucida grande]Adres: Janówek 16, 05-600 Janówek[/FONT]
[FONT=lucida grande]tel: 486642018[/FONT]

[FONT=lucida grande]Do kogo mogę się zgłosić aby ktoś go uratował ? nie wiem, straż miejska, schronisko ? BŁAGAM O POMOC[/FONT]

[FONT=lucida grande]Wczoraj byłam na ten stacji i próbowałam go złapac lecz nie dało się...a nie mialam jedzenia i nie mialam czym go zwabic. Dzis jestem juz u siebie w domu, 250 km od tego miejsca i nie mogę mu pomóc. Gdybym miała bliżej, przyjechałabym po niego z kiełbasą i zabrała do siebie. Proszę pomóżcie, niech ktoś się nim zaopiekuje. Biedulek zamrznie, jest taki malutki. Cały się strząsł wczoraj. Proszę o pomoc..podaję na wszelki wypadek nr do siebie : ********. Jutro pracownicy stacji mają mi przesłać mmsem zdjęcie psiaka. Pozdrawiam

Musze coś wykombinować. (jeśli ktoś chce numer to priv, nie powinienem tak publicznie pisać numer tej pani )[/FONT]

Posted

[quote name='mbaszeski']Dostałem taką wiadomość na PIESBOOK
[FONT=lucida grande]Witam, [/FONT]

[FONT=lucida grande]Na stacji benzynowej koło WARSZAWY, w niedziele z samego rana zostal porzucony maly piesek, wielkościa przypominający sarenkę. Jest bardzo wystraszony i nieufny. Przed chwilą dzwonilam na stację benzynową, dowiedzialam się ze piesek całą noc spędził na podwórku na tej stacji. Dostal jesc od pracowników ale nikt nie mogl go wziasc do domu. to jest ta stacja :[/FONT]

[FONT=lucida grande]Nazwa: Stacja Paliw Statoil Sp. z o.o. [/FONT]
[FONT=lucida grande]Adres: Janówek 16, 05-600 Janówek[/FONT]
[FONT=lucida grande]tel: 486642018[/FONT]

[FONT=lucida grande]Do kogo mogę się zgłosić aby ktoś go uratował ? nie wiem, straż miejska, schronisko ? BŁAGAM O POMOC[/FONT]

[FONT=lucida grande]Wczoraj byłam na ten stacji i próbowałam go złapac lecz nie dało się...a nie mialam jedzenia i nie mialam czym go zwabic. Dzis jestem juz u siebie w domu, 250 km od tego miejsca i nie mogę mu pomóc. Gdybym miała bliżej, przyjechałabym po niego z kiełbasą i zabrała do siebie. Proszę pomóżcie, niech ktoś się nim zaopiekuje. Biedulek zamrznie, jest taki malutki. Cały się strząsł wczoraj. Proszę o pomoc..podaję na wszelki wypadek nr do siebie : ********. Jutro pracownicy stacji mają mi przesłać mmsem zdjęcie psiaka. Pozdrawiam

Musze coś wykombinować. (jeśli ktoś chce numer to priv, nie powinienem tak publicznie pisać numer tej pani )[/FONT]

Trzeba poszukać dziewczyn z okolic. Gdzie jest ten Janówek? To jest blisko Warszawy?

Posted

Jakiś pan się zainteresował nim. Czekam na wiadomość czy się nim zaopiekuje . Ja w ten weekend jadę do Warszawy na noc, także gdyby go nie wziął to podjadę z tatą po pieska i zabieram go do domciu :)

Posted

Bylismy w schronisku. Relacje sa chlodne ale poprawne. Udalo sie sfotografowac 4 psiaki, w tym jedna suke , ktora trzeba szybko wyciagac bo ma straszna sraczke od dawna. czekam na fotki i zaraz wstawie.

Posted

[quote name='Agata69']

Uploaded with ImageShack.us

dziewczynka od dzisiaj w domu, byc może stalym, zalezy od tego czy sie zaaklimatyzuje. Proba do niedzieli, w niedziele woz albo przewoz.

Agata, jakby był jakis problem z ta sunią, to u nas bardzo prężnie działają dziewczyny od collaków - na pewno pomogą małej.. Słodka jest!!:)
Daj znać w razie czego:)

Posted

[quote name='AniaB']

Agata, jakby był jakis problem z ta sunią, to u nas bardzo prężnie działają dziewczyny od collaków - na pewno pomogą małej.. Słodka jest!!:)
Daj znać w razie czego:)[/QUOTE]

No to daje, sunia wrocila z adopcji po 3 dniach. Jestesmy zapsieni po kokarde.