KingaMizak Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Dziękuję Agatka. Cieszę się bardzo, a jeszcze bardziej będę jak już będzie w SWOIM nowym domku:) Chciałabym, żeby to szybko się stało, aby zaoszczędzić dodatkowego stresu Murzynkowi. Jeśli ktoś może pomóc w organizacji w jaki kolwiek sposób będziemy wdzięczne. Quote
magdyska25 Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='Agata69']Mamy cud!!!!! Murzynek już poza schroniskiem, czeka na transport do Ds. Brawo Kinga! ale cudnie! lecę na wątek psiaka. Quote
KingaMizak Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Dziękuję Agata :) dzięki temu że stworzyłaś ten wątek, tak wiele osób o wielkim sercu chce nam pomóc. [FONT=lucida grande]JESZCZE RAZ OGROMNE DZIĘKI ♥[/FONT] Quote
Agata69 Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 tanitka napisał(a):Super sprawa z Murzynkiem :) Noo, a ja mam w końcu do pomocy kogoś kto jest równie jak ja walnięty i zaangazowany w pomoc tym biedakom. Właśnie wybieramy sie do schronu, chcemy dać szanse kolejnym kilku biedakom. Quote
KingaMizak Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Tak kochani powstała po naszej wizycie w schronie galeria kolejnych pięknych psiaków. Ja czekam na zdjęcia i biorę się do roboty, by więcej takich "Murzynków" szybko wyadoptować :) Trzymajcie kciuki. Quote
Agata69 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Ajsza wraca z adopcji. Demoluje mieszkanie jak zostaje sama. Nie wiem co robic. Quote
Agata69 Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 (edited) Boniek, modziutki piesek w typie spaniela, fantastyczny. Uploaded with ImageShack.us Argo, okolo roczny spaniel z etykietą agresywnego. miałam z nim przyjemność dwa razy, nie wykazywał takich cech. Uploaded with ImageShack.us Przepiekny, ogromny, młody pies Czarny. rewelacja. Peny, młodziutka sunia, z malutka domieszką amstaffa. Chce sie bawić a siedzi zamknięta i bardzo się boi. Uploaded with ImageShack.us Klasyczny, duży owczarek niemiecki. Młody i łagodny, daje łape. bardzo chudy. Czarek. Uploaded with ImageShack.us Przedcudny Miś, prawdopodobnie szkolony, bardzo zdezorientowany. Uploaded with ImageShack.us Kazdy pies którego wyprowadzilismy okazywał sie piękny i wyjątkowy. One czekaja na pomoc. Edited June 25, 2013 by Agata69 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 ajjj Ajsza dała popis .... widać,że ma charakter północniaka...tylko co dalej .... Nowe psiaki są cuuuuudne! Ten owczar to w jakim wieku? A - i prześlij mi na pw konto swoje, wyślę grosik . Quote
Agata69 Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Ania+Milva i Ulver napisał(a):ajjj Ajsza dała popis .... widać,że ma charakter północniaka...tylko co dalej .... Nowe psiaki są cuuuuudne! Ten owczar to w jakim wieku? A - i prześlij mi na pw konto swoje, wyślę grosik . Czarek owczarek po zębach sadząc moze mieć na maksie 2 lata. Jak będziesz miała chętnych przywioze. Quote
magdyska25 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Argo umieściłam na wątku spanieli do adopcji: http://www.dogomania.pl/forum/threads/76073-Spaniele-do-adopcji/page192 Quote
Agata69 Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 tanitka napisał(a):Agata chce Ci wysłać obroże, czy adres z przelewu jest właściwym do przesyłki pocztowej? Tanitka, dostałam paczkę i jestem w wielkim szoku, tyle pięknych obroży i smyczy! Bardzo ci dziękuje, baaardzo sie przydadzą, naprawde. Mam jeszcze pytanie: czy część z obrozy, te z miejscem na baterie , to sa obroże antyszczekowe? Quote
tanitka Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Na zdrowie i nie przesadzaj z tą ich pięknością ;). Te z miejscem na bateryjki to są świecące obroże, ale nie antyszczekowe. Quote
Agata69 Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 tanitka napisał(a):Na zdrowie i nie przesadzaj z tą ich pięknością ;). Te z miejscem na bateryjki to są świecące obroże, ale nie antyszczekowe. AAAAaaaa, a ja juz miałam założyć je moim domowym szczekaczom. sasiedzi byliby szczęsliwi.... Quote
Agata69 Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 tanitka napisał(a):a jak się ma Zuzia? :) Zuzia robi postępy, ale bardzo maleńkimi kroczkami. Interesuje sie głównie psami, czasami wskoczy na kanapę, ale na człowieka na razie otwiera sie bardzo słabo. Raz nawet uciekła. Jest pieskiem bardzo spokojnym, łagodnym, zgodnym. W tygodniu fotki będą jak przezyje koniec roku szkolnego. Mamy duzo pracy, nie pisze bo nie mam kiedy. Wyciągneliśmy doga na dt oraz kotka z łapka do amputacji. Oba zwierzaki sa do leczenia. Sa widoki na dom dla owczarka. Duzo pracy, powoli powiększam grupę pomocową- jestem ja, Kinga, dołączyła Kasia. Quote
tanitka Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 to we TRZY opróżnicie schronisko do końca roku ;) ! Quote
Jaszczurka49 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Zastanawiam się kto na zdjęciach jest do adopcji : pies - czy młoda wesoła kobietka. Quote
magdyska25 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 a ja się zastanawiam czy ten komentarz jest na miejscu. Tutaj się pomaga psom, wątek jest bez zastrzeżeń, więc prosimy np. o pomoc w ogłoszeniu tych psów bo jak na razie to z 200 psami (?) muszą dać sobie radę 3 osoby. Quote
Recommended Posts