Agata69 Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Dzisiaj pierwsza sunia ze schroniska pojedzie do nowego zycia. A moze dwie.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Agata -ogromnie trzymam kciuki za druga sunię, oby los- ktoś był dla niej łaskawy i dał jej szansę!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Agata69 Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Ta sunia ma szanse na dt a moze nawet DS. Uploaded with ImageShack.us Quote
Agata69 Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='xxxx52']Moze by tak wiecej zdjec i opisow psiakow[/QUOTE] Wstawiam tyle psiaków ile udaje nam sie zrobic. Fotki robimy juz pod ogłoszenia, więc schodzi nam troche czasu na jednego psa. Ja jestem praktycznie sama, pomaga mi tylko kolega z aparatem. Quote
Agata69 Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Na watku jest obecnie 8 psów do adopcji, dwa czekaja na koniec kwarantanny, wiec w sumie 10. Mało? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 xxxx52 jak zwykle wpada ze swoimi super tekstami i nic poza tym, Agata nie tłumacz się, szkoda czasu;) Czekam na wieści czy się udało!! Quote
Agata69 Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Nie tłumacze sie. sama wiem ze watek powinien wygladać inaczej, ale nie mam na to siły, tym bardziej ze jestesmy na nim tylko dwie. Na drastyczne zdjecia w klatkach szkoda mi czasu, wole od razu robic fotki ogłoszeniowe, bo tylko te faktycznie przekuwaja się na potencjalne domy. Quote
hugulaśny Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Zaglądam kiedy mogę i trzymam kciuki. A czy ogłoszenia z bazarku ogłoszeniowego już są zrobione? Quote
Agata69 Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 [quote name='hugulaśny']Zaglądam kiedy mogę i trzymam kciuki. A czy ogłoszenia z bazarku ogłoszeniowego już są zrobione?[/QUOTE] Tak, ogłoszenia sa zrobione. Quote
Agata69 Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 Bezowa sunia w dt ok, majka w ds zalatwia się w domu. Mala ma stres, a ludzie panikują. Quote
xxxx52 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='Agata69']Wstawiam tyle psiaków ile udaje nam sie zrobic. Fotki robimy juz pod ogłoszenia, więc schodzi nam troche czasu na jednego psa. Ja jestem praktycznie sama, pomaga mi tylko kolega z aparatem.[/QUOTE] dziekuje za wyjasnienia. Ale i tak dobrze maja pieski z Toba ,ze je fotografujesz i tym adopcyjnym szukasz domow. Quote
xxxx52 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='Agata69']Bezowa sunia w dt ok, majka w ds zalatwia się w domu. Mala ma stres, a ludzie panikują.[/QUOTE] To musza wychodzic jak ze szczeniakiem na dwor co 3 godziny Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 To dopiero chwila od adopcji ehh ludzie, oby nie spanikowali na dobre tylko... Quote
Agata69 Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 Na szczęście mała się odblokowała, jest juz lepiej. Wczoraj pół dnia byłysmy ( ja i córka Marysia) w schronisku. Szykował sie dom dla chorego psiaka, niestety ludzie sie nie zdecydowali, a piesek zestresował sie autem ze prawie dostał zawału. Marysia wygłaskała co jej wpadło pod rękę. Dziedziczna choroba psychiczna... Quote
Agata69 Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 Cisza na wątku, ale sie dzieje. Do poniedziałku dwie sunie będą w dt. Quote
Anula Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Kritersa dałam na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/146370-Kud%C5%82acze-w-potrzebie-w%C4%85tek-dyskusyjny-PROSZ%C4%98-O-NIE-CYTOWANIE-ZDJ%C4%98%C4%86/page266 Podałam tam link do strony Schroniska.Może lepiej podawać namiary na Ciebie.Macie jeszcze jakieś kudłatki? Quote
hugulaśny Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 :multi::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
Agata69 Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='Anula']Kritersa dałam na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/146370-Kudłacze-w-potrzebie-wątek-dyskusyjny-PROSZĘ-O-NIE-CYTOWANIE-ZDJĘĆ/page266 Podałam tam link do strony Schroniska.Może lepiej podawać namiary na Ciebie.Macie jeszcze jakieś kudłatki? Kritek jest bardzo chory, nowy dom musi sie liczyc z leczeniem go. . Ide dzisiaj do schronu, ale mamy juz kolejke psow do fotek. Postaram sie w weekend. Ta ruda suczka idzie w piatek na dt. Nastepna (w latki) we wtorek. Quote
Agata69 Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Te rudy w rogu to stary niewidomy pies, niestety, jesli nie znajdzie sie wasciciel zostanie uspiony. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 A może rozejrzałabyś się za suczkami w typie: duża, mocnej budowy- taka misiowata, wiek do 3-4 lat, raczej spokojna. Mam w zanadrzu dom w Wawie- dorosłe osoby, blok. Psina musi umieć zostać sama na czas pracy domowników... wiem, ze ciężko coś takiego swierdzić po psie ze schronu, ale może pracownicy coś podpowiedzą... Jakby były fotki, to podeślę domkowi. Quote
Agata69 Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='Ania+Milva i Ulver']A może rozejrzałabyś się za suczkami w typie: duża, mocnej budowy- taka misiowata, wiek do 3-4 lat, raczej spokojna. Mam w zanadrzu dom w Wawie- dorosłe osoby, blok. Psina musi umieć zostać sama na czas pracy domowników... wiem, ze ciężko coś takiego swierdzić po psie ze schronu, ale może pracownicy coś podpowiedzą... Jakby były fotki, to podeślę domkowi.[/QUOTE] W sobote porozmawiam z Jola, pracownica, napewno cos takiego znajdziemy. Quote
sdal2 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Super Agata że zajełas sie tymi psiakami, bo dzieki Tobie ju tyle psów w tak krótkim czasie znalazło ds lub dt, a schronisko jakos słabo sie stara skoro maja taką słabą adoptowalnośc. Quote
Recommended Posts