Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

29.09 nie można było wysłać PW z zaproszeniem do: 

Figa, Malwa, milia j, cockermanka, anetaks4, GOSIEK1, Saththa, Katarzyna Starkiewicz1, kakadu, Gufiona, phase, Kejciu, margoth137, mimiś, haw5, Katia94, marako, Mylukier, kado, dexterka. W niektórych przypadkach sytuacja powtarza się od dłuższego czasu. Kochani, prosimy o odblokowanie skrzyneczek. 

Posted

do mnie można,tylko ja nie mogę otworzyć wiadomości,ma ktoś jakiś pomysł?

tez tak miałam, ale poradziłam sobie :)
wiadomość którą dostajesz wyświetla sie jako nakładka no otwieranej stronie, wchodzisz w nią, u góry jest ścieżka  
Dogomania→ Komunikator→ Moje konwersacje
klikasz w komunikator i zapisujesz tę stronę w swoich zakładkach, tak, że możesz wchodzić w nią prosto z przegladarki

Posted

przepraszam, nie w temacie, ale tez technicznie - czy wiecie jak usunac niechciane juz watki, innymi slowy, aby sie nie pokazywaly?

Na samej górze każdego wątku po prawej stronie  jest w prostokącie "przestań śledzić ten wątek"-wciskasz prostokąt,wyświetli się opcja wybierasz ją i gotowe ;)

Posted

Niestety, u mnie jest "śledz ten temat"

Jak jeszcze nie śledzisz tematu a wciśniesz ten przycisk to będzie ci śledzić i wtedy pokaże się komunikat  "przestań śledzić ten wątek"

• 1 month later...
Posted

12.11.2015 nie można było wysłać zaproszenia do  cancer43, Milla j, tobciu, ::FIGA:: Kama202, Livka, sonek666, Katarzyna Starkiewicz, Jasmine, Norkowa, Sathth, bakłażan, margoth137, Gufiona, Mimiś, Myngey, Kejciu, Kakadu, ania68 phase, Harley, joanka40, Cantadorra, Rubik, cisowianka, dorcia01, polubek, Mylukier, w niektórych przypadkach już 2 raz

• Upvote 1
Posted

19.11 nie dawało się wysłać wiadomości do

tobciu,

::FiGa::,

milla.j,

anetaks4,

Kama202,

Katarzyna Starkiewicz1,

Jasmine,

Saththa,

bakłażan,

Norkowa,

margoth137,

Gufiona,

rugitus,

mimiś,

marako,

Myngey,

polubek,

phase,

haw5,

ania68,

kakadu,

Kejciu,

bluess,

Cantadorra,

gluchypies,

Harley, joanka40,

pocahontas,

Natalia_C,

Rubik,

cisowianka,

Bambino,

dorcia01,

Katia94,

Mylukier

a nick taki jak w zaktualizowanej liście pod numerem 122 nie istnieje-trudno zgadnąć który z podobnych to miał być bo za duża różnica-nie tylko 1 literka nie taka (w paru innych też są literówki-np.Katarzyna Starkiewicz1, Gabryjelle ale jeszcze 1 literkę da się zgadnąć jak komputer podpowiada możliwe nicki ;) )

• Upvote 1
Posted

Dag! Nie mam informacji o zmianie ników niestety i dlatego nie mogę ich pouzupełniać czy poprawić. Żaden z ników nie jest błędny, mogą po prostu być nie aktualne, jak np. Katarzyna Starkiewicz, albo usunięte. I na to nic nie poradzę, chyba, że ktoś mnie o tym poinformuje, to wtedy zmienię.

• Upvote 1
Posted

W dniu 27.11.2015 nie można było wysłać zaproszeń do:

caryca26

Milla.j

tobciu

::FIGA::

anetaks4

Kama202

Jasmine

Katarzyna Starkiewicz

Norkowa

Saththa

Kinga-Kinga7- brak nicku

bakłażan

ranias

margoth137

mimiś

Myngey

Gufiona

Kakadu

ania68

celot

Harley

bluess

Cantadorra

Pocahontas

Natalia_C

WIGA

haw5

Katia94

esza

cisowianka

Havanka

Rubik

Bambino

dorcia01

polubek

Mylukier

rugitus

maroko

w ostatnim nicku jest błąd Gabryella a powinno być Gabryjella :)