Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tanitka']no i jak Zuzia?[/QUOTE]

Zuzia jak Zuzia, wiekszych zmian nie przewiduje. Martwie sie tylko o ludzi, czy zaakceptuja ja taka jaka jest.

Posted

[quote name='tanitka']no ale pewnie uprzedzałaś przed adopcją jaki ma styl i charakter i jakoś sie zdecydowali myślisz, że mogą zmienić zdanie? :([/QUOTE]

Jakies takie mam przeczucia. Wczoraj rozmawiałam z panią, starają sie wszyscy. Moze będzie dobrze jednak? Wypada mi tylko czekać.

No nic, biore sie do roboty, inne psy czekają.

Ajsza wróciła do schronu. Wyje. Złamało ją to.

Posted

Dzisiaj został wyadoptowany mniejszy szczeniak z wysypiska. Prawdopodobnie dzisiaj tez do domu trafi drugi - do mojej koleżanki z pracy.

Doszło 60 zł, od Tanitki i Magdyski, dziękujemy. Niestety dt ma kłopoty z sasiadami z powodu psów i na raazie nie weźmie tej suni, która siedzi w schronie juz 3 lata (bez spacerów). Szukam czegos usilnie, chyba ze dt się złamie, co jest mozliwe.

Posted (edited)

Przecudny maleńtasek, bardzo wystraszony, na smyczy nie zrobił nawet jednego kroku. Myslę, od rana żeby go zabrać. Niestety wyjeżdżam 11 tego. I co tu zrobić/

Uploaded with ImageShack.us

Starsza suka. Brzydka jak nieszczeście, ale miła przyjazna, pozytywna. Ktoś przywiązał ja w lesie na pewną śmierć.

Młodziutki, ładniutki, zalety. Nazwałam go roboczo Pongo.

Edited by Agata69
Posted

Wiesci od Zuzi:

Zuza powolutku do nas się przyzwyczaja, reaguje na nasze wołanie, jest wybredna z jedzeniem, wybrała sobie kanapę na której śpi, uwielbia chodzić na spacery ..... no i jeszcze jest strachliwa. Bardzo się cieszy na nasz widok, domaga się pieszczot dając nam znać - liże nas. Kupiliśmy jej zabawki, ale nie wie co z nimi robić.... Pewnie nigdy nie miała.
Jest naszym członkiem rodziny .... będzie dobrze, bo już jest lepiej.

Posted

[IMG]http://img855.imageshack.us/img855/5425/l86.jpg[/IMG]

malutki adoptowany. I Baron, mix doga niemieckiego z dt. I dzwonia ludzie, nasza praca nie idzie na marne.

Posted

Dziewczyny, ja w niedziele wyjeżdżam na 2 tygodnie, wiec adopcje pewnie troche zwolnia. Ale wracam 24- tego i biore sie do intensywnej pracy. Przede wszystkim wyciagamy kolejną sunie. Pieniążki , które wysłałayście pójdą na karmę dla tej suczki. Na razie leżą na koncie i czekaja. Bardzo wam dziękuję.

Posted

Nic z tego co myslicie, żadnego odpoczynku. Jade na kurs, 8 godzin dziennie teoria i praktyka, nie ma zmiłuj.
A akumulatury naładowałam, jak rusze to drżyjcie narody.

Posted

Rzutem na taśmę wyadoptowałam Szarka.

[IMG]http://img266.imageshack.us/img266/665/dsc9497z.jpg[/IMG]

A jutro na adopcje maja 4 psy: Czarny, Koncka, Pusia, Zuzia Duża. Trzymam kciuki za każdego z nich.

Posted

tanitka napisał(a):
dziewczyno, Ty wyjechana miałaś być, a Ty adopcje na odległość jeszcze robisz?! :)

Kochana, ja wyjechałam w niedziele o 14 stej. Zuzie adoptowali o 13.30. Taki ostatni rzut na taśmę.
w wakacje poszło kilka psów, dziś o tym myslałam - duża i mała Zuzia, Szarek, Łatka, Czarek/Max, 2 szczeniaki z wysypiska, Grasia, Megan. Doliczyła sie 9. A wakacje sie jeszcze nie skonczyły... Nie jest źle.

Posted

Wiesci z ds Szarka:

[FONT=arial]Witamy Pani Agato Szarek jest cudowny i bardzo kochany jesteśmy zadowoleni że tak szybko nas zakceptował lubi bardzo zabawy chetnie chodzi na spacery i ładnie chodzi na smyczy mieliśmy na początku problemy z jedzeniem ale teraz jest ok byliśmy u wterynarza obejrzał go i powiedział że jest zdrowy zapisał serie tabletek na odrobaczanie jesteśmy bardzo szczęśliwi że mamy Szarka że możemy chociaż jednego pieska uratować i kochać go i traktowc jak pełnego członka naszej rodziny napewno zazna dużo[/FONT]
[FONT=arial]miłości i czułosci jak dotychczas jest wspaniały i odwdzięcza naszą miłość do niego jest poprostu KOCHANY i brak nam słow na tę kochaną mordkę bo możana pisać i pisać jeszcze raz serdecznie dziękujemy Pani za pieska życzymy wszystkiego dobrego i pozdrawiamy sredecznie no i mamy nadzieję że będziemy w kontakcie[/FONT]