Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mika31 napisał(a):
ja proszę o wypisanie mnie z listy z reguły mogę tylko hoopać a to bywa nie mile widziane

Nie wypisuję. Daj znać, jeśli ktoś zrobi Ci przykrość, zwłaszcza że hopasz te bazarki, na które Cię zaproszono.

Posted

Mika31 napisał(a):
no niestety nie mile widziane , więc nie będę moją osobom zaśmiecać bazarku

MIka,nie rób nam tego - moje zaśmiecaj skolko ugodno,bedzie mi bardzo miło :lol:

Posted

miałabym postulat, który niektórym może ułatwić życie w przeszukiwaniu własnych skrzynek korespondencyjnych.

Czy można by było ujednolicić w miarę tytuły pw dotyczące bazarków?

Ja wysyłam prosty tytuł:
Zaproszenie na bazarek/bazarki i również często otrzymuję powiadomienia tak zatytułowane, więc przeglądając skrzynke w poszukiwaniu jakiejś wiadomości wiem, że w takiej przesyłce nie znajde tego czego szukałam lub wręcz odwrotnie - trzeba przeszukać wyłącznie te bazarkowe.

Podobny postulat miałabym w kwestii wiadomości rozliczeniowych, żeby w tytule było wyraźnie zaznaczone "rozliczenie bazarku".

To taki pomysł/prośba

Posted

Prośba o słowo "zaproszenie" jest wpisana w pierwszy post. Jak przywykną, to będą pisać i "rozliczenie" w powiadomieniach końcowych.
Sama kiedyś zalegałam z przelewem, bo tytuł brzmiał "bazarek" i myślałam, że to zaproszenie, akurat nie miałam czasu zaglądać.

Posted

Mika31 napisał(a):
no niestety nie mile widziane , więc nie będę moją osobom zaśmiecać bazarku

Mika31 napisał(a):
tak więc ograniczam się tylko do moich sporadycznych zakupów ,ja nie muszę kogoś uszczęśliwiać na siłę , szkoda mojego czasu i nerwów
Proszę o zdjęcie mnie z listy

obiezyswiat75 napisał(a):
Ale ktos Ci tak napisał ze zasmiecasz?

Kara. napisał(a):
Na moich możesz "zaśmiecać":lol: Fajnie jak się bazarek podnosi bez mojego udziału:cool1:

cancer43 napisał(a):
MIka,nie rób nam tego - moje zaśmiecaj skolko ugodno,bedzie mi bardzo miło :lol:

Mika31 Twoje hopanie jest i u mnie mile widziane, komu się to nie podoba?????
ja też na wiele bazarków wchodzę tylko po to by podrzucić

Posted

rozi napisał(a):
Czy Wy też dostajecie ropnej wysypki, kiedy wbija w Was wzrok to (Bogu ducha winne) dziecko z reklamy IKEA?

ahahahaha nie przeszkadzało mi to, ale teraz jak mi powiedziałaś o nim to pewnie tak...

Posted

cisowianka napisał(a):
Mika31 ale hopacze są potrzebni, ja też hopam , nie za często niestety - brak czasu czasami ;)Jeśli nie wysłałam do Ciebie zaproszenia to przepraszam i oczywiście zapraszam ;)

Mika31!
Uwielbiam jak hopasz moje bazarki, bardzo Cię o to proszę!

Mam też wielką prośbę!
Ludzie, jak nie chcecie dostawać zaproszeń, to wypiszcie się z listy, ale na litość boską, nie stosujcie metody - pełna skrzynka, to nie odstanę zaproszenia.
Wysyłanie zaproszeń zajmuje bardzo dużo czasu, wszyscy wiecie, że na 1 zaproszenie potrzebna jest 1 minuta. Na liście jest 255 osób to daje co najmniej 255 minut = 4 godziny 25 minut. Tyle czasu trzeba, żeby wysłać do wszystkich zaproszenia. Blokowanie skrzynek to zwykła kradzież czasu tych osób, które wysyłają zaproszenia. Przed chwilą wysłałam 19 zaproszeń i 6 osób ma pełną skrzynkę i zaproszenie nie poszło. Oto one:
Paula91
Morusander
jo ka
Finlora
Voleur248
Sonia1974

Posted (edited)

Alla Chrzanowska napisał(a):

Mam też wielką prośbę!
Ludzie, jak nie chcecie dostawać zaproszeń, to wypiszcie się z listy, ale na litość boską, nie stosujcie metody - pełna skrzynka, to nie odstanę zaproszenia.
Wysyłanie zaproszeń zajmuje bardzo dużo czasu, wszyscy wiecie, że na 1 zaproszenie potrzebna jest 1 minuta. Na liście jest 255 osób to daje co najmniej 255 minut = 4 godziny 25 minut. Tyle czasu trzeba, żeby wysłać do wszystkich zaproszenia. Blokowanie skrzynek to zwykła kradzież czasu tych osób, które wysyłają zaproszenia. Przed chwilą wysłałam 19 zaproszeń i 6 osób ma pełną skrzynkę i zaproszenie nie poszło. Oto one:
Paula91
Morusander
jo ka
Finlora
Voleur248
Sonia1974
Przepraszam, nie zdawałam sobie sprawy z tego, ze mam zapchaną skrzynkę :oops:
Tzn dziwiłam się, że od paru dni nie dostaję żadnych zaproszeń, ale głupia nie powiązałam tego z zapchaną skrzynką :mdleje:
Zwłaszcza, że nie miałam przez parę dni dostępu do komputera.

Bardzo przepraszam, skrzynkę czyszczę i można wysyłać :modla:

Edited by Finlora
Posted

Finlora napisał(a):
Przepraszam, nie zdawałam sobie sprawy z tego, ze mam zapchaną skrzynkę :oops:
Tzn dziwiłam się, że od paru dni nie dostaję żadnych zaproszeń, ale głupia nie powiązałam tego z zapchaną skrzynką :mdleje:
Zwłaszcza, że nie miałam przez parę dni dostępu do komputera.

Bardzo przepraszam, skrzynkę czyszczę i można wysyłać :modla:

To ja przepraszam, ale jakoś tak wyszło, że 5 osób pod rząd miało zapchane skrzynki i "nerw mnie złapał". Przepraszam:oops:

Posted

Bo faktycznie coś już człowieka trafia jak trzeba czekać z wysłaniem kolejnego zaproszenia pełne 60 sekund.
Jak zakazali pisania w profilach to chociaż by mogli skrócić ten czas do 30 sekund lub umożliwić wysyłanie do więcej niż 1 osoby:cry: ...a tak to szału idzie dostać :pissed:
Ktoś może powie- To nie wysyłajcie.
Tylko Ci co robią bazarki wiedzą jak dużo daje zapraszanie na nie.

Posted

ja znowu wysyłam przed uplywem tych 60 sekund i jak ktos ma zapchną skrzynke to pojawia mi sie komunikat od razu i nie musze czekac do pełnej minuty tylko "ide" do nastepnej osoby..a jak ma wolną to odczekuje te ileś tam sekund co mi się wyświetla i już, bo wtedy tak czy siak trzeba poczekać a przynajmniej wiem ze moje czekanie nie bedzie na darmo ;)