Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='xxxx52']Moze by tak wiecej zdjec i opisow psiakow[/QUOTE]

Wstawiam tyle psiaków ile udaje nam sie zrobic. Fotki robimy juz pod ogłoszenia, więc schodzi nam troche czasu na jednego psa. Ja jestem praktycznie sama, pomaga mi tylko kolega z aparatem.

Posted

Nie tłumacze sie. sama wiem ze watek powinien wygladać inaczej, ale nie mam na to siły, tym bardziej ze jestesmy na nim tylko dwie.
Na drastyczne zdjecia w klatkach szkoda mi czasu, wole od razu robic fotki ogłoszeniowe, bo tylko te faktycznie przekuwaja się na potencjalne domy.

Posted

[quote name='hugulaśny']Zaglądam kiedy mogę i trzymam kciuki.
A czy ogłoszenia z bazarku ogłoszeniowego już są zrobione?[/QUOTE]

Tak, ogłoszenia sa zrobione.

Posted

[quote name='Agata69']Wstawiam tyle psiaków ile udaje nam sie zrobic. Fotki robimy juz pod ogłoszenia, więc schodzi nam troche czasu na jednego psa. Ja jestem praktycznie sama, pomaga mi tylko kolega z aparatem.[/QUOTE]
dziekuje za wyjasnienia.
Ale i tak dobrze maja pieski z Toba ,ze je fotografujesz i tym adopcyjnym szukasz domow.

Posted

[quote name='Agata69']Bezowa sunia w dt ok, majka w ds zalatwia się w domu. Mala ma stres, a ludzie panikują.[/QUOTE]
To musza wychodzic jak ze szczeniakiem na dwor co 3 godziny

Posted

Na szczęście mała się odblokowała, jest juz lepiej.

Wczoraj pół dnia byłysmy ( ja i córka Marysia) w schronisku. Szykował sie dom dla chorego psiaka, niestety ludzie sie nie zdecydowali, a piesek zestresował sie autem ze prawie dostał zawału. Marysia wygłaskała co jej wpadło pod rękę. Dziedziczna choroba psychiczna...

Posted

[quote name='Anula']Kritersa dałam na ten wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/146370-Kudłacze-w-potrzebie-wątek-dyskusyjny-PROSZĘ-O-NIE-CYTOWANIE-ZDJĘĆ/page266
Podałam tam link do strony Schroniska.Może lepiej podawać namiary na Ciebie.Macie jeszcze jakieś kudłatki?

Kritek jest bardzo chory, nowy dom musi sie liczyc z leczeniem go.
. Ide dzisiaj do schronu, ale mamy juz kolejke psow do fotek. Postaram sie w weekend.

Ta ruda suczka idzie w piatek na dt.
Nastepna (w latki) we wtorek.

Posted

A może rozejrzałabyś się za suczkami w typie: duża, mocnej budowy- taka misiowata, wiek do 3-4 lat, raczej spokojna. Mam w zanadrzu dom w Wawie- dorosłe osoby, blok. Psina musi umieć zostać sama na czas pracy domowników... wiem, ze ciężko coś takiego swierdzić po psie ze schronu, ale może pracownicy coś podpowiedzą... Jakby były fotki, to podeślę domkowi.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']A może rozejrzałabyś się za suczkami w typie: duża, mocnej budowy- taka misiowata, wiek do 3-4 lat, raczej spokojna. Mam w zanadrzu dom w Wawie- dorosłe osoby, blok. Psina musi umieć zostać sama na czas pracy domowników... wiem, ze ciężko coś takiego swierdzić po psie ze schronu, ale może pracownicy coś podpowiedzą... Jakby były fotki, to podeślę domkowi.[/QUOTE]

W sobote porozmawiam z Jola, pracownica, napewno cos takiego znajdziemy.

Posted

Super Agata że zajełas sie tymi psiakami, bo dzieki Tobie ju tyle psów w tak krótkim czasie znalazło ds lub dt, a schronisko jakos słabo sie stara skoro maja taką słabą adoptowalnośc.