Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Agatka. Cieszę się bardzo, a jeszcze bardziej będę jak już będzie w SWOIM nowym domku:) Chciałabym, żeby to szybko się stało, aby zaoszczędzić dodatkowego stresu Murzynkowi. Jeśli ktoś może pomóc w organizacji w jaki kolwiek sposób będziemy wdzięczne.

Posted

tanitka napisał(a):
Super sprawa z Murzynkiem :)

Noo, a ja mam w końcu do pomocy kogoś kto jest równie jak ja walnięty i zaangazowany w pomoc tym biedakom. Właśnie wybieramy sie do schronu, chcemy dać szanse kolejnym kilku biedakom.

Posted

Tak kochani powstała po naszej wizycie w schronie galeria kolejnych pięknych psiaków. Ja czekam na zdjęcia i biorę się do roboty, by więcej takich "Murzynków" szybko wyadoptować :) Trzymajcie kciuki.

Posted (edited)

Boniek, modziutki piesek w typie spaniela, fantastyczny.

Uploaded with ImageShack.us

Argo, okolo roczny spaniel z etykietą agresywnego. miałam z nim przyjemność dwa razy, nie wykazywał takich cech.

Przepiekny, ogromny, młody pies Czarny. rewelacja.

Peny, młodziutka sunia, z malutka domieszką amstaffa. Chce sie bawić a siedzi zamknięta i bardzo się boi.

Klasyczny, duży owczarek niemiecki. Młody i łagodny, daje łape. bardzo chudy. Czarek.

Przedcudny Miś, prawdopodobnie szkolony, bardzo zdezorientowany.

Kazdy pies którego wyprowadzilismy okazywał sie piękny i wyjątkowy. One czekaja na pomoc.

Edited by Agata69
Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
ajjj Ajsza dała popis .... widać,że ma charakter północniaka...tylko co dalej ....

Nowe psiaki są cuuuuudne! Ten owczar to w jakim wieku?

A - i prześlij mi na pw konto swoje, wyślę grosik .

Czarek owczarek po zębach sadząc moze mieć na maksie 2 lata. Jak będziesz miała chętnych przywioze.

Posted

tanitka napisał(a):
Agata chce Ci wysłać obroże, czy adres z przelewu jest właściwym do przesyłki pocztowej?

Tanitka, dostałam paczkę i jestem w wielkim szoku, tyle pięknych obroży i smyczy! Bardzo ci dziękuje, baaardzo sie przydadzą, naprawde. Mam jeszcze pytanie: czy część z obrozy, te z miejscem na baterie , to sa obroże antyszczekowe?

Posted

tanitka napisał(a):
Na zdrowie i nie przesadzaj z tą ich pięknością ;). Te z miejscem na bateryjki to są świecące obroże, ale nie antyszczekowe.

AAAAaaaa, a ja juz miałam założyć je moim domowym szczekaczom. sasiedzi byliby szczęsliwi....

Posted

tanitka napisał(a):
a jak się ma Zuzia? :)

Zuzia robi postępy, ale bardzo maleńkimi kroczkami. Interesuje sie głównie psami, czasami wskoczy na kanapę, ale na człowieka na razie otwiera sie bardzo słabo. Raz nawet uciekła. Jest pieskiem bardzo spokojnym, łagodnym, zgodnym. W tygodniu fotki będą jak przezyje koniec roku szkolnego.

Mamy duzo pracy, nie pisze bo nie mam kiedy.
Wyciągneliśmy doga na dt oraz kotka z łapka do amputacji. Oba zwierzaki sa do leczenia. Sa widoki na dom dla owczarka. Duzo pracy, powoli powiększam grupę pomocową- jestem ja, Kinga, dołączyła Kasia.

Posted

a ja się zastanawiam czy ten komentarz jest na miejscu.
Tutaj się pomaga psom, wątek jest bez zastrzeżeń, więc prosimy np. o pomoc w ogłoszeniu tych psów bo jak na razie to z 200 psami (?) muszą dać sobie radę 3 osoby.